Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Rozmawiałam z nim o tym to powiedział mi ze potrzebuje czasu.

nie minęło długo od tej rozmowy , ale nasza relacja już trochę trwa wiec zapytałam się kart .. z myślą ze może czegoś mi nie powiedział.

dlaczego nie stara się?

sad Boży, rycerz kielichów, 8 buław 

2 monety 

Nic nie zrozumiałam z tych kart oprócz 2 monet 

wiec dopytałam się jakie wahania 

7 kielichów , 10 monet , as monet

mam jeszcze skojarzenie z rycerz kielichów, 8 buław , 2 monety 

ostatnio rozmawialiśmy o jego komunikacji do mnie.. jest to osoba z dużą charyzmą ale jakoś przy mnie mniej się odzywa , jakoś tak gaśnie. Powiedział mi , ze woli mniej mówić bo nie chce powiedzieć czegoś głupiego a ma do tego tendencje.

rycerz kielichów - inicjatywa 

8 buław - komunikacja 

2 monety - ciężkość z znalezieniem balansu

rada dla mnie w tej sytuacji 

krol monet, paź mieczy, 6 monet 

prosze o pomoc 

Napisano
2 godziny temu, Emma1 napisał:

nie minęło długo od tej rozmowy , ale nasza relacja już trochę trwa wiec zapytałam się kart .. z myślą ze może czegoś mi nie powiedział.

dlaczego nie stara się?

2 monety 

Moim zdaniem może być jeszcze inna kobieta która on jest zainteresowany . Sąd to karta bilansu .On ocenił wasza znajomość .Rycerz kielichów to flirciarz .On lubi rozmawiać z kobietami .Zazwyczaj obdarza zainteresowaniem nie jedna .8 Kijów to karta komunikacji .Ale pokazuje też nowe znajomości ,natłok wydarzeń .No i 2 denarów która może pokazywać wybór między dwoma osobami ,zajmowanie się kilkoma sprawami jednocześnie i wymianę wiadomości . 

Moim zdaniem on w sądzie zastanawia się nad sensem waszej znajomości bo pojawiła się inna osoba z którą on nawiązał kontakt . Wydaje mi się że teraz to są tylko rozmowy . Sąd też może mówić że to jest ktoś z jego przeszłości .Widać że on dużo uwagi poświęca tej osobie . 2 denarów pokazuje właśnie takie balansowanie między dwiema osobami  

7 kielichów to jest karta wyboru 10 monet Spełnienia czy dopełnienia .A as denarów szansa czasem pokazuje drugą szansę . To wygląda tak jak by zastanawial się komu ma dać szansę 

Powinnaś poczekać na odpowiedni moment i powiedzieć o swoich wątpliwościach tylko szczerze . 

prosze o pomoc 

Mam nadzieję że się mylę i nie ma innej kobiety . 

Napisano
8 minut temu, Josei napisał:

Mam nadzieję że się mylę i nie ma innej kobiety . 

Zapytałam czy jest zainteresowany jakaś kobieta oprócz mnie 

kolo fortuny, kochankowie , 8 kielichów , paź mieczy 

Napisano
1 godzinę temu, Emma1 napisał:

Moim zdaniem mógł się ktoś pojawić . 

Koło fortuny + Kochankowie mogą o tym świadczyć że ktoś jest .Mogła się pojawić kobieta która wywołała u niego stan wątpliwości . Koło fortuny to karta cyklu i zmiany .Więc możliwe że on miał już z nią kontakt .Kochankowie to karta wyboru między dwoma osobami .Więc na pytanie czy jest zainteresowany inna może to sugerować . 8 kielichów to karta mówiąca o doejsciu ale te o przypływach i odpływach czyli o bardzo dużym niezdecydowaniu . Paź mieczy karta ciekawości i obserwacji ale też dystansu . 8 kielichów + paź mieczy albo mówi o tym że on nie jest w stanie podjąć decyzję i obserwuje sytacje . Albo że on gdzieś mentalnie odchodzi od tej drugiej osoby lub od Ciebie z powodu tej drugiej osoby . 

Jeżeli chcesz to ostaw na jego myśli uczucia i zamiary . Zobaczymy jakie są tendencje . Jeżeli chcesz to pomogę Ci to zinterpretować . 

Tylko Piętak że to jest moja interpretacja a ja się mogę mylić 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano
52 minuty temu, Josei napisał:

Moim zdaniem mógł się ktoś pojawić . 

Koło fortuny + Kochankowie mogą o tym świadczyć że ktoś jest .Mogła się pojawić kobieta która wywołała u niego stan wątpliwości . Koło fortuny to karta cyklu i zmiany .Więc możliwe że on miał już z nią kontakt .Kochankowie to karta wyboru między dwoma osobami .Więc na pytanie czy jest zainteresowany inna może to sugerować . 8 kielichów to karta mówiąca o doejsciu ale te o przypływach i odpływach czyli o bardzo dużym niezdecydowaniu . Paź mieczy karta ciekawości i obserwacji ale też dystansu . 8 kielichów + paź mieczy albo mówi o tym że on nie jest w stanie podjąć decyzję i obserwuje sytacje . Albo że on gdzieś mentalnie odchodzi od tej drugiej osoby lub od Ciebie z powodu tej drugiej osoby . 

Jeżeli chcesz to ostaw na jego myśli uczucia i zamiary . Zobaczymy jakie są tendencje . Jeżeli chcesz to pomogę Ci to zinterpretować . 

Tylko Piętak że to jest moja interpretacja a ja się mogę mylić 

Dziękuje.

uczucia: 4 monety, 6 monet, 3 miecze, 8 mieczy 

zamiary: smierć , umiarkowanie , król monet

zamiast tych myśli zapytałam się czy jest mi lojalny? Król monet, 8 kielichów , 4 kielichy 

w tych uczuciach wyglada mi jakbym to ja go zraniła nie dając coś mu od siebie? Albo sam sobie coś wymyślił w 8 mieczy 

chodz dziwne bo wszystko okej ostatnio było 

tylko dzis nie odpisuje 

Napisano
31 minut temu, Emma1 napisał:

Dziękuje.

uczucia: 4 monety, 6 monet, 3 miecze, 8 mieczy 

Ogólnie to mam takie wrażenie że on nie che inwestować w wasza relacje bo jest nią roszczarowany . Czuje się bezsilny i kręci się w kółko . 

zamiary: smierć , umiarkowanie , król monet

Myślę że on chce zakończyć z Tobą znajomość ale w taki sposób żeby wyjść zeby to wyszło dla niego dobrze . Facet jest po prostu wyrachowany . 

zamiast tych myśli zapytałam się czy jest mi lojalny? Król monet, 8 kielichów , 4 kielichy 

Nie jest lojalny według mnie . 

Król denarów jest materialistą który kieruje się głównie logika . Dla niego kobieta musi być naprawdę warta uwagi żeby się nią interesował .Tutaj jest pokazane że on nie podchodzi do Ciebie uczuciowo . 8 kielichów czyli znowu odejście czy niezdecydowanie . I 4 kielichów która pokazuje znudzenie niezadowolenie zmarnowane szansę . Ale może pokazywać też że on bardziej się skupia na kimś innym . 

Mnie kiedyś pokazała inna kobietę .

Jeżeli się pytałaś o brak jolalnisci bo chciała zobaczyć czy zdradza to możliwe ale brak jolalnisci to nie tylko zdrada z kobietą bo to jest też rozmowa z innymi na temat związku ukrywanie pewnych faktów czy przedmiotowe podchodzenie do osoby . 

Ogólnie on nie ma uczuć do Ciebie . Bardziej teraz jest zniechęcony . 

Jeżeli bardzo Cię to interesuje i chcesz być pewna to spróbuj postawić na jego myśli .Jeżeli myśli o innej kobiecie to ona się pokażę 

• Lubię to! 1
Napisano
3 godziny temu, Josei napisał:

Jeżeli się pytałaś o brak jolalnisci bo chciała zobaczyć czy zdradza to możliwe ale brak jolalnisci to nie tylko zdrada z kobietą bo to jest też rozmowa z innymi na temat związku ukrywanie pewnych faktów czy przedmiotowe podchodzenie do osoby . 

Jeżeli bardzo Cię to interesuje i chcesz być pewna to spróbuj postawić na jego myśli .Jeżeli myśli o innej kobiecie to ona się pokażę 

Myśli: 7 monet, paź kielichów , królowa mieczy 

3 godziny temu, Josei napisał:

Kurde tylko jedno mi się nie zgadza, telefon swój daje mi bez problemu kiedy mój się rozładuje. Również dał mój odcisk palca , wiec zdaje sobie sprawę ze mogłabym przejrzeć cały telefon 

a kto co do niego pisze i o której to nie ma się kontroli 

• Moderator
Napisano

Przykro mi to mówić, ale niestety... Zgadzam się z @Josei mi te karty również wyglądają na zainteresowanie inną kobietą, to jest ktoś kogo już zna. Prawdopodobnie brunetka. Wszystko widzę podobnie jak ona. Nie jest względem Ciebie uczciwy, to nie jest od razu zdrada w wymiarze fizycznym, ale emocjonalnie odczuwa mocny dysonans :(

• Lubię to! 2
  • W punkt 1
Napisano
3 godziny temu, Emma1 napisał:

Myśli: 7 monet, paź kielichów , królowa mieczy 

On chyba tutaj wyczekuje momentu w którym będzie miał jasność uczucia . Poza tym królowa mieczy to dystans . Pokazuje też zdradzone kobiety 

Kurde tylko jedno mi się nie zgadza, telefon swój daje mi bez problemu kiedy mój się rozładuje. Również dał mój odcisk palca , wiec zdaje sobie sprawę ze mogłabym przejrzeć cały telefon 

a kto co do niego pisze i o której to nie ma się kontroli 

Może mieć drugi telefon to nie jest problem . 

U faceta zaszła zmiana . 

Nie musiało dojść do zdrady fizycznej . 

On może ja znać .Może pisal z nią tylko przez internet o czym świadczy 7 kielichów . Koło fortuny mozevsiwadczyc że ma z nią kontakt cyklicznie czyli co jakiś czas . 

Ja się mogę myślic ale on bez powodu się tak nie zachowuje . 

Faceci nie lubią być sami . Oni jak są roszczarowania znajomością lub przestają coś czuć do kobiety to szukają drugiej i dopiero koncza związek . 

To kobiety są bardziej odważne i potrafią same funkcjonować .Kobieta nie musi mieć poduszki bezpieczeństwa . 

• Lubię to! 2
Napisano

Kiedyś miałam ciekawą sytuacje z kartami i z byłym chłopakiem 

byliśmy umówieni ale nie na konkretna godzinę  i nie odbierał. Wystraszyłam się wiec spojrzałam w karty na uczucia 

podajrze były to wieza , 10 mieczy i 5 kielichów 

dzwonie jeszcze kilka razy i odebrał taki bardzo zaspany mówiąc mi ze śniło mi się jak umieram. 
i tak odrazu mi się skojarzyły te karty w uczuciach i to mi dało do zastanowienia , ze karty mogą również odczytywać uczucia które sny wywołują. 

i właśnie przed chwila miałam sytuacje z nim 

dzwonie do niego , mial mi oddać auto. I odbiera zaspany i mówi mi ze zasnął i ze zaniedlugo mi je przywiezie 

a teraz w uczuciach się zmieniło i jest 

as monet, as kielichów , paź kielichów 

Napisano

Kiedyś miałam ciekawą sytuacje z kartami i z byłym chłopakiem 

byliśmy umówieni ale nie na konkretna godzinę  i nie odbierał. Wystraszyłam się wiec spojrzałam w karty na uczucia 

podajrze były to wieza , 10 mieczy i 5 kielichów 

dzwonie jeszcze kilka razy i odebrał taki bardzo zaspany mówiąc mi ze śniło mi się jak umieram. 
i tak odrazu mi się skojarzyły te karty w uczuciach i to mi dało do zastanowienia , ze karty mogą również odczytywać uczucia które sny wywołują. 

i właśnie przed chwila miałam sytuacje z nim 

dzwonie do niego , mial mi oddać auto. I odbiera zaspany i mówi mi ze zasnął i ze zaniedlugo mi je przywiezie 

a teraz w uczuciach się zmieniło i jest 

as monet, as kielichów , paź kielichów

Karty to nie zabawa . 

A ja poświęciłam bardzo dużo czasu na analizę Twoich rozkładów . 

A teraz czuję się jak idiotka . 

Dziękuję 

Wychodzi że sobie po prostu zrobiłaś że mnie żarty .

Po co wstawiasz rozkłady których nie jesteś pewna ? 

• Lubię to! 1
Napisano

przepraszam bardzo ale ze co? Gdzie ja sobie tu robię żarty?

umówiłam sytuacje i poprosiłam o pomoc ponieważ zamartwiam sie o relacje. Pisałam wszystko na bierząco , zobaczyłam zmianę i napisałam o niej 

ponieważ sama nie wiem co myśleć. Dlaczego uważasz ze to żarty?

Napisano
39 minut temu, Emma1 napisał:

umówiłam sytuacje i poprosiłam o pomoc ponieważ zamartwiam sie o relacje. Pisałam wszystko na bierząco , zobaczyłam zmianę i napisałam o niej 

Nie chodzi o to że położyłam karty w krótkim odstępie czasu a ona rozkłady teoretycznie się wykluczają ale o to że dla mnie Twoje wyjaśnienie jest nie logiczne i bez sensu . 

Tarot pokazuje co jest tu i teraz .Szczytuje aktualna energię .Pokazuje świadome i niewiadome procesy u danej osoby . 

Sen jest natomiast czynosscia fizjologiczna całkowice naturalna i następuje chwilowy stan braku świadomości i relacji na bodźce . Ale to nie znaczy że dana osoba udając się w krainę snu całkowice zmienia swoją energię . 

To bardzo ciekawa teoria bo to by znaczyło że jak idziemy spać to jesteśmy całkowice innymi osobami . I nie powinno się wtedy stawiać kart bo sen oznacza że jesteśmy w innej krainie i zmieniają się nasze uczucia . 

Sorki ale to straszna bzdura . 

Akurat to czy śpisz czy nie nie ma wpływu na to co dana osoba czuje . Usnęła to przestała odczuwać ? Jej uczucia też usnęły ? No bo nie rozumiem tego w ogóle ....

Jeżeli chodzi o mysli to tutaj się zgodzę że karty mogą okazać taki stan .Sama to zeryfikowalam bo raz zapytałam się co dana osoba o mnie myśli w tej chwili i pokazały się karty sugerujące odpoczynek i zapytałam się następnego dnia o której poszła spać i rzeczywiście ta osoba w momencie w którym już stawiałam karty spala . 

Ale diametralna zmiana uczuc ma zależeć 9d tego czy ktoś śpi czy nie ? 

To tak jak byś sugerowała że uczucia są tylko w głowę i właściwe to nasze wyobrażenie . Ale chyba to tak nie działa .

Poza tym jest jeszcze coś takiego jak intencją z którą stawiamy karty . Jeżeli ktoś nie chce słyszeć złych wiadomości to ich nie dostanie . Ale to nie znaczy że karty się myla . To tylko znaczy że osoba która je interpretuje robi to niewłaściwe . 

Ja nie rozumiem tutaj tej sytuacji i mozeveyjasnisz mi jak to się dzieje że stan snu ma wpływ na uczucia ? 

• Medal 1
  • W punkt 2
Napisano
9 godzin temu, Emma1 napisał:

dlaczego nie stara się?

2 monety 

Nic nie zrozumiałam z tych kart oprócz 2 monet 

mam jeszcze skojarzenie z rycerz kielichów, 8 buław , 2 monety 

ostatnio rozmawialiśmy o jego komunikacji do mnie.. jest to osoba z dużą charyzmą ale jakoś przy mnie mniej się odzywa , jakoś tak gaśnie. Powiedział mi , ze woli mniej mówić bo nie chce powiedzieć czegoś głupiego a ma do tego tendencje.

rycerz kielichów - inicjatywa 

8 buław - komunikacja 

2 monety - ciężkość z znalezieniem balansu

prosze o pomoc 

Brak starań wynika z jego niepoważnej postawy i osobowości. Za dużo niedojrzałości emocjonalnej i roztrzepania, on nie wie czego chce. Stąd wahania.  

Jakie są wahania rozumiem ich podłoże. To sama bujanie w obłokach i brak stabilnosci, jakby nie widział szansy dla was. Albo szuka innej okazji. 

Rada,  nie podniecaj się, nie bierz za wiele do głowy, bądz stanowcza i zrównoważona. Bo on tak tego czasu będzie w koło maćka potrzebował, aby się określić o ile w ogóle. 

Napisano
7 godzin temu, Emma1 napisał:

Jest ktoś z kim aktywnie rozmawia, czeka na odpowiedni moment aby odejść od relacji z Tobą. Stoi przed wyborem, ale odejścia jak napisałam. 

Inne rozkłady  to potwierdzają. On nie ma ciepłych uczuć do Ciebie 3 miecze planowanie zdrady, bo go zraniłaś, zle jemu z Tobą. 

Napisano

Nie nakręcaj się jak budzik, bo robisz sobie szkodę i bałagan np. w rozkładłach, cięzko mi osobiście się połapać. Zrozumiałe że sytuacja trapi. Ale myśl racjonalnie i realnie. Nie odpływaj w jakieś za światy. Sny to jego energia podświadoma.