ivi123 Posted August 18 Share Posted August 18 Dodaje od razu, że nie jestem z trzema na raz. Jest trzech panów w moim życiu i nie wiem co z tego wyjdzie na kogo uwagę zwrócić. Wypadły same... Przypuszczam, że dla mnie 4 kije, 2 miecze, 8 pucharow, 6 pucharow Pragnę szczescia, boję się podejmowania jakiejkolwiek decyzji. Lepiej mi odejść zostawić wszystko niż podejmować decyzje. Wolę zająć się sobą... Bezpieczniej Pan x 1. Co jest? 9 MIECZY, 8 MIECZY, 7 PUCHAROW cierpi, nie może spać w nocy, myśli, odciął się od wszystkiego, stoi w miejscu, nie wie co ma zrobić. Może mieć kilka opcji 2. Będzie między nami KRÓLOWA BULAW, 6 MONET, RYDWAN Zmienię się w królowa bulaw. Pojawi się kontakt, pan będzie chciał czegoś ode mnie, ale ja już nie będę taka jak kiedyś, rydwan-przyjedzie? Pan y 1. Jest 5 pucharow, 2 kije, mag Pan jest nieszczęśliwy, może ktoś go skrzywdził, czegoś mu brakuje w życiu, będzie próbował, będzie działal żeby coś że znajomosci wyszlo 2. Bedzie 2 PUCHARY, 8 Kijów, 9 monet Uczucie, mile spędzanie razem czasu, wszystko bardzo szybko będzie się działo. Będę szczesliwa Pan y 1.jest 5 kijow, król kijow, królowa monet Potyczki słowne, może dużo pisania ze sobą, jest osobą egoistyczna, pewna siebie. Dla niego jestem kimś ważnym, kimś kto może byc partnerka na stale 2 bedzie Rycerz Kijów, kochankowie, 10 kijow Jakieś decyzje szybkie, konkretne co do naszej relacji, może pojawić się ktoś 3 i z tego powodu będą problemy, ciężko mu z tym bedzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 19 Share Posted August 19 (edited) 16 godzin temu, ivi123 napisał: Dodaje od razu, że nie jestem z trzema na raz. Jest trzech panów w moim życiu i nie wiem co z tego wyjdzie na kogo uwagę zwrócić. Wypadły same... Przypuszczam, że dla mnie 4 kije, 2 miecze, 8 pucharow, 6 pucharow Pragnę szczescia, boję się podejmowania jakiejkolwiek decyzji. Lepiej mi odejść zostawić wszystko niż podejmować decyzje. Wolę zająć się sobą... Bezpieczniej Pan x 1. Co jest? 9 MIECZY, 8 MIECZY, 7 PUCHAROW Stany depresyjne-lękowe. Pan widać, że analizuje, tworzy w głowie różne scenariusze, które w rezultacie go paraliżuja i blokują na cos nowego. 2. Będzie między nami KRÓLOWA BULAW, 6 MONET, RYDWAN Z pewnością sporzestega Ciebie jako seksowną i energiczna, pewna siebie kobietę. Możliwe, że któraś że stron będzie więcej dawał od siebie w tej znajomości lub miała poczucie, że jest w roli kogoś, kto chce pomóc drugiej stronie. Myślę, że to się rozjedzie. Rydwan zazwyczaj pokazuje, że każdy idzie swoją drogą, mają inne spojrzenie na wspólny cel. Pan y 1. Jest 5 pucharow, 2 kije, mag Chyba w depresji, możliwe, że przechodzi jakieś trudne emocjonalnie chwilecw tym momencie. Jednak Pan będzie działał, on z dwóch opcji wybierze działanie. 2. Bedzie 2 PUCHARY, 8 Kijów, 9 monet Tutaj jest szansa na płomień y romans, ale na ten moment bez żadnych zobowiązań. 9 monet to kobieta, która raczej idzie dalej przez życie sama, dba o swój komfort. Pan y 1.jest 5 kijow, król kijow, królowa monet Nie powiedziałabym, że egoistyczna. Pan lubi rywalizację i chętnie przyjmie wyzwanie. To jest Król Bulaw on lubi jak się dzieje wokół niego, ale sam także potrafi zaopiekować się o partnerkę. Ciebie może postrzegać jako dobra kandydatkę na cis trwałego, poukładana i konkretna. 2 bedzie Rycerz Kijów, kochankowie, 10 kijow Kolejna bardzo płomienna romansowa relacja,ale będą jakieś ciazace czynniki, okoliczności,ktirw sprawią , że relacja nie będzie należała do łatwych. Czy przypadkiem nie mieszka gdzieś lub przebywa dalej? Edited August 19 by mezza 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamandium Posted August 19 Share Posted August 19 Te karty które na Ciebie wypadły to pod jakie pytanie tyczące Ciebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 19 Author Share Posted August 19 3 godziny temu, mezza napisał: Tak mieszkamy daleko od siebie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 19 Author Share Posted August 19 Godzinę temu, adamandium napisał: Te karty które na Ciebie wypadły to pod jakie pytanie tyczące Ciebie? Nie. Zadałam tylko jedno to pytanie a wypadło tyle kart. Nie wiedziałam do którego z panów dołączyć więc stwierdziłam, że może o mnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 19 Share Posted August 19 A więc Rycerz Bulaw to taki wpada i wypada. Na dłuższą metę to może być problemem w relacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamandium Posted August 19 Share Posted August 19 (edited) 3 godziny temu, ivi123 napisał: Nie. Zadałam tylko jedno to pytanie a wypadło tyle kart. Nie wiedziałam do którego z panów dołączyć więc stwierdziłam, że może o mnie Okey. Rozumiem je, że mocno śledzi Cię przeszłość. Wpływa na kondycję ogólną Ciebie i przyszłego działania. Tak po krótce, to każdy z Panów odnośnie tego jak jest i (ważne) jak będzie pokazują się buławy. Ty z kolei poobijana jesteś szukasz uczucia, nie ognistego romansu tylko. Najbliżej Ciebie na moje wyczucie leży pierwszy "y" 2 kielichy dobrze zwiastują bo on ma 5 kielichów, zawsze można jakieś dobro, fajne uczucie wykrzesić wzajemnie. A dalej zobaczymy. Pozostali gdzieś za gorący są. Niezdecydowani etc. Lecący w jedną stronę. Pragnienia uczuć w nich nie widać, jeśli chodzi o Ciebie Twój wybór o jaki pytasz - jeśli chcesz wejść w ten ogień kochanków wjedz, ...ale pamiętaj, by nie zabolało. O Ciebie mi chodzi. Edited August 19 by adamandium 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 19 Author Share Posted August 19 Godzinę temu, adamandium napisał: Okey. Rozumiem je, że mocno śledzi Cię przeszłość. Wpływa na kondycję ogólną Ciebie i przyszłego działania. Tak po krótce, to każdy z Panów odnośnie tego jak jest i (ważne) jak będzie pokazują się buławy. Ty z kolei poobijana jesteś szukasz uczucia, nie ognistego romansu tylko. Najbliżej Ciebie na moje wyczucie leży pierwszy "y" 2 kielichy dobrze zwiastują bo on ma 5 kielichów, zawsze można jakieś dobro, fajne uczucie wykrzesić wzajemnie. A dalej zobaczymy. Pozostali gdzieś za gorący są. Niezdecydowani etc. Lecący w jedną stronę. Pragnienia uczuć w nich nie widać, jeśli chodzi o Ciebie Twój wybór o jaki pytasz - jeśli chcesz wejść w ten ogień kochanków wjedz, ...ale pamiętaj, by nie zabolało. O Ciebie mi chodzi. Masz rację. Wrak uczuciowy już ze mnie. Boję się czegokolwiek. Nie wiem jak to wychodzi, że zawsze ktoś koło mnie się kręci. Jeśli chodzi o 3 - zakochany. To źle się skończy. Różnica wieku i odległość. Z jedynka rozstaliśmy się niedawno więc nie wiem czy rydwan mówi, o rozstaniu czy powrocie, w sumie na logikę nie można odejść od czegoś co na tą chwilę nie istnieje 3 mega spokojna i miła. Ech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 20 Share Posted August 20 Dla mnie Rydwan to pójście osobnymi drogami. Widać, że pierwszy Pan przechodzi trudny czas i zapewne analizuje, dlaczego wszystko legło w gruzach, ale on z czasem już pogna dalej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 20 Author Share Posted August 20 1 godzinę temu, mezza napisał: Dla mnie Rydwan to pójście osobnymi drogami. Widać, że pierwszy Pan przechodzi trudny czas i zapewne analizuje, dlaczego wszystko legło w gruzach, ale on z czasem już pogna dalej. Ja ogólnie mimo! że nie na temat nie rozumiem kart wieża śmierć i odrodzenie. Chodzi mi o osobne karty. Np. Jeśli już nic nie ma i ludzie się nie widzą i wyjdzie śmierć to śmierć będzie jako odrodzenie, transformacja, bo na logikę uśmiercić śmierci nie można (coś nie istnieje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 20 Share Posted August 20 Rozpisze znaczenie kart na przykładzie np.problemow w relacji. Wieża to będzie cos nagłego, czego się nie spodziewamy np. Partner informuje, że odchodzi, a przecież jeszcze tydzień temu planowaliście wspólna przyszłość. Śmierć to powolna transformacja, a więc będzie się psuło, ludzie będą się od siebie oddalać, ale nie zafunduja sobie takiej terapii szokowej jak przy Wieży. Finalnie Śmierć także cos kończy, ale czynniki są bardziej wewnątrz np. Obie osoby się zmieniły, są na innym etapie w życiu i nagle już nie jest im po drodze. Stopniowa transformacja. Sąd Boży to raczej jest mega źle, ale nagle dochodzimy do jakiegoś punktu, że nie ma sensu zabijać tego, co już zbudowaliśmy. Relacja się odradza. Ewentualnie osoba wraca do jakichś wcześniej wyuczony h schematów, więc cis się skończy, ale za chwilę będziemy mieli powtórkę z rozrywki, ale już pod inna postacią. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 20 Author Share Posted August 20 A jeśli chodzi o konkretne pytanie czy wróci? W pytaniu co jest między nami? śmierć wieża sąd bozy i rydwan - wiadomo koniec. Przepraszam, że tak dopytuje bo zawsze z tym mam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 20 Share Posted August 20 Jak dla mnie może być chwilowy powrót, a później znów rozejście się w przeciwnych kierunkach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 20 Share Posted August 20 A czy mogłabyś spojrzeć na moją wróżbę z wczoraj? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 20 Author Share Posted August 20 25 minut temu, mezza napisał: A czy mogłabyś spojrzeć na moją wróżbę z wczoraj? Ok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 26 Share Posted August 26 @ivi123 Szkoda, że jednak nie spojrzałaś na żadna z moich wrozb i nie podzieliłaś się swoją interpretacja. Przejrzałam twoje wątki, które zazwyczaj wstawiasz, ale kompletnie nie dzielisz się interpretacjami u innych. Słowem bierzesz, ale nic nie dajesz od siebie. Kiedyś dziewczyny bardzo tego pilnowały, aby była równowaga w wymianie energii na forum. Warto sobie to przemyśleć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 26 Author Share Posted August 26 Masz rację ale w tel wyświetlały mi się tylko Twoje odpowiedzi na pytania innych. Może źle patrzyłam. Wiem, że to nie jest wytłumaczenie żadne. Może mam mętlik w głowie. Przepraszam. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamandium Posted August 26 Share Posted August 26 10 godzin temu, ivi123 napisał: Masz rację ale w tel wyświetlały mi się tylko Twoje odpowiedzi na pytania innych. Może źle patrzyłam. Wiem, że to nie jest wytłumaczenie żadne. Może mam mętlik w głowie. Przepraszam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted August 30 Maestro Share Posted August 30 W dniu 18.08.2023 o 22:05, ivi123 napisał: Dodaje od razu, że nie jestem z trzema na raz. Jest trzech panów w moim życiu i nie wiem co z tego wyjdzie na kogo uwagę zwrócić. Wypadły same... Przypuszczam, że dla mnie 4 kije, 2 miecze, 8 pucharow, 6 pucharow Może masz swój świat i sama nie wiesz czego tak naprawdę chcesz Karty mówią o rozstaniach i powrotach,o zmienności emocji. W dniu 18.08.2023 o 22:05, ivi123 napisał: Pan x 1. Co jest? 9 MIECZY, 8 MIECZY, 7 PUCHAROW Owszem,może mieć problemy natury emocjonalnej,lęki i obawy przed zaangażowaniem się,może też skakać z kwiatka na kwiatek właśnie z powodu strachu przed bliższymi relacjami.Pan dobry do romansu,przygody. 2. Będzie między nami KRÓLOWA BULAW, 6 MONET, RYDWAN Możliwe,że wykażesz inicjatywę,zaczniesz się angażować,możliwy seks i to się może rozjechac,bo możesz za mocno na niego naciskać. Pan y 1. Jest 5 pucharow, 2 kije, mag On ugrzązł w przeszłości.Moze potrzebuje terapii,bo coś się za nim ciągnie.On tak szybko się nie zakochuje.Moze niebawem wykona ruch w Twoją stronę,wyjdzie z inicjatywą. 2. Bedzie 2 PUCHARY, 8 Kijów, 9 monet Mile spotkania,randki, wszystko będzie działo się szybko, luźny układ może z tego wyjść. Pan y 1.jest 5 kijow, król kijow, królowa monet Może się dużo dziać u niego w życiu,ale i w tej znajomości,może dużo piszecie,rozmawiacie,podobasz mu się,może uważać,że jesteś poukładana. 5 buław to karta konkurencji,zatem przy nim może być kilka zainteresowanych nim pań,facet może mieć "to coś". 2 bedzie Rycerz Kijów, kochankowie, 10 kijow On będzie zabiegal,będą randki,seks,to może być trudna relacja,z przeszkodami,mogą pojawić się problemy,ale do przejścia.Mysle też,że ktoś może stanąć Wam na drodze. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts