Quelle Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Byłam bohaterką baśni. Obserwowałam wszystko. Stałam na jakimś rynku (nadal w baśni) i recytowałam "Zemstę", choć niektóre wersy były zmienione (recytowałam dla tej księżniczki). Potem musiałam rozbić orzecha (bo nikt inny wcześniej tego nie zrobił). Więc zrobiłam to bez trudu i zdobyłam jej rękę, co wcześniej mówiła, że jest niemożliwe. No i dałam ten orzech tej księżniczce... Potem... W garze gotowała się woda, chłopak, który zabiegał o rękę księżniczki gotował ją. Księżniczka zamieniła się w myszkę. Wyjmowała orzeszki do koszyczka. Potem wzięła książkę do ręki "Akademia Pana Kleksa", na której pisało, że należy do chłopaka, który mi się podoba. Potem skądś usłyszała głos: "Jeśli ktoś się wyśmiewa z was, trzeba zająć czas". To było jakby pouczenie, bo na tym się skończył sen. O co chodzi? Proszę o interpretację. Z góry dziękuję.
Gość winteer Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Quelle Sen prawdopodobnie podrzucił Ci sposób rozwiązania problemów. Rynek moze mieć związek z jakimś wystąpieniem publicznym albo takim, gdzie będziesz musiała pokazać swoje umiejętności.. wiąże się też wykonywaniem konkretnych zadań (rozłupanie orzecha) ale zaproponujesz inne rozwiązanie (zmieniona wersja "Zemsty"), co może się wiązać z otrymaniem uznania - widocznie dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych do wykonania.. jesteś osobą zaradną. Księżniczka zmieniająca się mysz może oznaczać skromność i nie przejmowanie się opinią innych
Quelle Napisano 13 Lipca 2009 Autor Napisano 13 Lipca 2009 A jeszcze mam pytanie... Bo przypomniało mi się, że w jakimś momencie snu, spoglądałam zza maski (teatralnej). Mówiłam, że będę ją mieć i coś mówiłam...
Gość winteer Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 To moze oznaczać ze nie jesteś do końca sobą - czujesz sie nieswojo... maska to też oznaka udawania kogos innego niż się jest w rzeczywistości
Rekomendowane odpowiedzi