mushka01 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 heej , sniło mi sie dzisiaj ze jechalam autobusem i ten autobus prowadzil mąż mojej siostry ciotecznej i pamietam ze jezdzil on albo na skrzyzowaniu albo na rondzie i robil jakies kółka ktore przepisy zabranily tego robic i potem był wypadek ale ja i jakas inna osoba wyskoczylismy z niego wczesniej i nam sie nic nie stało i zobaczylam ze sie pali i ten autobys sie taak jakby strasznie zmniejszyl ja zaczelam biec do domu do rodzicow i krzyczalam ze sie pali i sie obudzilam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 mushka01 Widocznie tem mężczyzna ma ogromny wpływ na rodzinę i podejmuje decyzje za innych, co może dla Ciebie nie być dobrym rozwiązaniem, ponieważ nie jest to zgodne z tym co sama sobie cenisz (jazda z przepisami). Pożar może oznaczać kłótnię - może właśnie chodzić o podział władzy w rodzinie w wyniku popełnionych błędów (wypadek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts