Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę o pomoc .To rozkład dla mojej przyjaciółki która pokłóciła się z chłopakiem .Nie chce jej nastawiać na coś bo wiadomo że osoby w emocjach różnie reagują .Obecnie się do siebie nie odzywają .

Zapytaliśmy się czy jeżeli ona do niego napisze czy on odpisze na jej wiadosc 

5 kielichów rycerz Kijów 6 denarów 

5 kielichów nie zapowiada dobrze możliwe że on ma  do niej żal ,może nie mieć ochoty na kontakt z nią .Skupia się na roszczarowaniu nią .Rycerz Kijów teoretyczne zapowiada wiadomość i jest silna energia dzialania .6 denarów to takie trochę dawanie i branie nie zawsze równe ale sprawiedliwe .

Możliwe że on w pierwszej chwili nie będzie chciał odpisać ale później może to zrobić .

5 kielichów skojarzyła mi się z czym takim jak by on nie zobaczył od razu od niej wiadomości bo był skupiony na czymś innym . Możliwe też że mimo tych chęci w rycerzu Kijów ta 5 kielichów go wychamuje i odpuści kontakt z nią .

Ona chce mu zaproponować spotkanie i zapytaliśmy się czy się zgodzi . 

7 denarów Cesarzowa 10 denarów 

W 7 denarów on chyba się będzie zastanawiał czy warto i co powinien zrobić .Możliwe że ona od razu nie uzyska odpowiedzi . Cesarzowa i 10 denarów daje nadzieję że się zgodzi .Cesarzowa to karta płodności ale też mówi o tym że na efekty trzeba poczekać .

Czy dojdzie do spotkania 

Diabeł rycerz Kijów 6 mieczy 

Moim zdaniem chęci do spotkania są duże .Ciągnie ich bardzo do siebie .Rycerz Kijów może zapowiadać spotkanie ale znowu martwi mnie ta 6 mieczy .Bo może oznaczać odejście od tego pomysłu . Oni nie mieszkają w tej samej miejscowości więc może karty pokazały drogę którą muszą pokonać . 

Dopytalam się jeszcze czy on sam się do niej odezwie 

As buław 8 Kijów król kielichów 

Myślę że jest na to bardzo duża szansa . 

Możliwe że lepiej żeby ona poczekała na jego kontakt . 

Bardzo dużo emocji jest z jej strony i nie chce tu namieszać żeby później nie była roszczarowaniu .Będę wdzięczna za podpowiedzi 

Napisano

Namiętności szaleją po obu stronach.  

Opisze jej na jej wiadomość. Napisze również sam z siebie. Także fifty fifty.  

Spotkanie też będzie kto wie może z wielkim hukiem. Oby nie kolejnej sprzeczki i poróżnienia się. 

Spokojnie kto się czubi ten się lubi i chlipie niepotrzebnie. Mało w kartach zrównoważonych zamiarów odnośnie kłótni. 

• Super 1
Napisano
2 minuty temu, adamandium napisał:

Namiętności szaleją po obu stronach.  

Opisze jej na jej wiadomość. Napisze również sam z siebie. Także fifty fifty.  

Spotkanie też będzie kto wie może z wielkim hukiem. Oby nie kolejnej sprzeczki i poróżnienia się. 

Spokojnie kto się czubi ten się lubi i chlipie niepotrzebnie. Mało w kartach zrównoważonych zamiarów odnośnie kłótni. 

Te karty odnośnie spotkanie to troszkę skojarzyły mi się z seksem ale nie będę jej tego mówić . Bardzo dziękuję . 

• O.K 1
Napisano
2 minuty temu, Josei napisał:

Te karty odnośnie spotkanie to troszkę skojarzyły mi się z seksem ale nie będę jej tego mówić . Bardzo dziękuję . 

Nie kwestionuję seksu. Do głowy mi nie przyszło.  Dobre skojarzenie rogate:wink:. Seks na zgodę no niech będzie, ale to tylko namiętności, oby nie do kolejnego spięcia u nich  o 6 Mieczy mi chodzi. Jak napisałam mało konstruktywnych kart wypadło. 

• Dziękuję 1
Napisano
7 minut temu, adamandium napisał:

Nie kwestionuję seksu. Do głowy mi nie przyszło.  Dobre skojarzenie rogate:wink:. Seks na zgodę no niech będzie, ale to tylko namiętności, oby nie do kolejnego spięcia u nich  o 6 Mieczy mi chodzi. Jak napisałam mało konstruktywnych kart wypadło. 

Też mnie martwi ta 6 mieczy .Ale zobaczy kto pierwszy się odezwie i w którą stronę pójdzie . 

Najpierw muszą się dogadać w rozmowie a później spotkanko i niech już sobie robią co tam chcą 

• W punkt 1
Napisano

Mysle ze pomimo tych nieprzyjemnych stosunkow te pare cos przy sobie trzyma. Uczucia, jakiesinne korzysci, np. pociag seksualny ...Cokolwiek to jest, a moze wszystko naraz, to czytanie pokazalo ze obie strony chca kontaktu tyle ze nadal pozostaje jakies napiecie.
Ja bym na miejscu kolezanki przy tych kartach ktore wyszly (szczegolnie z jego strony ten as bulaw, rycerz bulaw, 8 bulaw) poczekala na jego ruch jak nic sie nie wydarzy w przeciagu jakiegos tam czasu to wyszla z inicjatywa ale na razie rozmowy nie spotkania. Takie ostrozne kroki bo w 1 pytaniu widac, ze pan ma jeszcze troche zalu w sobie moze trzeba to przeczekac, bo dalej karty na jego dzialanie sa dobre. No i w 2 pytaniu moze byc tez tak ze to tej Cesarzowej sie nalezy to spotkanie wiec niekoniecznie musi wychodzic z propozycja przy tym. 7 denarow moze odnosic sie do obu stron zeby troche poczekaly.

• Super 1
Napisano
52 minuty temu, Lilliana napisał:

Mysle ze pomimo tych nieprzyjemnych stosunkow te pare cos przy sobie trzyma. Uczucia, jakiesinne korzysci, np. pociag seksualny ...Cokolwiek to jest, a moze wszystko naraz, to czytanie pokazalo ze obie strony chca kontaktu tyle ze nadal pozostaje jakies napiecie.
Ja bym na miejscu kolezanki przy tych kartach ktore wyszly (szczegolnie z jego strony ten as bulaw, rycerz bulaw, 8 bulaw) poczekala na jego ruch jak nic sie nie wydarzy w przeciagu jakiegos tam czasu to wyszla z inicjatywa ale na razie rozmowy nie spotkania. Takie ostrozne kroki bo w 1 pytaniu widac, ze pan ma jeszcze troche zalu w sobie moze trzeba to przeczekac, bo dalej karty na jego dzialanie sa dobre. No i w 2 pytaniu moze byc tez tak ze to tej Cesarzowej sie nalezy to spotkanie wiec niekoniecznie musi wychodzic z propozycja przy tym. 7 denarow moze odnosic sie do obu stron zeby troche poczekaly.

Dziękuję .

7 denarów może wskazywać żeby ona nie wychodziła od razu z inicjatywą spotkania .Cesarzowa to też karta płodności ale w ciąży chodzimy 9 mc .Nic nie rodzi się 9d razu .Mogly karty wskazać że on się zgodzi tylko to wymaga cierpliwości z jej strony . 7 denarów to też takie trochę planowanie .Możliwe że chodzi tu że ona musi wiedzieć jak to zrobić tak troszkę podejść do tego z głową nie na gorąco . 

Jeżeli po jego stronie wychodź chęć kontaktu to może lepiej żeby zaczekała .Wtedy ten kontakt z jego strony może być bardziej szczery i nie wymuszony 

• W punkt 1
Napisano

Niech koleżanka wyciszy emocje i pierwsza nie pisze bo 5 kielichów mówi o żalu a rycerz buław jest nerwowy targają nim zmienne emocje 6 denarów na spokojnie wszystko przemyśleć bo pisać nie ma sensu 

Jeżeli chodzi o spotkanie poki co 7 denarow I 10 denarów to nie są karty na kontakt tutaj trzeba przeczekać tym bardziej że karty dają nadzieję że On sam z siebie się odezwie. Może minąć jakiś czas. 

• Super 1