mezza Napisano 19 Grudnia 2023 Napisano 19 Grudnia 2023 Aura: As bulaw+Kaplan+Gwiazda Nowy rok, a zarazem nowa energia. Zawsze mam problem z odczytaniem Kapłana. Czasem pokazuje osobę w związku, dobrego przyjaciela lub osobę, która przekazuje jakaś wiedzę. Ogólnie może ktoś się z tych trzech wyżej wymienionych postaci pojawic w moim życiu. Możliwe, że znajomość będzie w jakimś sensie dla mnie oczyszczająca. Praca: paź mieczy+Sad bozy+Koło Fortuny+3 kilechow Mogą przyjść jakieś wiadomości, które coś wniosą nowego lub zmienia bieg wydarzeń z korzyścią dla zespołu. Finanse: 5 bulaw+Księżyc+4 kielichów Mozliwe, że bede się z kimś wyklocala, bo odkryje jakieś ukryte koszta. Nie będę mogła sobie na cis pozwolić. Miłość: 9 kielichow+AS Kielichow+Rycerz Bulaw Raczej etap flirtow i stawiania siebie na pierwszym miejscu. Ktoś może się pojawić, ale raczej w kategorii romansu. Samopoczucie:9 mieczy+10 miexzy+2 kielichow Może wyjdą jakieś lęki przd zbliżeniem się do drugiej osoby z obawy przed odrzuceniem.ewentuslnie trudny okres na psychoterapii. Relacje z otoczenism:2 denarow+Król Bulaw+3 denarow Jakieś ciepło-zimne relacje z kimś na polu zawodowym. Możliwe, że znów szef Pozytywna niespodzianka:Wisielec+Śmierć+6 denarow Wyjdę z energii Wisielca. Zacznę wymieniac się z kimś energia, a nie się wycofywać. Rada:Rydwan+Król Kielichow+Królowa Denarow+6 denarow Ktoś może się pojawić w moim życiu, komu powinnam pozwolić na udzielenie pomocy lub sama zaoferować pomoc. 2 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 19 Grudnia 2023 Napisano 19 Grudnia 2023 27 minut temu, mezza napisał: Aura: As bulaw+Kaplan+Gwiazda Nowy rok, a zarazem nowa energia. Zawsze mam problem z odczytaniem Kapłana. Czasem pokazuje osobę w związku, dobrego przyjaciela lub osobę, która przekazuje jakaś wiedzę. Ogólnie może ktoś się z tych trzech wyżej wymienionych postaci pojawic w moim życiu. Możliwe, że znajomość będzie w jakimś sensie dla mnie oczyszczająca. Dużo energii, tak jak piszesz. Możesz kontemplować nad minionym rokiem i wyciągać z niego wnioski/nauki. I jednocześnie marzyć o lepszym 2024 27 minut temu, mezza napisał: Praca: paź mieczy+Sad bozy+Koło Fortuny+3 kilechow Mogą przyjść jakieś wiadomości, które coś wniosą nowego lub zmienia bieg wydarzeń z korzyścią dla zespołu. Jakaś dyskusja, która przyniesie dobre zmiany. Okazja do świętowania. 27 minut temu, mezza napisał: Finanse: 5 bulaw+Księżyc+4 kielichów Mozliwe, że bede się z kimś wyklocala, bo odkryje jakieś ukryte koszta. Nie będę mogła sobie na cis pozwolić. Mogą być jakieś problemy finansowe i kłótnie. Ostatecznie możesz odpuścić walkę o coś. 27 minut temu, mezza napisał: Miłość: 9 kielichow+AS Kielichow+Rycerz Bulaw Raczej etap flirtow i stawiania siebie na pierwszym miejscu. Ktoś może się pojawić, ale raczej w kategorii romansu. Widać zakochanie i płomienną znajomość. 27 minut temu, mezza napisał: Samopoczucie:9 mieczy+10 miexzy+2 kielichow Może wyjdą jakieś lęki przd zbliżeniem się do drugiej osoby z obawy przed odrzuceniem.ewentuslnie trudny okres na psychoterapii. Będziesz się mocno zamartwiać. Możliwe tendencje depresyjne. Ale znajdziesz potrzebne wsparcie i uda Ci się wyjść na prostą i stworzyć bliską więź/relację. 27 minut temu, mezza napisał: Relacje z otoczenism:2 denarow+Król Bulaw+3 denarow Jakieś ciepło-zimne relacje z kimś na polu zawodowym. Możliwe, że znów szef A różnie, raz lepiej, raz gorzej. Widać forsowanie siły i dużo energii na polu zawodowym. 27 minut temu, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka:Wisielec+Śmierć+6 denarow Wyjdę z energii Wisielca. Zacznę wymieniac się z kimś energia, a nie się wycofywać. Koniec stagnacji, przyjdzie jakaś okazja. Ktoś zaoferuje pomoc. 27 minut temu, mezza napisał: Rada:Rydwan+Król Kielichow+Królowa Denarow+6 denarow Ktoś może się pojawić w moim życiu, komu powinnam pozwolić na udzielenie pomocy lub sama zaoferować pomoc. Tak, widzę szansę na miłą relację pełną harmonii 27 minut temu, mezza napisał: Cytuj
mezza Napisano 21 Grudnia 2023 Autor Napisano 21 Grudnia 2023 Czy mógłby jeszcze ktoś spojrzeć? Cytuj
panna.marta Napisano 21 Grudnia 2023 Napisano 21 Grudnia 2023 W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Aura: As bulaw+Kaplan+Gwiazda będzie cię rozpierać energia, nowe plany u przemyślenia Praca: paź mieczy+Sad bozy+Koło Fortuny+3 kilechow otworzy się jakaś nowa szansa, coś co da ci radość Finanse: 5 bulaw+Księżyc+4 kielichów tu jakieś trudności, bicie się z myślami Miłość: 9 kielichow+AS Kielichow+Rycerz Bulaw gliceryny, zauroczone, wymiana jakichś wiadomości, rozmowy Samopoczucie:9 mieczy+10 miexzy+2 kielichow stres, leki, ból , ale potem będzie już tylko lepiej Relacje z otoczenism:2 denarow+Król Bulaw+3 denarow Będziesz szukać towarzystwa i rozmów Pozytywna niespodzianka:Wisielec+Śmierć+6 denarow wsparcie finansowe Rada:Rydwan+Król Kielichow+Królowa Denarow+6 denarow Przyjąć wsparcie finansowe 1 Cytuj
mezza Napisano 30 Stycznia 2024 Autor Napisano 30 Stycznia 2024 W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Aura: As bulaw+Kaplan+Gwiazda Zaczęłam rok od porządkowania spraw zdrowotnych i wizyt u lekarza. Praca: paź mieczy+Sad bozy+Koło Fortuny+3 kielichow Odejście kolegi z pracy. Organizacja imprezy pożegnalnej. W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Finanse: 5 bulaw+Księżyc+4 kielichów Mozliwe, że bede się z kimś wyklocala, bo odkryje jakieś ukryte koszta. Nie będę mogła sobie na cis pozwolić. Miałam coś oszczędzić,ale kompletnie się to nie udało. W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Miłość: 9 kielichow+AS Kielichow+Rycerz Bulaw Raczej etap flirtow i stawiania siebie na pierwszym miejscu. Ktoś może się pojawić, ale raczej w kategorii romansu. Otworzyłam się znów na ramdkowanie,ale te kontakty,jak się szybko zaczęły,tak szybko się kończą. W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Samopoczucie:9 mieczy+10 miexzy+2 kielichow Może wyjdą jakieś lęki przd zbliżeniem się do drugiej osoby z obawy przed odrzuceniem.ewentuslnie trudny okres na psychoterapii. Dużo myślałam i się zamartwiałam moja sytuacja w sprawach damsko męskich W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Relacje z otoczenism:2 denarow+Król Bulaw+3 denarow Jakieś ciepło-zimne relacje z kimś na polu zawodowym. Możliwe, że znów szef Dobre relacje na polu zawodowym z zespołem. W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka:Wisielec+Śmierć+6 denarow Wyjdę z energii Wisielca. Zacznę wymieniac się z kimś energia, a nie się wycofywać. Tutaj za bardzo nie wiem,a nie chce naciągać na siłę. W dniu 19.12.2023 o 22:42, mezza napisał: Rada:Rydwan+Król Kielichow+Królowa Denarow+6 denarow Ktoś może się pojawić w moim życiu, komu powinnam pozwolić na udzielenie pomocy lub sama zaoferować pomoc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi