mezza Napisano 23 Października 2023 Napisano 23 Października 2023 Ze względów zdrowotnych możliwe, że będzie czekał mnie zabieg. Czy będę musiała poddać się zabiegowi? As bulaw+Kochankowie+Rycerz mieczy+gwiazda Myślę, że będe musiała podjąć decyzję, ale w ostateczności poddam się zabiegowi, co może rozwiązać problemy zdrowotne. 2 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Października 2023 Napisano 24 Października 2023 21 godzin temu, mezza napisał: Ze względów zdrowotnych możliwe, że będzie czekał mnie zabieg. Czy będę musiała poddać się zabiegowi? As bulaw+Kochankowie+Rycerz mieczy+gwiazda Myślę, że będe musiała podjąć decyzję, ale w ostateczności poddam się zabiegowi, co może rozwiązać problemy zdrowotne. Myśle , ze lekarz zostawi te decyzje tobie to podjęcia, ale zdecydujesz się i będzie dobrze. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 6 Listopada 2023 Napisano 6 Listopada 2023 As buław to mogą być jakieś nowe działania do podjęcia. Lekarz może Ci zostawić wybór i dać Ci inną opcję leczenia. Choć będziesz musiała zdecydować się szybko wszystko skończy się wyleczeniem problemu. 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 6 Listopada 2023 Maestro Napisano 6 Listopada 2023 W dniu 23.10.2023 o 21:55, mezza napisał: Ze względów zdrowotnych możliwe, że będzie czekał mnie zabieg. Czy będę musiała poddać się zabiegowi? As bulaw+Kochankowie+Rycerz mieczy+gwiazda Myślę, że będe musiała podjąć decyzję, ale w ostateczności poddam się zabiegowi, co może rozwiązać problemy zdrowotne. hm.... moim zdaniem niekoniecznie.... w pierwszym odruchu chciałam napisać, że TAK, co by sugerował as na początku rozkładu, ale po głębszej analizie widzę tutaj pewne rozważania i wątpliwości w Kochankach, rycerz może wskazywać na zasięgnięcie języka, szukanie innych rozwiązań (np. nieinwazyjne metody, które mogą "oszczędzić" Cię przed pójściem pod skalpel). Tak czy inaczej Gwiazda dobrze wróży i bez względu na to, czy się zdecydujesz na zabieg czy nie, uzdrowienie będzie faktem. Z ciekawości zsumowałam karty i wyszedł mi Mag, czyli szybkie i sprawne załatwienie problemu niekoniecznie operacyjne, ale może właśnie sięgające po inne, mnogo dostępne narzędzia. 1 1 Cytuj
mezza Napisano 10 Listopada 2023 Autor Napisano 10 Listopada 2023 Tak właśnie się stało, że lekarz odradził na ten moment pójście pod noz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi