xxanesxx Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Witam,miałam bardzo interesujący sen lecz niewiem co on miał oznaczać bardzo prosze o sugestie na ten temat Więc; Śniło Mi się że jestem w trakcie sprawdzania wyników totolotka, w tle wszyscy mówili że wygrałam ale trudno to stwierdzić ponieważ to było w trakcie, Gdy ostatni numerek został wylosowany pojawił się tylko uśmiech na Mojej Twarzy niestety zaraz po tym się obudziłam... Czy to może być jakiś znak żebym zagrała? z Góry Dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) xxanesxx Najwidoczniej nie chcesz sama podejmować decyzję - swoje sprawy oddajesz "ślepemu losowi" zdając się na przypadek.. masz nadzieję że w ten sposób Ci się poszczęści. Nie wiem czy masz grać, ale możesz spróbować... Edited July 13, 2009 by winteer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 tzn, jestes bliska zdobycia wiedzy w tym kierunku, ale niestety bliscy będą ci przeszkadzać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts