panna.marta Posted September 10 Share Posted September 10 Wybieram się na usługę dentystyczna, aby zakończyć temat ratowania moich zębów po wypadku i żeby jakoś w miarę dobrze one wyglądały. Pani dr do której idę jest moja ulubienica wg mnie bardzo profesjonalna i ma dobre serce. Ale wiadomo nie zawsze człowiek uzyskać super efekt tym bardziej jak sytuacja jest mówiąc lekko beznadziejna. Czy będę zadowolona z efektu zabiegu, który wykona pani doktor? moc VIII, księżyc XVIII, 9 monet wydaje mi się, że będzie wyglądać to lepiej niż było , ale ten księżyc to tez nie do końca efekt wow a jedynie zatuszowanie tego problemu. Mimo to w tej 9 monet powinnam być zadowolona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted Saturday at 09:50 AM Maestro Share Posted Saturday at 09:50 AM Księżyc to jest informacja,że pewnie za 2-3 lata trzeba będzie ponownie naprawiać problem,może jakaś większa protetyka etc.W 9 monet możesz też całkiem sporo zapłacić. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted Saturday at 04:14 PM Author Share Posted Saturday at 04:14 PM 6 godzin temu, Inez2503 napisał: Księżyc to jest informacja,że pewnie za 2-3 lata trzeba będzie ponownie naprawiać problem,może jakaś większa protetyka etc.W 9 monet możesz też całkiem sporo zapłacić. Dziekuje. Dam znać co wyszło w czwartek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted Wednesday at 09:03 PM Author Share Posted Wednesday at 09:03 PM Weryfikacja- jestem na razie zadowolona. Jest dużo lepiej niż było a pani dr policzyła mi taniej niż się umawiałyśmy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted yesterday at 05:02 AM Maestro Share Posted yesterday at 05:02 AM Super,czyli 9 monet to w tym przypadku Twój zysk! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts