panna.marta Napisano 8 Października 2023 Napisano 8 Października 2023 Czy Pani X dobrze przeprowadzi zabieg? chodzi o to czy wszystko byłoby Ok gdybym się zdecydowała? rycerz monet, kapłanka II, as mieczy dołożyłam rycerz kielichów Wyglada na to, że tak. Kapłanka jest mądra i doświadczona. As mieczy jako inteligencja i wiedza. Doradźcie proszę. Cytuj
adamandium Napisano 8 Października 2023 Napisano 8 Października 2023 Z największą precyzją przeprowadzi, doświadczeniem, etyką w postaci wrażliwości, delikatności. Będzie dobrze, poczujesz się ugłaskana (Ryc. kielichów) 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 8 Października 2023 Ekspert Napisano 8 Października 2023 6 godzin temu, panna.marta napisał: rycerz monet, kapłanka II, as mieczy dołożyłam rycerz kielichów Zastanawia mnie ta Kapłanka jo ona skazuje poniekąd na siedzenie w domu i unikanie ludzi - to jakiś zabieg na twarz? Inwazyjny? W Rycerzu Monet niekoniecznie jest biegłość w sztuce, raczej dobry rzemieślnik, w miarę staranny, udowadniający swoje umiejętności - ale po zabiegu swoje odsiedzisz w domu. As Mieczy może podsunąć jakiś pomysł po zabiegu, możliwe, że będziesz chciała skorzystać z usług kogoś innego. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 8 Października 2023 Autor Napisano 8 Października 2023 1 godzinę temu, Gringe napisał: Zastanawia mnie ta Kapłanka jo ona skazuje poniekąd na siedzenie w domu i unikanie ludzi - to jakiś zabieg na twarz? Inwazyjny? tak. Czy inwazyjny No w sumie tak. 1 Cytuj
Mana Napisano 11 Października 2023 Napisano 11 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 09:17, panna.marta napisał: Czy Pani X dobrze przeprowadzi zabieg? chodzi o to czy wszystko byłoby Ok gdybym się zdecydowała? rycerz monet, kapłanka II, as mieczy dołożyłam rycerz kielichów Starałaby się robić wszystko jak najlepiej. Sprawy kobiece mi się tu skojarzyły... i być może coś nieprzewidzianego, ale z czym powinna umieć sobie poradzić. Nie widzę tu nic strasznego. Nieprzewidzianego być może tak i będzie potrzebować ona wsparcia drugiej osoby... lub Ty po zabiegu szukałabyś jakiegoś wsparcia, ale nie dlatego że ktoś popełnił błąd tylko by uspokoić swoje emocje. Przynajmniej ja to tak widzę. 1 1 Cytuj
mezza Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 Miecze są raczej dobre na zabiegi. Tutaj rycerz monet może mówić o cierpliwości, skrupulatnym podejściu. Rycerz kielichow dobre samopoczucie, zadowolenie. 1 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 12 Października 2023 Moderator Napisano 12 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 09:17, panna.marta napisał: Czy Pani X dobrze przeprowadzi zabieg? chodzi o to czy wszystko byłoby Ok gdybym się zdecydowała? rycerz monet, kapłanka II, as mieczy dołożyłam rycerz kielichów Powoli, dokładnie, w skupieniu, powinna rozwiać Twoje wątpliwości. Myślę, że masz na nią dobre karty 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 14 Października 2023 Autor Napisano 14 Października 2023 (edytowane) Weryfikacja - wstępnie świetna robota, ale przede wszystkim czułam się zaopiekowana przez tą panią i nie było podstaw do obaw! Edytowane 14 Października 2023 przez panna.marta . 1 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi