Gość Anastazja979 Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 Czy w najbliższym czasie spotkam mężczyznę, z którym będę randkować? paź monet, rycerz buław, 5 buław Mogę poznać kogoś na jakimś szkoleniu lub spotkaniu związanym z pracą/nauką czegoś. Może tam byś sporo osób (5 buław) - może kilka osób będzie zainteresowanych nim lub mną. Rycerz buław to romansowa energia, więc raczej nie będzie to początek żadnej poważnej relacji. Cytuj
adamandium Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 Pytasz o randkowanie - ono będzie. I to na ognistych levelach. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 14 Stycznia 2024 Moderator Napisano 14 Stycznia 2024 7 godzin temu, Anastazja979 napisał: Czy w najbliższym czasie spotkam mężczyznę, z którym będę randkować? paź monet, rycerz buław, 5 buław Poznasz na pewno, myślę, że może być nawet 2 Panow, jeden może być w Twoim wieku lub ciut młodszy 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 14 Stycznia 2024 Ekspert Napisano 14 Stycznia 2024 @Anastazja979 - będzie się dziać 1 Cytuj
mezza Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 Myślę, że nie będziesz narzekała na adoratorów. Tak jak już dziewczyny wspomnialy jeden Pan może być młodszy lub być młody duchem, a drugi może być przyjezdnych taki facet dobry na romans. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi