panna.marta Napisano 20 Listopada 2023 Napisano 20 Listopada 2023 W przyszłym tygodniu będę miała ocenę roczna. Jak zostanę oceniona: 2 buławy, słońce XIX, mag I rada dla mnie 6 kielichów i jak zbierałam karty do tej 6 była przyklejona karta rydwan VII i to jest dla mnie jakieś zaskoczenie te karty, ponieważ było dużo zgrzytów w tym roku i nieporozumień …. natomiast wychodzi na to, że byłam gotowa do działania i współpracy, pełna temperamentu i kreatywna. Rada nie martwić się, nie odnosić się do przeszłości i uczyć. Iść do przodu. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Listopada 2023 Napisano 21 Listopada 2023 18 godzin temu, panna.marta napisał: W przyszłym tygodniu będę miała ocenę roczna. Jak zostanę oceniona: 2 buławy, słońce XIX, mag I rada dla mnie 6 kielichów i jak zbierałam karty do tej 6 była przyklejona karta rydwan VII i to jest dla mnie jakieś zaskoczenie te karty, ponieważ było dużo zgrzytów w tym roku i nieporozumień …. natomiast wychodzi na to, że byłam gotowa do działania i współpracy, pełna temperamentu i kreatywna. Rada nie martwić się, nie odnosić się do przeszłości i uczyć. Iść do przodu. Nie ma negatywnych kart. Według mnie ocenią Cię bardzo dobrze Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2023 Autor Napisano 21 Listopada 2023 4 godziny temu, Anastazja979 napisał: Nie ma negatywnych kart. Według mnie ocenią Cię bardzo dobrze No i to jest szok. Może życzeniowe wyszły, to jest niemożliwe. Patrząc nawet na ostatnie zakończenie i postawę mojej przełożonej najchętniej by się mnie pozbyła. Dam Ci znać co wyszło skonfrontujemy to. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Listopada 2023 Maestro Napisano 22 Listopada 2023 Rada -przypomnij sobie to wszystko co było na plus dla Ciebie,zapisz aby mieć argumenty Sama rozmowa na temat oceny będzie miła,ale w Magu widać manipulację ze strony przełożonej.Widac też konfrontację z dwóch stron -2 buław.Możliwe też,że karta Maga sugeruje,że wykorzystasz swoje atuty podczas tej rozmowy. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 29 Listopada 2023 Autor Napisano 29 Listopada 2023 Dziękuję wam. To nie była dobra rozmowa wyszło na niekorzyść pod kątem moich dalszych losów w tej firmie. Może to były życzeniowe jakieś : ( 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2023 Maestro Napisano 3 Grudnia 2023 W dniu 29.11.2023 o 19:53, panna.marta napisał: Dziękuję wam. To nie była dobra rozmowa wyszło na niekorzyść pod kątem moich dalszych losów w tej firmie. Może to były życzeniowe jakieś : ( Pisałam Ci o manipulacji!Może szefowa jest taka jak nowa menager w mojej firmie,której nikt nie lubi,a która lubi w zawoalowany sposób obniżać poczucie wartości pracowników? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Napisano 3 Grudnia 2023 3 godziny temu, Inez2503 napisał: Pisałam Ci o manipulacji!Może szefowa jest taka jak nowa menager w mojej firmie,której nikt nie lubi,a która lubi w zawoalowany sposób obniżać poczucie wartości pracowników? W punkt dokładnie tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi