mysza101 Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 (edytowane) z dnia 11 na 12 lipca śniło mi się: leżałam na łóżku w moim pokoju razem z moją babcią i moją ciocią. (w takiej kolejności Ja. Babcia i Ciocia.) Nagle dowiedziałam się, że Ciocia ma urodziny więc wstałam nachyliłam się nad nią i składałam jej życzenia. Ostatnie zdanie jakie powiedziałam to: "I dużo pieniędzy". Wtedy czułam jak moja babcia dosłownie bije mnie kilka razy bardzo mocno po tyłku. Momentalnie (w śnie) zaczęłam płakać i nie mogłam się powstrzymać... Chwilę potem obudziłam się. Dziwny sen :/ Czułam tak jakby strach? chyba tak. Proszę o pomoc w jego interpretacji.... !:icon_smile2: Edytowane 13 Lipca 2009 przez mysza101
Gość winteer Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 mysza101 Babcia we śnie mogą symbolizować doświadczenie lub staroswiecki sposób myślenia oraz przyzwyczajenia, z których bierzesz przykład... a ciocia to ktoś z kim się utorżsamiasz lub jej cechy charakteru. Urodziny mogą wskazywać na punkt zwrotny w życiu oraz nadzieję na lepszą przyszłość, ponieważ to co było do tej pory dość mocno dało Ci się we znaki (bicie po tyłku)
Rekomendowane odpowiedzi