Kasia1304 Napisano 12 Grudnia 2023 Napisano 12 Grudnia 2023 Chciałabym się załapać na praktyki w owym miejscu ? Cesarzowa mag świat i koło fortuny Myślę że tak ale..? Zastanawia mnie kolo fortuny. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 12 Grudnia 2023 Ekspert Napisano 12 Grudnia 2023 5 godzin temu, Kasia1304 napisał: Chciałabym się załapać na praktyki w owym miejscu ? Cesarzowa mag świat i koło fortuny Myślę że tak ale..? Zastanawia mnie kolo fortuny. Jakie jest pytanie?.. Cytuj
Kasia1304 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Napisano 13 Grudnia 2023 @Gringe W dniu 4.12.2023 o 02:34, octavia napisał: Witam Co mogę zrobić by poświęcał mi więcej uwagi? Rycerz pucharów, 9 mieczy , 4 miecze 10 godzin temu, Gringe napisał: Jakie jest pytanie?.. Czy odbędę praktyki ? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 13 Grudnia 2023 Ekspert Napisano 13 Grudnia 2023 7 godzin temu, Kasia1304 napisał: Czy odbędę praktyki ? 23 godziny temu, Kasia1304 napisał: Cesarzowa mag świat i koło fortuny Jeśli te karty mają pokazywać rozwój sytuacji w pytaniu o praktyki, to uważam, źe są to przychylne karty. Świat na końcu rozkładu pokazuje dopięcie celu. Losowałaś z CV pełnej tali czy tylko AW? Ja bym już nie dobierała czwartej karty bo odpowiedź za bardzo się przy tym rozdrabnia. Koło może pokazywać, że zrobisz praktyki i pójdziesz dalej albo, że co jakiś czas będziesz się gdzieśmy doszkakać. 1 Cytuj
Kasia1304 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Napisano 13 Grudnia 2023 3 godziny temu, Gringe napisał: Jeśli te karty mają pokazywać rozwój sytuacji w pytaniu o praktyki, to uważam, źe są to przychylne karty. Świat na końcu rozkładu pokazuje dopięcie celu. Losowałaś z CV pełnej tali czy tylko AW? Ja bym już nie dobierała czwartej karty bo odpowiedź za bardzo się przy tym rozdrabnia. Koło może pokazywać, że zrobisz praktyki i pójdziesz dalej albo, że co jakiś czas będziesz się gdzieśmy doszkakać. Tylko Arkana 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi