radas1512 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 prośba o interpretację snu ,a mianowicie: śniło mi się ,ze uciekałem przed jakimś skaczącym stworem - coś a`la człowiek , ale skakał dość wysoko - gonił mnie , uciekałem ile sił w nogach,aż dobiegłem do drzwi w klatce schodowej i nie mogłem dopasować klucza, próbowałem otwierać,ale coś szło nie tak - stwór mnie nie dopadał,ale był już bardzo bliziutko mnie... później nagle sen mi się przełączył i siedziałem w jakiejś knajpie z byłą dziewczyną i jej koleżankami i nagle jedna z koleżanek się na mnie położyła i zaczęliśmy się niechcący całować...znałem ją, ale nie widziałem jej już dość długi czas... coś można z tego wyczytać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radas1512 Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 prośba o interpretację snu ,a mianowicie: śniło mi się ,ze uciekałem przed jakimś skaczącym stworem - coś a`la człowiek , ale skakał dość wysoko - gonił mnie , uciekałem ile sił w nogach,aż dobiegłem do drzwi w klatce schodowej i nie mogłem dopasować klucza, próbowałem otwierać,ale coś szło nie tak - stwór mnie nie dopadał,ale był już bardzo bliziutko mnie... później nagle sen mi się przełączył i siedziałem w jakiejś knajpie z byłą dziewczyną i jej koleżankami i nagle jedna z koleżanek się na mnie położyła i zaczęliśmy się niechcący całować...znałem ją, ale nie widziałem jej już dość długi czas... coś można z tego wyczytać? czy udałoby się komuś z Was zinterpretować powyższy sen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts