panna.marta Posted November 20 Share Posted November 20 W przyszłym tygodniu będę miała ocenę roczna. Jak zostanę oceniona: 2 buławy, słońce XIX, mag I rada dla mnie 6 kielichów i jak zbierałam karty do tej 6 była przyklejona karta rydwan VII i to jest dla mnie jakieś zaskoczenie te karty, ponieważ było dużo zgrzytów w tym roku i nieporozumień …. natomiast wychodzi na to, że byłam gotowa do działania i współpracy, pełna temperamentu i kreatywna. Rada nie martwić się, nie odnosić się do przeszłości i uczyć. Iść do przodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted November 21 Share Posted November 21 18 godzin temu, panna.marta napisał: W przyszłym tygodniu będę miała ocenę roczna. Jak zostanę oceniona: 2 buławy, słońce XIX, mag I rada dla mnie 6 kielichów i jak zbierałam karty do tej 6 była przyklejona karta rydwan VII i to jest dla mnie jakieś zaskoczenie te karty, ponieważ było dużo zgrzytów w tym roku i nieporozumień …. natomiast wychodzi na to, że byłam gotowa do działania i współpracy, pełna temperamentu i kreatywna. Rada nie martwić się, nie odnosić się do przeszłości i uczyć. Iść do przodu. Nie ma negatywnych kart. Według mnie ocenią Cię bardzo dobrze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted November 21 Author Share Posted November 21 4 godziny temu, Anastazja979 napisał: Nie ma negatywnych kart. Według mnie ocenią Cię bardzo dobrze No i to jest szok. Może życzeniowe wyszły, to jest niemożliwe. Patrząc nawet na ostatnie zakończenie i postawę mojej przełożonej najchętniej by się mnie pozbyła. Dam Ci znać co wyszło skonfrontujemy to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted November 22 Maestro Share Posted November 22 Rada -przypomnij sobie to wszystko co było na plus dla Ciebie,zapisz aby mieć argumenty Sama rozmowa na temat oceny będzie miła,ale w Magu widać manipulację ze strony przełożonej.Widac też konfrontację z dwóch stron -2 buław.Możliwe też,że karta Maga sugeruje,że wykorzystasz swoje atuty podczas tej rozmowy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted November 29 Author Share Posted November 29 Dziękuję wam. To nie była dobra rozmowa wyszło na niekorzyść pod kątem moich dalszych losów w tej firmie. Może to były życzeniowe jakieś : ( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted Sunday at 06:48 PM Maestro Share Posted Sunday at 06:48 PM W dniu 29.11.2023 o 19:53, panna.marta napisał: Dziękuję wam. To nie była dobra rozmowa wyszło na niekorzyść pod kątem moich dalszych losów w tej firmie. Może to były życzeniowe jakieś : ( Pisałam Ci o manipulacji!Może szefowa jest taka jak nowa menager w mojej firmie,której nikt nie lubi,a która lubi w zawoalowany sposób obniżać poczucie wartości pracowników? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted Sunday at 10:30 PM Author Share Posted Sunday at 10:30 PM 3 godziny temu, Inez2503 napisał: Pisałam Ci o manipulacji!Może szefowa jest taka jak nowa menager w mojej firmie,której nikt nie lubi,a która lubi w zawoalowany sposób obniżać poczucie wartości pracowników? W punkt dokładnie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts