lama94 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 A więc tak śniło mi się,że byłem na ślubie mojej nauczycielki,wychodziła za mąż za jakiegoś innego gościa.Byłem na tym ślubie....później zaczęło się wesele widziałem jak moja nauczycielka się tam bawi.....ja się w Niej zakochałem.....ona o tym wie.....zareagowała rumieńcem i uśmiechem....czy to jest z Nią jakoś powiązane????jak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 lama94, wszystkie Twoje sny, w których ona się pojawia mają związek, ale nie z nią, a z Twoimi uczuciami do niej. Napisz proszę, jak Ty się czułeś będąc na tym ślubie, widząc ją z innym mężczyzną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama94 Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 na początku było mi żal,że wychodzi za mąż za innego,ale później potańczyłem z Nią i jakoś mi przeszło ,bo byłem z Nią..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama94 Posted July 14, 2009 Author Share Posted July 14, 2009 śniło mi się dzisiaj,że byłem na jakieś zabawie i ona mnie zaprosiła do tańca ja odpowiedziałem,że potańczymy później jak zabawa się rozkręci.....i potańczyliśmy..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts