Moderator Lunaria Napisano 13 Sierpnia 2023 Moderator Napisano 13 Sierpnia 2023 Jestem od niedawna w posiadaniu kart Desire i potrzebowałabym z 5 śmiałków, żeby ogarnąć czy umiem w ten system czy unikać go szerokim łukiem proszę o proste pytania, z krótką datą weryfikowalności 1 2 Cytuj
Gość alieninside Napisano 13 Sierpnia 2023 Napisano 13 Sierpnia 2023 To ja poprosze. Czy spotkam sie z X do konca sierpnia? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 13 Sierpnia 2023 Godzinę temu, alieninside napisał: To ja poprosze. Czy spotkam sie z X do konca sierpnia? XI KULTURA pozycja prosta. Zdecydowanie tak, myślę że czeka Cię miłe spotkanie, być może zaplanujesz z tą osobą wyjście na wystawę/muzeum lub do kina/teatru. Miejsca, w którym możesz poobcować ze sztuką 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 13 Sierpnia 2023 Administrator Napisano 13 Sierpnia 2023 Ja proszę: planuję krótki wypad we wrześniu, za tydzień będę wiedziała czy wypali czy nie. Więc: czy pojadę? I drugie, też dotyczące tego wypadu, ale do weryfki we wrześniu - czy pojedzie ze mną siostra? 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 13 Sierpnia 2023 Moderators Napisano 13 Sierpnia 2023 Dołączam do królików szybka weryfka będzie: czy wstanę jutro skoro świt? Chciałbym wyruszyć wcześnie w drogę ale z tak wczesnym wstawaniem mam problem duży. Jak nie muszę, to nie wstaję i jutro właśnie jest taki dzień, kiedy nie muszę. 1 Cytuj
Lilliana Napisano 13 Sierpnia 2023 Napisano 13 Sierpnia 2023 Ja tez podrzuce, jesli odpowiada, takie pytanie: co mnie ciekawego czeka w przyszlym tygodniu? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 13 Sierpnia 2023 Ekspert Napisano 13 Sierpnia 2023 Ja swoje pytanie wrzuciłam już na Twój fb Jeśli wolisz tutaj wrzucać weryfikację, to zapodaję i tutaj moje pytanie: Jak przebiegnie wyjazd do Polski? Wylatujemy w przyszłą niedzielę? W Polsce nie byłam ponad 4 lata). 1 Cytuj
shamansblues Napisano 17 Sierpnia 2023 Napisano 17 Sierpnia 2023 To i ja się dołączam, o ile nie za dużo już tych królików Czy X skontaktuje się ze mną do końca sierpnia? 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 18 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 18 Sierpnia 2023 Koniec zapisów, jednak znowu zostałam zaskoczona przez los, więc odpowiem Wam dopiero w przyszłą środę <3 @Ejbert chcesz zmienić pytanie czy zostaje to co jest? 4 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 18 Sierpnia 2023 Moderators Napisano 18 Sierpnia 2023 @Lunaria nie zmieniam pytania, bo choć ja już odpowiedź znam, to ciekaw jestem, jak wyjdzie w Twoich kartach 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 23 Sierpnia 2023 W dniu 13.08.2023 o 15:40, Ismer napisał: Ja proszę: planuję krótki wypad we wrześniu, za tydzień będę wiedziała czy wypali czy nie. Więc: czy pojadę? I drugie, też dotyczące tego wypadu, ale do weryfki we wrześniu - czy pojedzie ze mną siostra? 1: odwr. Informacja - wydaje mi się, że do wyjazdu nie dojdzie, albo otrzymasz jakieś złe wieści dotyczące go np. Opóźni się lub trzeba będzie jechać na krócej niż zakładałaś 2. Przyjaźń - a tu wygląda jakbyście miały razem gdzieś się wybrać Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 23 Sierpnia 2023 W dniu 13.08.2023 o 16:02, Ejbert napisał: Dołączam do królików szybka weryfka będzie: czy wstanę jutro skoro świt? Chciałbym wyruszyć wcześnie w drogę ale z tak wczesnym wstawaniem mam problem duży. Jak nie muszę, to nie wstaję i jutro właśnie jest taki dzień, kiedy nie muszę. Odwr. Wyrocznia - myślę, że zaspałeś i byłeś zły na kogoś z rodziny, że Cię nie obudził 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 23 Sierpnia 2023 W dniu 13.08.2023 o 16:04, Lilliana napisał: Ja tez podrzuce, jesli odpowiada, takie pytanie: co mnie ciekawego czeka w przyszlym tygodniu? Odwr. Miłość- ech jakaś ciężka rozmowa dotycząca uczuć i związków, ktoś może zarzucić Ci brak empatii lub ktoś względem Ciebie zachowa się egoistycznie 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 23 Sierpnia 2023 W dniu 13.08.2023 o 18:21, Gringe napisał: Ja swoje pytanie wrzuciłam już na Twój fb Jeśli wolisz tutaj wrzucać weryfikację, to zapodaję i tutaj moje pytanie: Jak przebiegnie wyjazd do Polski? Wylatujemy w przyszłą niedzielę? W Polsce nie byłam ponad 4 lata). Odwr. Żebrak- wreszcie negatywna karta z pozytywnym przesłaniem. Obstawiam, że czeka Cię miłe rozczarowanie. Może podczas wyjazdu otrzymasz jakiś miły prezent od kogoś kogo totalnie się nie spodziewałaś. Rodzina I przyjaciele przywitają Cię bardzo ciepło, dadzą kąt do przespania, zatroszczą się o Ciebie, ucieszą się na Twój widok. Będziesz witana jak strudzony wędrowiec, może będziesz zaskoczona na plus Polska 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 23 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 12:38, shamansblues napisał: To i ja się dołączam, o ile nie za dużo już tych królików Czy X skontaktuje się ze mną do końca sierpnia? Poz. Prosta Przeszkody - nie skontaktuje się, będzie to jego/jej własna suwerenna decyzja. Karta w pozycji prostej informuje o tym, że nie masz wpływu na to czy ta osoba się odezwie czy też nie, nie jesteś w stanie tej osoby w żaden racjonalny sposób nakłonić do kontaktu 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 24 Sierpnia 2023 Moderators Napisano 24 Sierpnia 2023 11 godzin temu, Lunaria napisał: Odwr. Wyrocznia - myślę, że zaspałeś i byłeś zły na kogoś z rodziny, że Cię nie obudził Nie zaspałem, wstałem o świcie. Ale zanim postawiłem się do pionu były momenty zwątpienia, zn. chciałem się z powrotem walnąć na wyro. Lecz zwyciężyłem z ospałością i wyruszyłem prawie planowo, coś kole pół godzinki obsuwy miałem 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 26 Sierpnia 2023 Ekspert Napisano 26 Sierpnia 2023 W dniu 23.08.2023 o 21:49, Lunaria napisał: Odwr. Żebrak- wreszcie negatywna karta z pozytywnym przesłaniem. Obstawiam, że czeka Cię miłe rozczarowanie. Może podczas wyjazdu otrzymasz jakiś miły prezent od kogoś kogo totalnie się nie spodziewałaś. Rodzina I przyjaciele przywitają Cię bardzo ciepło, dadzą kąt do przespania, zatroszczą się o Ciebie, ucieszą się na Twój widok. Będziesz witana jak strudzony wędrowiec, może będziesz zaskoczona na plus Polska Wracam z weryfikacją bo właśnie dotarłam do domu po tygodniowym pobycie u mamy w Polsce. Z podarunkiem trafiłaś w punkt bo we wtorek dostałam od koleżanki zawieszkę do łańcuszka z okazji zeszłorocznych, okrągłych urodzin. Zaskoczyła mnie bo się nie spodziewałam żadnych prezentów - a raczej sama czułam się w obowiązku by coś dać. Czas bardzo szybko zleciał - było milo i szkoda było wracać( definitywnie przydałby się tydzień więcej). Mama nas ugościła, jedzenie na grilllu było przepyszne( zdecydowanie najsmaczniejszy pobyt w Polsce jak do ten pory). 1 Cytuj
Gość alieninside Napisano 31 Sierpnia 2023 Napisano 31 Sierpnia 2023 W dniu 13.08.2023 o 14:39, Lunaria napisał: XI KULTURA pozycja prosta. Zdecydowanie tak, myślę że czeka Cię miłe spotkanie, być może zaplanujesz z tą osobą wyjście na wystawę/muzeum lub do kina/teatru. Miejsca, w którym możesz poobcować ze sztuką Moge juz zweryfikowac ze nie bylo spotkania w sierpniu. Tylko rozmowy telefoniczne. Cytuj
shamansblues Napisano 31 Sierpnia 2023 Napisano 31 Sierpnia 2023 Melduję, że wróżba sprawdziła się, nie dostałam wiadomości i wiem, że dziś już do końca dnia na pewno nie dostanę, także trafione! Dziękuję! 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 31 Sierpnia 2023 Autor Moderator Napisano 31 Sierpnia 2023 Na razie sprawdza się pół na pół, czekam na decydującą odpowiedź @Ismer dziękuję za udział w eksperymencie <3 3 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 1 Września 2023 Administrator Napisano 1 Września 2023 W dniu 23.08.2023 o 22:39, Lunaria napisał: 1: odwr. Informacja - wydaje mi się, że do wyjazdu nie dojdzie, albo otrzymasz jakieś złe wieści dotyczące go np. Opóźni się lub trzeba będzie jechać na krócej niż zakładałaś 2. Przyjaźń - a tu wygląda jakbyście miały razem gdzieś się wybrać Lunaria, nie pisałam weryfki , bo ten wyjazd, z powodów niezależnych ode mnie, w dalszym ciągu wisi. Teraz jest: 1. Sytuacja aktualnie wygląda tak, że raczej we wrześniu nie pojadę. Na razie przełożyłam plan wyjazdu z opcją na jesień 2023 albo wiosna 2024. To się może jeszcze zmienić, jeśli tak to napiszę. W każdym razie opóźnienie jest. 2. Jak ja nie pojadę to siostra też nie. Ta odpowiedź musi więc poczekać na wydarzenie, inaczej się nie da jej zweryfukować 1 Cytuj
Lilliana Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 W dniu 23.08.2023 o 22:44, Lunaria napisał: Odwr. Miłość- ech jakaś ciężka rozmowa dotycząca uczuć i związków, ktoś może zarzucić Ci brak empatii lub ktoś względem Ciebie zachowa się egoistycznie Hej, pozna weryfikacja bo widze ze zapomnialam odpisac . Wrozba sprawdzila sie jak najbardziej. Trudne rozmowy, ciezka atmosfera, egoizm, wyrzuty. Milosci w tym brak. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 3 Września 2023 Autor Moderator Napisano 3 Września 2023 2 godziny temu, Lilliana napisał: Hej, pozna weryfikacja bo widze ze zapomnialam odpisac . Wrozba sprawdzila sie jak najbardziej. Trudne rozmowy, ciezka atmosfera, egoizm, wyrzuty. Milosci w tym brak. Dziękuję za weryfikację! Przykro mi, że miałaś ciężki tydzień Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi