panna.marta Napisano 18 Listopada 2023 Napisano 18 Listopada 2023 Czy do końca roku dostanę zaproszenie na rozmowę o prace ? as buław, królowa kielichów, kapłanka II dołożyłam umiarkowanie XIV trochę za mało dynamiczne te karty na kontakt czy spotkania : ( Rada od kart: mag I może jakaś nowa metoda w poszukiwaniu, bardziej kreatywna ? Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 18 Listopada 2023 Napisano 18 Listopada 2023 33 minuty temu, panna.marta napisał: Czy do końca roku dostanę zaproszenie na rozmowę o prace ? as buław, królowa kielichów, kapłanka II dołożyłam umiarkowanie XIV trochę za mało dynamiczne te karty na kontakt czy spotkania : ( Rada od kart: mag I może jakaś nowa metoda w poszukiwaniu, bardziej kreatywna ? Myślę, że tak, ale raczej nie będziesz zadowolona. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Listopada 2023 Autor Napisano 18 Listopada 2023 14 minut temu, Anastazja979 napisał: Myślę, że tak, ale raczej nie będziesz zadowolona. Czemu? Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 18 Listopada 2023 Napisano 18 Listopada 2023 19 minut temu, panna.marta napisał: Czemu? W Asie buław widać jakieś działanie i szansę, że coś ruszy w sprawie o której pytasz. Ale przy królowej kielichów i kapłance, to raczej już więcej nie zadzwonią po pierwszej rozmowie. Albo to Tobie nie spodoba się oferta i zdecydujesz się zostać tu, gdzie jesteś. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Listopada 2023 Maestro Napisano 22 Listopada 2023 W dniu 18.11.2023 o 18:09, panna.marta napisał: Czy do końca roku dostanę zaproszenie na rozmowę o prace ? as buław, królowa kielichów, kapłanka II dołożyłam umiarkowanie XIV trochę za mało dynamiczne te karty na kontakt czy spotkania : ( Rada od kart: mag I może jakaś nowa metoda w poszukiwaniu, bardziej kreatywna ? Myślę,że do końca roku nikt się nie odezwie z propozycją spotkania.Ewentualnie na początku następnego roku. 1 Cytuj
mezza Napisano 22 Listopada 2023 Napisano 22 Listopada 2023 Umiarkowanie coś przeciągnie czasie, a więc jak wysyłasz CV to odzew może być później. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi