Bozena2008 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Śniło mi sie, że opiekowałam sie wnuczką i dziewczynka poszła do dzieci i zaginęła, nigdzie jej nie było, a ja bałam się zadzwonic do córki powiedzieć jej o tym. To już drugi sen o wnuczce, nie dawno sniła się córce, że wielki wąż owijał sie wokół niej, a ona krzyczała, żeby wziął ją zamiast jej córeczki. Co oznaczaja te sny własnie o wnuczce? Dziś obudziłam się cała roztrzęsiona, czy coś grozi temu dziecku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Bozena2008 Widocznie sen osstrzega przed zaniedbaniem obowiązków. Natomiast Twoja córka 0 jeśli chce znać znaczenie swojego snu - sama powinna go opisać.. szczególnie cenne są jej odczucia (oprócz bardziej szczegółowego opisu), które jej towarzyszyły podczas snu. P.S. Wnuczce nic nie grozi - to tylko symbolika i dotyczy życia osoby, której sie sen wyśnił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts