Skocz do zawartości

Co dobrego? (3 miesiące) ZWERYFIKOWANE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano

Co dobrego mnie czeka w ciągu trzech miesięcy?

Król mieczy, As buław, paź mieczy (XVI Wieża)

Będę miała dużo energii do działania, żeby starać się wcielić w życie różne strategie i plany. Dużo komunikacji i doszkalania.  Jak wieża to będą jakieś zmiany, ale na plus, skoro zapytałam, o dobre wydarzenia. Może uda mi się z kimś wykłócić w jakiejś sprawie.

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

• Ekspert
Napisano
26 minut temu, Anastazja979 napisał:

dobrego mnie czeka w ciągu trzech miesięcy?

Król mieczy, As buław, paź mieczy (XVI Wieża)

Coś zaplanujesz, podejdziesz strategicznie do życia. Bez sentymentów i uczuć -możliwe, że praca mocniej Cię zaangażuje. 
W Asie Buław bym widziała zapisanie się na cos( siłownia, randki). 
Paz Mieczy może oznaczać oficjalne pisma które będą na Twoją korzyść. 

Napisano

Będziesz szła, jak burza, wyrażając otwarcie swoje poglądy, doskonalac umiejętności komunikacyjne. Możliwe, że Król Mieczy reprezentuje jakiegos mężczyznę, z którym będziesz się komunikowała, a tym samym wpłynie na zmianę pewnych struktur. 

• 3 miesiące temu...
Gość Anastazja979
Napisano

Weryfikacja: Udało mi się przeprowadzić i rozmówić z szefową. Byłam też na grupowym wyjeździe z okazji dnia kobiet. Eksperymentowałam z wyglądem i kolorem włosów

• Ismer zmienił tytuł na Co dobrego? (3 miesiące) ZWERYFIKOWANE