Asiac78 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Witam Mam taki stały sen który co jakiś czas mi się powtarza, idę do szkoły na lekcję wf i znowu zapomniałam dresów lub spodemek do ćwiczeń. Zaczynam wtedy szukać sposobu na znalezienie sobie ich żeby nauczyciel nie wyprosił mnie z lekcji i nie postawił mi jedynki. Zazwyczaj znajdę sobie to ubranie ale strasznie się denerwuje czy mi to się uda. Czasem kupuje je w sklepie z odzierzą uzywaną albo pozyczam od koloerzenki. Moze ktoś pomoże mi rozjasnic jakie jest tego znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) Asiac78 Cudze ubranie może wskazywać na przyjęcie cudzego sposobu postępowania jako własne, podczas gdy jest wymagana własna inwidualność w działaniu.. zwłaszcza ze wymaga ono wiele zręczności (Wf) Edited July 14, 2009 by winteer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiac78 Posted July 14, 2009 Author Share Posted July 14, 2009 Dziękuje za odpowiedź.Coś w tym chyba jest prawdziwego szkoda tylko ze to takie trudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts