panna.marta Posted November 18 Share Posted November 18 Czy do końca roku dostanę zaproszenie na rozmowę o prace ? as buław, królowa kielichów, kapłanka II dołożyłam umiarkowanie XIV trochę za mało dynamiczne te karty na kontakt czy spotkania : ( Rada od kart: mag I może jakaś nowa metoda w poszukiwaniu, bardziej kreatywna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted November 18 Share Posted November 18 33 minuty temu, panna.marta napisał: Czy do końca roku dostanę zaproszenie na rozmowę o prace ? as buław, królowa kielichów, kapłanka II dołożyłam umiarkowanie XIV trochę za mało dynamiczne te karty na kontakt czy spotkania : ( Rada od kart: mag I może jakaś nowa metoda w poszukiwaniu, bardziej kreatywna ? Myślę, że tak, ale raczej nie będziesz zadowolona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted November 18 Author Share Posted November 18 14 minut temu, Anastazja979 napisał: Myślę, że tak, ale raczej nie będziesz zadowolona. Czemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted November 18 Share Posted November 18 19 minut temu, panna.marta napisał: Czemu? W Asie buław widać jakieś działanie i szansę, że coś ruszy w sprawie o której pytasz. Ale przy królowej kielichów i kapłance, to raczej już więcej nie zadzwonią po pierwszej rozmowie. Albo to Tobie nie spodoba się oferta i zdecydujesz się zostać tu, gdzie jesteś. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted November 22 Maestro Share Posted November 22 W dniu 18.11.2023 o 18:09, panna.marta napisał: Czy do końca roku dostanę zaproszenie na rozmowę o prace ? as buław, królowa kielichów, kapłanka II dołożyłam umiarkowanie XIV trochę za mało dynamiczne te karty na kontakt czy spotkania : ( Rada od kart: mag I może jakaś nowa metoda w poszukiwaniu, bardziej kreatywna ? Myślę,że do końca roku nikt się nie odezwie z propozycją spotkania.Ewentualnie na początku następnego roku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted November 22 Share Posted November 22 Umiarkowanie coś przeciągnie czasie, a więc jak wysyłasz CV to odzew może być później. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts