Ekspert Gringe Napisano 18 Października 2023 Ekspert Napisano 18 Października 2023 (edytowane) Bardzo często w moich snach motywem przewodnim jest woda. Wczoraj, jak nigdy dużo mi się „kitwasiło” w głowie podczas spania. Pamiętam sen urywkami. W pierwszej kolejności śniło mi się, że idę przez bardzo wysoki most, jednak podłoga w nim jest bardzo licha i niestabilna. Czuję jak wszystko trzeszczy i lada moment spadnę. Wtedy przychodzi mi myśl do głowy, że ja śpię i przecież nic złego mi się nie stanie( najwyżej coś innego zacznie się dziać w moim śnie). Szłam przez most z siostrą i powiedziałam do niej, że ja tym mostem już nie wrócę i musimy iść do przodu i wrócimy( tam skąd przyszłyśmy) naokoło najwyżej. Droga była już normalna, a my podziwiałyśmy jeziorka z krystalicznie czystą wodą. Trudno było to opisać, czy to jeziora czy zatoczki. W ziemi były akweny wodne z przeźroczystą wodą - widok był zachwycający. Doszłyśmy do miejsca gdzie w dole widziałyśmy most - ciężki, solidny drewniany, i co raz podmywała go czysta woda - tak jakby atrakcja w parku rozrywki. Doszłyśmy do jakiegoś miejsca gdzie siedziała kobieta i sprzedawała losy na loterię. Musi być coś w powietrzu bo chyba przed wczoraj śniło mi się, że jestem jakby w starym domu i mam gościa - Milkę Krogulską( uczestniczę u niej i u Izy, od dawna w warsztatach i kursach). Robię jej kanapki i wiem, że ona nie je mięsa a ja się stresuję, że nie mam nic w lodowce i na dodatek lodówka się chybocze( wiem, sny bywają absurdalne). Strasznie ją przepraszałem za te kanapki, że takie nędzne. Ciekawe, co mi się jeszcze przyśni do końca tygodnia Edytowane 18 Października 2023 przez Gringe Cytuj
Gość alieninside Napisano 18 Października 2023 Napisano 18 Października 2023 29 minut temu, Gringe napisał: W pierwszej kolejności śniło mi się, że idę przez bardzo wysoki most, jednak podłoga w nim jest bardzo licha i niestabilna. Czuję jak wszystko trzeszczy i lada moment spadnę. Wtedy przychodzi mi myśl do głowy, że ja śpię i przecież nic złego mi się nie stanie( najwyżej coś innego zacznie się dziać w moim śnie). Masz poczucie niestabilności w swoim zyciu. Dodatkowo byl to świadomy sen. Moze masz predyspozycje? Moze mogłabyś sie nauczyc panować nad swoimi snami? 30 minut temu, Gringe napisał: Szłam przez most z siostrą i powiedziałam do niej, że ja tym mostem już nie wrócę i musimy iść do przodu i wrócimy( tam skąd przyszłyśmy) naokoło najwyżej. Myślę że wybierasz bezpieczniejsze opcje, mimo że mogą one zająć wiecej czasu jezeli chodzi o realizacje. Co nie jest wcale zle. 31 minut temu, Gringe napisał: Droga była już normalna, a my podxieialysmy jeziorka z krystalicznie czystą wodą. Trudno było to opisać, czy to jeziora czy zatoczki. W ziemi były akweny wodne z przeźroczystą wodą - widok był zachwycający. Mysle ze spokojna woda moze świadczyć o równowadze uczuciowej i emocjonalnej. 32 minuty temu, Gringe napisał: Doszłyśmy do miejsca gdzie w dole widziałyśmy most - ciężki, solidny drewniany, i co raz podmywała go czysta woda - tak jakby atrakcja w parku rozrywki. Ktora to da Ci stabilnośc życiowa. Ma to sens? Że rownowaga emo i bezpieczne wybory dadzą Ci stabilnosc? A przynajmniej taka informacja kryje się w Twojej podswiadomsoci. Park rozrywki- zycie dostarcza Ci wiele wrazen. Może ktoś tam na górze ogląda nasze losy jak jakis serial 34 minuty temu, Gringe napisał: Doszłyśmy do jakiegoś miejsca gdzie siedziała kobieta i sprzedawała losy na loterię. Myślę że to może świadczyć o tym ze masz swiadomosc przewrotności losu. Że nie wszystko zależy od nas. A Ty też nie masz ochoty sie mu poddać. 42 minuty temu, Gringe napisał: Musi być coś w powietrzu bo chyba przed wczoraj śniło mi się, że jestem jakby w starym domu i mam gościa - Milkę Krogulską( uczestniczę u niej i u Izy, od dawna w warsztatach i kursach). Robię jej kanapki i wiem, że ona nie je mięsa a ja się stresuję, że nie mam nic w lodowce i ba dodatek lodówka się chybocze( wiem, sny bywają absurdalne). Strasznie ją przepraszałem za te kanapki, że takie nędzne. Może za bardzo troszczysz się o potrzeby innych? I jak Cie inni odbiora? Mozesz masz poczucie ze jestes nie wystarczająca? Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 18 Października 2023 Autor Ekspert Napisano 18 Października 2023 25 minut temu, alieninside napisał: Masz poczucie niestabilności w swoim zyciu. Dodatkowo byl to świadomy sen. Moze masz predyspozycje? Moze mogłabyś sie nauczyc panować nad swoimi snami? Też tak pomyślałam. Mogę mieć w życiu poczucie „stąpania po niepewnym gruncie”, takie rozwiązywanie problemów na bieżąco( czasem improwizacja). Chyba już kiedyś pisałyśmy o świadomym śnieniu? To mi się czasem zdarza - nie wiem tylko, co mogłabym z tym zrobić albo jak to „udoskonalić”? 27 minut temu, alieninside napisał: Myślę że wybierasz bezpieczniejsze opcje, mimo że mogą one zająć wiecej czasu jezeli chodzi o realizacje. Co nie jest wcale zle. W punkt. Cały czas wstrzymuje die z rozpoczęciem robienia prawa jazdy( choć już wszyscy mnie naciskają, łącznie z 7 letnim siostrzeńcem). A jak narazie mam poczucie, że muszę ogarniać sprawy na bieżąco a nie pakować sobie jeszcze jedno zajęcie( w tym momencie zupełnie mie mam głowy do nauki nowych rzeczy). 29 minut temu, alieninside napisał: Mysle ze spokojna woda moze świadczyć o równowadze uczuciowej i emocjonalnej. Dokładnie. Nigdy tak się nie czułam - mam poczucie bycia w zgodzie ze sobą i nie na wszystko nam ochotę( nie zmuszam się do tego bo tak trzeba, nie chowam też głowy w piasek) 31 minut temu, alieninside napisał: Ktora to da Ci stabilnośc życiowa. Ma to sens? Że rownowaga emo i bezpieczne wybory dadzą Ci stabilnosc? A przynajmniej taka informacja kryje się w Twojej podswiadomsoci. Jak najbardziej 31 minut temu, alieninside napisał: Park rozrywki- zycie dostarcza Ci wiele wrazen. Może ktoś tam na górze ogląda nasze losy jak jakis serial Nie był to dokładnie taki park z karuzelami i tak dalej - tylko ten most z ciemnego drewna i sznurów i jakby zanurzał się co jakiś czas w tej jasnej, kryształowej wodzie - pomyślałam wtedy, że strasznie mam ochotę po nim przejść - i chyba przeszłam bo za nim była ta babka z loterią. Pamietam, że mówiłam do siostry, że to super miejsce na wakacje i będziemy tu wracać 34 minuty temu, alieninside napisał: Może za bardzo troszczysz się o potrzeby innych? I jak Cie inni odbiora? Mozesz masz poczucie ze jestes nie wystarczająca? Też bym tak to odebrała - może mam poczucie, że nie mam czasu by bardziej zgłębiać astrologię i przez to czuję się gorsza :/ Typowe dylematy Wagi( mam Asc) - jak inni mnie odbiorą. Księżyc w 6 domu w Rybach - też jest na usługach innych. Dzięki @alieninside za spojrzenie i interpretację - bardzo trafna. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi