Skocz do zawartości

Okropny sen ....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się że byłam ze swoim chłopakiem jego rodziną i znajomymi gdzieś nie jestem w stanie powiedzieć gdzie bo w śnie co chwile zmienial sie krajobraz. w pewnym momencie ukąłdałam jakieś pudła na półkce a on gadał przez telefon poszłam i usłuszałam jak pisze smsa i mówi na głos ANIELE po czym zapytalam sie znajomych którzy byli obok o co chodzi ? odpowiedzili mi że gadał z DOMINIKĄ(swoją byłą która go strasznie zdradzała i wogóle) i że ona ma jakiś tam problem i koleżanka powiedziała na głos że dominika sie nigdy nie zmieni i ona sie wtedy rozłączyła wieć mój chłopak pisał tego smsa do niej ja sie wsciekłam i poszłam do jego mamy nic jej nie mowiąc ale w penym momencie przyszedł on z tefefon puszcząc do telefonu buziaki i wtedyw ybuchłam i wykrzyczałam jego mamie co on robi ona odebrała telefon i pogadała z nią i później mówiłą mi o co chodziło ale nie pamiętam chyba o jakaś ziemię czy coś a On mnie olał poszedł sobie... później był przy mnie chwilkę ale nawet nie próbował rozmawiać a ja byłam taka zła a on nic jak by już mu na mnie nie zależało :(

Nie wiem jak mam to rozumieć, szczególnie że ostatnio nam się nie ukada powiedzcie bo strasznie mnie ten sen zaniepokoił

Gość winteer
Napisano

friggia

Twój sen prawdopodobnie oznacza Twój lęk i obawy przed tym, że Twój chłopak ma nadal kontakt z jego byłą..

Czy Ty jestę na codzień osobą zazdrosną?

Napisano

na co dzień ? hmm wiesz jestem zazdrosna ale nie chorobliwie tak zdrowo jak w związku. co najlepsze wcale nie myślę o tym że mają kontakt bo wiem że nie mają a on po tym co ona mu zrobiła nie chce jej znać.

co prawda wczoraj piłam i wogóle ale to mi się śniło z rana kiedy zażyłam tabletkę wypiłam full wody i położyłam się dalej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...