panna.marta Posted August 19 Share Posted August 19 Kładę już na wrzesień wyczekując lepszej sytuacji w życiu: 1. Praca: świat XX, 9 kielichów, wieża XVI dołożone 6 buław Zmiany personalne wśród pracowników wyjdą na dobre 2. Uczucia: paź mieczy, sąd ostateczny XX, paź buław odnowi się kontakt z kimś lub ja sama nabiorę ochoty na kontakty 3. Finanse: 6 monet, król pucharów , 7 buław nie wiem dziwne te karty może będę uciekać od wydatków 4. Zdrowie: 4 puchary jakiś smutek 5. Ważne wydarzenie: 7 monet, siła VIII, 3 puchary spełni się coś na co długo czekałam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 20 Share Posted August 20 16 godzin temu, panna.marta napisał: Kładę już na wrzesień wyczekując lepszej sytuacji w życiu: 1. Praca: świat XX, 9 kielichów, wieża XVI dołożone 6 buław Trochę mi to wygląda na nagły wyjazd służbowy, ale jeśli nie podróżujesz w związku z pracą to przez jakieś czynniki zewnętrzne możesz cis ugrać dla siebie. 2. Uczucia: paź mieczy, sąd ostateczny XX, paź buław Odnowienie kontaktu przez internet 3. Finanse: 6 monet, król pucharów , 7 buław Ktoś może prosić o pożyczkę lub będzie nadużywał twojej dobroci w kwestiach finansowych. 4. Zdrowie: 4 puchary Apatia 5. Ważne wydarzenie: 7 monet, siła VIII, 3 puchary Tak, może przestaniesz na cis czekać, a weźmiesz sprawy w swoje ręce, co przyniesie jakieś zadowolenie lub powód do świętowania. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted August 20 Share Posted August 20 19 godzin temu, panna.marta napisał: Kładę już na wrzesień wyczekując lepszej sytuacji w życiu: 1. Praca: świat XX, 9 kielichów, wieża XVI dołożone 6 buław Zmiany personalne wśród pracowników wyjdą na dobre Lepsza atmosfera w pracy. Zmiany. Możliwa jakaś impreza lub wyjazd firmowy. Świętowanie. 19 godzin temu, panna.marta napisał: 2. Uczucia: paź mieczy, sąd ostateczny XX, paź buław odnowi się kontakt z kimś lub ja sama nabiorę ochoty na kontakty Kontakty internetowe. Wysływanie wiadomości. 19 godzin temu, panna.marta napisał: 3. Finanse: 6 monet, król pucharów , 7 buław nie wiem dziwne te karty może będę uciekać od wydatków Nie będziesz chciała przyjąć pieniędzy od kogoś. 19 godzin temu, panna.marta napisał: 4. Zdrowie: 4 puchary jakiś smutek Możesz ignorować jakiś problem zdrowotny. 19 godzin temu, panna.marta napisał: 5. Ważne wydarzenie: 7 monet, siła VIII, 3 puchary spełni się coś na co długo czekałam? Jakiś długo oczekiwany sukces. Dobra wiadomość. Udadzą się jakieś plany. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted August 20 Author Share Posted August 20 Dzięki dziewczyny. Zapomniałam, ze w pracy mamy integracje może te te miłe wydarzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts