panna.marta Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 W połowie listopada wyjeżdżam na wypoczynek a zdrowie szwankuje na tyle, że nie wiem czy moje plany dojdą do skutku. Licze jednak na to, że pojadę. jak będę się czuła na wyjeździe ? gwiazda XVII, 2 kielichy , 8 buław Powinno być dobrze, odpocznę i nabiorę energii do działania. Nie ma tu kart chorób czy złego samopoczucia. Cytuj
shamansblues Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 Według mnie będziesz czuła się bardzo dobrze i nawet możesz mieć dużo energii na nim (8 buław). 1 Cytuj
adamandium Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 Lepszych kart nie można sobie życzyć! Będziesz ślnić sama dla siebie, doładowana dobrym towarzystwem jak bateryjka duracel (8 buław). 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 2 godziny temu, panna.marta napisał: W połowie listopada wyjeżdżam na wypoczynek a zdrowie szwankuje na tyle, że nie wiem czy moje plany dojdą do skutku. Licze jednak na to, że pojadę. jak będę się czuła na wyjeździe ? gwiazda XVII, 2 kielichy , 8 buław Powinno być dobrze, odpocznę i nabiorę energii do działania. Nie ma tu kart chorób czy złego samopoczucia. Bardzo dobrze, wręcz kwitnąco :D Cytuj
panna.marta Napisano 29 Października 2023 Autor Napisano 29 Października 2023 Dziekuje. Powiem szczerze przy tym jak teraz zdrowie mi dokucza ,to aż ciężko mi uwierzyć. Może to życzeniowe … 1 Cytuj
nastek96 Napisano 5 Listopada 2023 Napisano 5 Listopada 2023 Gwiazda i 2 kielichów to mi się kojarzy z bardzo dobrym samopoczuciem psychicznym. Takie romantyczne nastroje. Mam wrażenie, że na wyjeździe na samopoczucie będzie miała wpływ druga osoba i jak inni piszą pojawi się dużo energii. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi