vice Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 No więc tak, na wstęp e pisze ze nie siedze nałogowo przed komputerem, bo po śnie ludzie mogliby mnie tak postrzegać. Wiec szedłem do mojej szkoły, i jeden z moich kolegów powiedział ze będziemy pisać mature... Dziwne to bo ide teraz dopiero do 2 klasy. Ale jak już wszedłem do szkoły to rzeczywiście jak mówił kolega tak było. Napisałem to wszystko co musiałem i kierowałem się do wyjścia. I tu się przebudziłem. Drugi sen wyglądał tak że szedłem przez jakieś wsie, i w końcu doszedłem do wielkiego szarego budynku otoczonego fioletową aurą. Gdy znajdowałem się już blisko widziałem dwóch potężnych wojowników(najwięksi z wszystkich których widziałem idąc do tego miejsca). Jeden z nich miał blond włosy, a drugi włosy siwe i wyglądał ogólnie jak umarlak. Kłócili się czy wypuścić więźniów z tego, jak to nazywali "magicznego więzienia". W końcu ten z siwymi włosami otworzył więzienie, i zabił blondasa. I się obudziłem. Przez oba sny było jasno, i nie miałem żadnych uczuć, tak jakby to wszystko było rzeczą którą widuje na co dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 vice Pewnie że tak nie myślę, z resztą 10.00 rano nie jest zbyt wczesna porą Matura moze mieć związek z przygotowaniem się do jakiegoś istotnego zadania, do którego podejdziesz tak jak będziesz potrafił.. a im lepiej napisany egzamin, tym lepiej sobie poradzisz - zrobisz, to co musisz. Drugi sen - wieś wyraża Twój nastrój, a kłótnia wojowników oznacza dylemat wyboru postępowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
vice Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 A wyjdziesz za mnie? A tak bez oftopu to dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 A wyjdziesz za mnie? Pewnie, a kiedy? bo w czwartek będę dość zajęta.. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts