Moderator Lunaria Posted August 13 Moderator Share Posted August 13 Jestem od niedawna w posiadaniu kart Desire i potrzebowałabym z 5 śmiałków, żeby ogarnąć czy umiem w ten system czy unikać go szerokim łukiem proszę o proste pytania, z krótką datą weryfikowalności 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted August 13 Share Posted August 13 To ja poprosze. Czy spotkam sie z X do konca sierpnia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 13 Author Moderator Share Posted August 13 Godzinę temu, alieninside napisał: To ja poprosze. Czy spotkam sie z X do konca sierpnia? XI KULTURA pozycja prosta. Zdecydowanie tak, myślę że czeka Cię miłe spotkanie, być może zaplanujesz z tą osobą wyjście na wystawę/muzeum lub do kina/teatru. Miejsca, w którym możesz poobcować ze sztuką 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted August 13 Administrator Share Posted August 13 Ja proszę: planuję krótki wypad we wrześniu, za tydzień będę wiedziała czy wypali czy nie. Więc: czy pojadę? I drugie, też dotyczące tego wypadu, ale do weryfki we wrześniu - czy pojedzie ze mną siostra? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Ejbert Posted August 13 Moderators Share Posted August 13 Dołączam do królików szybka weryfka będzie: czy wstanę jutro skoro świt? Chciałbym wyruszyć wcześnie w drogę ale z tak wczesnym wstawaniem mam problem duży. Jak nie muszę, to nie wstaję i jutro właśnie jest taki dzień, kiedy nie muszę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted August 13 Share Posted August 13 Ja tez podrzuce, jesli odpowiada, takie pytanie: co mnie ciekawego czeka w przyszlym tygodniu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 13 Ekspert Share Posted August 13 Ja swoje pytanie wrzuciłam już na Twój fb Jeśli wolisz tutaj wrzucać weryfikację, to zapodaję i tutaj moje pytanie: Jak przebiegnie wyjazd do Polski? Wylatujemy w przyszłą niedzielę? W Polsce nie byłam ponad 4 lata). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shamansblues Posted August 17 Share Posted August 17 To i ja się dołączam, o ile nie za dużo już tych królików Czy X skontaktuje się ze mną do końca sierpnia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 18 Author Moderator Share Posted August 18 Koniec zapisów, jednak znowu zostałam zaskoczona przez los, więc odpowiem Wam dopiero w przyszłą środę <3 @Ejbert chcesz zmienić pytanie czy zostaje to co jest? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Ejbert Posted August 18 Moderators Share Posted August 18 @Lunaria nie zmieniam pytania, bo choć ja już odpowiedź znam, to ciekaw jestem, jak wyjdzie w Twoich kartach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 23 Author Moderator Share Posted August 23 W dniu 13.08.2023 o 15:40, Ismer napisał: Ja proszę: planuję krótki wypad we wrześniu, za tydzień będę wiedziała czy wypali czy nie. Więc: czy pojadę? I drugie, też dotyczące tego wypadu, ale do weryfki we wrześniu - czy pojedzie ze mną siostra? 1: odwr. Informacja - wydaje mi się, że do wyjazdu nie dojdzie, albo otrzymasz jakieś złe wieści dotyczące go np. Opóźni się lub trzeba będzie jechać na krócej niż zakładałaś 2. Przyjaźń - a tu wygląda jakbyście miały razem gdzieś się wybrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 23 Author Moderator Share Posted August 23 W dniu 13.08.2023 o 16:02, Ejbert napisał: Dołączam do królików szybka weryfka będzie: czy wstanę jutro skoro świt? Chciałbym wyruszyć wcześnie w drogę ale z tak wczesnym wstawaniem mam problem duży. Jak nie muszę, to nie wstaję i jutro właśnie jest taki dzień, kiedy nie muszę. Odwr. Wyrocznia - myślę, że zaspałeś i byłeś zły na kogoś z rodziny, że Cię nie obudził 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 23 Author Moderator Share Posted August 23 W dniu 13.08.2023 o 16:04, Lilliana napisał: Ja tez podrzuce, jesli odpowiada, takie pytanie: co mnie ciekawego czeka w przyszlym tygodniu? Odwr. Miłość- ech jakaś ciężka rozmowa dotycząca uczuć i związków, ktoś może zarzucić Ci brak empatii lub ktoś względem Ciebie zachowa się egoistycznie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 23 Author Moderator Share Posted August 23 W dniu 13.08.2023 o 18:21, Gringe napisał: Ja swoje pytanie wrzuciłam już na Twój fb Jeśli wolisz tutaj wrzucać weryfikację, to zapodaję i tutaj moje pytanie: Jak przebiegnie wyjazd do Polski? Wylatujemy w przyszłą niedzielę? W Polsce nie byłam ponad 4 lata). Odwr. Żebrak- wreszcie negatywna karta z pozytywnym przesłaniem. Obstawiam, że czeka Cię miłe rozczarowanie. Może podczas wyjazdu otrzymasz jakiś miły prezent od kogoś kogo totalnie się nie spodziewałaś. Rodzina I przyjaciele przywitają Cię bardzo ciepło, dadzą kąt do przespania, zatroszczą się o Ciebie, ucieszą się na Twój widok. Będziesz witana jak strudzony wędrowiec, może będziesz zaskoczona na plus Polska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 23 Author Moderator Share Posted August 23 W dniu 17.08.2023 o 12:38, shamansblues napisał: To i ja się dołączam, o ile nie za dużo już tych królików Czy X skontaktuje się ze mną do końca sierpnia? Poz. Prosta Przeszkody - nie skontaktuje się, będzie to jego/jej własna suwerenna decyzja. Karta w pozycji prostej informuje o tym, że nie masz wpływu na to czy ta osoba się odezwie czy też nie, nie jesteś w stanie tej osoby w żaden racjonalny sposób nakłonić do kontaktu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Ejbert Posted August 24 Moderators Share Posted August 24 11 godzin temu, Lunaria napisał: Odwr. Wyrocznia - myślę, że zaspałeś i byłeś zły na kogoś z rodziny, że Cię nie obudził Nie zaspałem, wstałem o świcie. Ale zanim postawiłem się do pionu były momenty zwątpienia, zn. chciałem się z powrotem walnąć na wyro. Lecz zwyciężyłem z ospałością i wyruszyłem prawie planowo, coś kole pół godzinki obsuwy miałem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 26 Ekspert Share Posted August 26 W dniu 23.08.2023 o 21:49, Lunaria napisał: Odwr. Żebrak- wreszcie negatywna karta z pozytywnym przesłaniem. Obstawiam, że czeka Cię miłe rozczarowanie. Może podczas wyjazdu otrzymasz jakiś miły prezent od kogoś kogo totalnie się nie spodziewałaś. Rodzina I przyjaciele przywitają Cię bardzo ciepło, dadzą kąt do przespania, zatroszczą się o Ciebie, ucieszą się na Twój widok. Będziesz witana jak strudzony wędrowiec, może będziesz zaskoczona na plus Polska Wracam z weryfikacją bo właśnie dotarłam do domu po tygodniowym pobycie u mamy w Polsce. Z podarunkiem trafiłaś w punkt bo we wtorek dostałam od koleżanki zawieszkę do łańcuszka z okazji zeszłorocznych, okrągłych urodzin. Zaskoczyła mnie bo się nie spodziewałam żadnych prezentów - a raczej sama czułam się w obowiązku by coś dać. Czas bardzo szybko zleciał - było milo i szkoda było wracać( definitywnie przydałby się tydzień więcej). Mama nas ugościła, jedzenie na grilllu było przepyszne( zdecydowanie najsmaczniejszy pobyt w Polsce jak do ten pory). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted August 31 Share Posted August 31 W dniu 13.08.2023 o 14:39, Lunaria napisał: XI KULTURA pozycja prosta. Zdecydowanie tak, myślę że czeka Cię miłe spotkanie, być może zaplanujesz z tą osobą wyjście na wystawę/muzeum lub do kina/teatru. Miejsca, w którym możesz poobcować ze sztuką Moge juz zweryfikowac ze nie bylo spotkania w sierpniu. Tylko rozmowy telefoniczne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shamansblues Posted August 31 Share Posted August 31 Melduję, że wróżba sprawdziła się, nie dostałam wiadomości i wiem, że dziś już do końca dnia na pewno nie dostanę, także trafione! Dziękuję! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 31 Author Moderator Share Posted August 31 Na razie sprawdza się pół na pół, czekam na decydującą odpowiedź @Ismer dziękuję za udział w eksperymencie <3 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted September 1 Administrator Share Posted September 1 W dniu 23.08.2023 o 22:39, Lunaria napisał: 1: odwr. Informacja - wydaje mi się, że do wyjazdu nie dojdzie, albo otrzymasz jakieś złe wieści dotyczące go np. Opóźni się lub trzeba będzie jechać na krócej niż zakładałaś 2. Przyjaźń - a tu wygląda jakbyście miały razem gdzieś się wybrać Lunaria, nie pisałam weryfki , bo ten wyjazd, z powodów niezależnych ode mnie, w dalszym ciągu wisi. Teraz jest: 1. Sytuacja aktualnie wygląda tak, że raczej we wrześniu nie pojadę. Na razie przełożyłam plan wyjazdu z opcją na jesień 2023 albo wiosna 2024. To się może jeszcze zmienić, jeśli tak to napiszę. W każdym razie opóźnienie jest. 2. Jak ja nie pojadę to siostra też nie. Ta odpowiedź musi więc poczekać na wydarzenie, inaczej się nie da jej zweryfukować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted September 3 Share Posted September 3 W dniu 23.08.2023 o 22:44, Lunaria napisał: Odwr. Miłość- ech jakaś ciężka rozmowa dotycząca uczuć i związków, ktoś może zarzucić Ci brak empatii lub ktoś względem Ciebie zachowa się egoistycznie Hej, pozna weryfikacja bo widze ze zapomnialam odpisac . Wrozba sprawdzila sie jak najbardziej. Trudne rozmowy, ciezka atmosfera, egoizm, wyrzuty. Milosci w tym brak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted September 3 Author Moderator Share Posted September 3 2 godziny temu, Lilliana napisał: Hej, pozna weryfikacja bo widze ze zapomnialam odpisac . Wrozba sprawdzila sie jak najbardziej. Trudne rozmowy, ciezka atmosfera, egoizm, wyrzuty. Milosci w tym brak. Dziękuję za weryfikację! Przykro mi, że miałaś ciężki tydzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts