panna.marta Napisano 19 Sierpnia 2023 Napisano 19 Sierpnia 2023 Która z placówek będzie dla mnie lepsza pod katem leczenia i rozwiązania mojego problemu zdrowotnego: 1. placówka 1 K: 2 buławy, siła VIII, pustelnik IX ta placówka ogólnie cieszy się lepsza opinia pod katem leczenia tego typu problemów a tu karty takie sobie. Na początku niby dobrze widać współpracę i radość w tej sile, ale obawiam się , że potem zostanę sama sobie … 2. Placówka 2 I: 10 mieczy, rycerz buław, słońce XIX no i pytanie czy wyciągną mnie z dna czy jednak te miecze ostrzegają przed czymś nieprzyjemnym. Boje się trochę tej placówki a w zasadzie tego lekarza. Bedą wdzięczna za każda poradę. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Napisano 26 Sierpnia 2023 Wybrałam placówkę K. Zobaczymy czy warto było. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi