mezza Napisano 22 Września 2023 Napisano 22 Września 2023 Zweryfikuje prognoze po weekendzie, wiec zachęcam was do waszych interpretacji. Jak przebiegnie spotkanie na wyjeździe? Rycerz bulaw+4 monet+Śmierć+9 kielichów Możliwe, że na początku będzie sztywno, ale później się rozkręci o będzie typowa imprezowa atmosfera. Opcja druga do spotkania nie dojdzie, bo Śmierć to trochę na zmianę planów. Jak spędzę weekend na wyjeździe? Kochankowie+4 bulaw+Sad bozy Powinno być bardzo sympatycznie i będzie okazja do celebracji. Chyba trochę odżyje. Jakie zrobię wrażenie na wyjeździe? Królowa Mieczy+Królowa Bulaw+Gwiazda Myślę, że wygadana i żywiołowa. Gwiazda trochę kojarzy mi się z powabem i pięknem. 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 23 Września 2023 Napisano 23 Września 2023 9 godzin temu, mezza napisał: Zweryfikuje prognoze po weekendzie, wiec zachęcam was do waszych interpretacji. Jak przebiegnie spotkanie na wyjeździe? Rycerz bulaw+4 monet+Śmierć+9 kielichów Możliwe, że na początku będzie sztywno, ale później się rozkręci o będzie typowa imprezowa atmosfera. Opcja druga do spotkania nie dojdzie, bo Śmierć to trochę na zmianę planów. Będziesz rozmawiać dużo z jakimś panem. Możesz się upić i mieć kaca na drugi dzień 9 godzin temu, mezza napisał: Jak spędzę weekend na wyjeździe? Kochankowie+4 bulaw+Sad bozy Powinno być bardzo sympatycznie i będzie okazja do celebracji. Chyba trochę odżyje. W gronie przyjaciół lub z mężczyzną. Miła imprezowa atmosfera. Oczyszczenie sytuacji. 9 godzin temu, mezza napisał: Jakie zrobię wrażenie na wyjeździe? Królowa Mieczy+Królowa Bulaw+Gwiazda Myślę, że wygadana i żywiołowa. Gwiazda trochę kojarzy mi się z powabem i pięknem. Zrobisz wrażenie kobiety wygadanej i inteligentnej, ale przy tym też temperamentnej. W Gwieździe możesz się wydawać niektórym trochę niedostępna. 9 godzin temu, mezza napisał: Cytuj
panna.marta Napisano 23 Września 2023 Napisano 23 Września 2023 20 godzin temu, mezza napisał: Jak przebiegnie spotkanie na wyjeździe? Rycerz bulaw+4 monet+Śmierć+9 kielichów mi się skojarzyło z urwaniem filmu, snem xD Jak spędzę weekend na wyjeździe? Kochankowie+4 bulaw+Sad bozy zabawa, tance, rozerwiesz się Jakie zrobię wrażenie na wyjeździe? Królowa Mieczy+Królowa Bulaw+Gwiazda Zabłyśniesz i pokażesz się jako przebojowa i energiczna osoba 1 Cytuj
mezza Napisano 25 Września 2023 Autor Napisano 25 Września 2023 To była bardzo fajny wyjazd. Rzeczywiście 9 kielichow pokazała alkohol,ale bez urwania filmu :). 4 momet+Śmierć - do spotkania już prawie nie doszłoby, ale z czasem sytuacja się zmieniła i było wieczorne wyjście. Tak, byłam wygadana, pełna energii. Czułam się dobrze i atrakcyjnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi