Emma1 Posted September 1 Share Posted September 1 Zrobiłam rozkład na wrzesień, Prosze o pomoc w interpretacji. Pod koniec miesiąca napisze tu w poście co rzeczywiście się spełniło i jak się potoczyło. praca? Świat, 5 mieczy , królowa buław wyglada mi na to ,ze nie będę doświadczać spełnienia w pracy a wręcz będę chodzić podirytowana. Klienci mogą w stosunku do mnie zachowywać się nie okej. rada? 7 mieczy , 6 kielichów wykazać się większym sprytem a 6 kielichów być bardziej miłą? finanse? Siła , sad Boży, 5 monet mimo moich dużych starań finanse nie bedą się dobrze gromadzić. w miłości? ( jestem w związku) As monet, król kielichów , diabeł , królowa buław mysle ze będzie problem z dogadaniem się w związku pod kwestią uczuciową. Zamiast normalnie wyjaśnić pewne sprawy to diabeł będzie się przejawiał. Egoistyczne zachowania itd itp. Co czeka mnie niespodziewanego? 9 mieczy , diabeł , 7 monet włożę w coś wysiłek , ale niestety nie dojdzie to do pewnego skutku. Mogę się poddać i już nie wykonywać starania nad tym. szkoła? 4 buław , 9 buław , 6 buław tu zapewne chodzi o towarzystwo otaczające mnie w szkole. Będę próbowała jakoś się do towarzystwa przyłączyć, nie będzie łatwo ale mimo wszystko zostanę zauważona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts