nuvvik Napisano 27 Września 2023 Napisano 27 Września 2023 Więc śniło mi się najpierw że rozmawiałam z koleżanką z pracy. Ona częstowała mnie bardzo dobrym ciastem. Cytrynowo malinowym. Nie kojarzę z realu niczego podobnego. Potem poszłam w kierunku służbowego samochodu (nie posiadam czegoś takiego w realu) i okazało się że byłam nad morzem. Było ciepło i weszłam do kolan. To było jakieś inne może niż Bałtyk. Poszłam jednak w kierunku samochodu i usłyszałam strzały. Okazało się że byłam świadkiem strzelaniny. Choć nie widziałam wcale wyraźnie. Jak że starych gier komputerowych, np. GTA (nie gram od conajmniej 15 lat) Udało mi się uciec i wsiąść do samochodu. Wtedy sobie przypomniałam że już byłam świadkiem czegoś podobnego kiedyś w przeszłości. Taki sen ze wspomnieniem. Jechałam ale ulice były strasznie wąskie. Więc miałam do wyboru albo wąski tunel albo schody. Musiałam więc wrócić do miejsca strzelaniny a tam już było słychać syreny pojazdów służb porządkowych policja, karetka. Potem byłam w pracy i mieliśmy skończyć wcześniej. Pamiętam że miałam problem ze znalezieniem torebki. W realu przechodzę trudny czas związany ze zmianą pracy i opuszczeniem toksyczne go środowiska. Niestety pewne zależności prawno finansowe zmuszają mnie do pracowania do końca kontraktu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi