adamandium Napisano 13 Sierpnia 2023 Napisano 13 Sierpnia 2023 Po długim zwolnieniu "kolega" wraca do pracy. Zwolnienie tyczyło choroby psychicznej. W pracy nie szło z nim wytrzymać od długiego czasu. Stąd zwolnienie chorobowe i teraz powrót. Jeżą nam się włosy na głowie, że szef przystaje na jego prośbę powrotu. I nie słucha naszych napomnień i ostrzeżeń. "Kolega" mial dar przekonywania i uniewiniania jak widać nadal brnie w te same sprytne gierki pospolitej manipulacji. Zapewnia na wsie świętości, ze jest całkowicie zdrowy, zdolny do pracy, przekładał nawet jakieś atesty od psychiatry o tym gwoli wiarygodności. Zadałam pytanie jak sobie naprawdę radzi. SPRAWIEDLIWOŚĆ (0) - As Monet - 9 Mieczy (0) - DIABEŁ (0) Uff, zamarłam na widok rozkładu. Nie ma żadnego ozdrowienia, żadnej rechabilitacji aby się uspołecznił, przestał tyranizować innych, knuć intrygi. Choć widać zmaganie się z psychiką depresyjną i szukanie szans na poprawę. Ten Diabeł i to odwrócony jest przerażający. Zamyka rozkład. Karty za słabe na nadzieje pozytywnej pracy z nim. Wręcz przeciwnie. Proszę Was o spojrzenie. Cytuj
Josei Napisano 13 Sierpnia 2023 Napisano 13 Sierpnia 2023 30 minut temu, adamandium napisał: Po długim zwolnieniu "kolega" wraca do pracy. Zwolnienie tyczyło choroby psychicznej. W pracy nie szło z nim wytrzymać od długiego czasu. Stąd zwolnienie chorobowe i teraz powrót. Jeżą nam się włosy na głowie, że szef przystaje na jego prośbę powrotu. I nie słucha naszych napomnień i ostrzeżeń. "Kolega" mial dar przekonywania i uniewiniania jak widać nadal brnie w te same sprytne gierki pospolitej manipulacji. Zapewnia na wsie świętości, ze jest całkowicie zdrowy, zdolny do pracy, przekładał nawet jakieś atesty od psychiatry o tym gwoli wiarygodności. Zadałam pytanie jak sobie naprawdę radzi. SPRAWIEDLIWOŚĆ (0) - As Monet - 9 Mieczy (0) - DIABEŁ (0) Uff, zamarłam na widok rozkładu. Nie ma żadnego ozdrowienia, żadnej rechabilitacji aby się uspołecznił, przestał tyranizować innych, knuć intrygi. Choć widać zmaganie się z psychiką depresyjną i szukanie szans na poprawę. Ten Diabeł i to odwrócony jest przerażający. Zamyka rozkład. Karty za słabe na nadzieje pozytywnej pracy z nim. Wręcz przeciwnie. Proszę Was o spojrzenie. Myślę że ten ktoś nie wykorzystał szansy która dostał . Też nie widzę tutaj poprawy . Ale bardzo duże zmagania .Myślę że będzie się zachowywał tak jak do tej pory jeśli niegorzej 1 Cytuj
adamandium Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Napisano 13 Sierpnia 2023 34 minuty temu, Josei napisał: Myślę że ten ktoś nie wykorzystał szansy która dostał . Też nie widzę tutaj poprawy . Ale bardzo duże zmagania .Myślę że będzie się zachowywał tak jak do tej pory jeśli niegorzej Karty jak na dłoni mówią o tym. Ciężka przeprawa się zacznie...Albo My albo on. Takie postawimy ultimatum szefowi. Zobaczymy co dalej. Właściwie wrócę z weryfikacją. Cytuj
adamandium Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Weryfikacja. Nie radzi (ł) sobie wcale, pozory ozdrowieńca. Od wczoraj jest w szpitalu. Wieści na cito od koleżanki z pracy. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez adamandium Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi