Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może ktoś mogłaby pomóc w zweryfikowaniu miejsca, bo ja w tym się nie czuję mocna. Zgubiłam słuchawki i totalnie nie mogę ich znaleźć. 

gdzie są słuchawki?

paź mieczy, 8 mieczy, 3 kielichy 

miecze to miejsca zamknięte, wąskie i ciemne , ale te kielichy to ja nie wiem... Gdzieś koło wody, szafki ze szklankami ?

Napisano
14 godzin temu, panna.marta napisał:

Może ktoś mogłaby pomóc w zweryfikowaniu miejsca, bo ja w tym się nie czuję mocna. Zgubiłam słuchawki i totalnie nie mogę ich znaleźć. 

gdzie są słuchawki?

miecze to miejsca zamknięte, wąskie i ciemne , ale te kielichy to ja nie wiem... Gdzieś koło wody, szafki ze szklankami ?

Może, gdzieś w restauracji na stole o ile byłaś, albo parapet obok kwiatów doniczkowych, w saszetce, szafce gdzie są płynne rzeczy?

Szukaj, bo są. Nikt nie zabrał, ani na zawsze nie zapodziałaś. 

Powodzenia

• Lubię to! 1
  • Super 1
Napisano
2 godziny temu, adamandium napisał:

Może, gdzieś w restauracji na stole o ile byłaś, albo parapet obok kwiatów doniczkowych, w saszetce, szafce gdzie są płynne rzeczy?

Szukaj, bo są. Nikt nie zabrał, ani na zawsze nie zapodziałaś. 

Powodzenia

O to super. Czyli muszą być gdzieś w w domu. Bo nie wychodziłam w nich do knajpki chyba że tam gdzieś niechcący wypadły : (

• Lubię to! 2
Napisano (edytowane)
45 minut temu, panna.marta napisał:

O to super. Czyli muszą być gdzieś w w domu. Bo nie wychodziłam w nich do knajpki chyba że tam gdzieś niechcący wypadły : (

Miecze w tak zadanym pytaniu, to zamknięcie w niewidocznym miejscu. Te 3 kielichy traktuję, jako docelowe miejsce.   

Stawiam, że znajdziesz, że nikt ich nie zabrał. Stricte nie o to zapytałaś kart. 

Czas temu też szukałam, ale schowanych pieniędzy. Karty ostatecznie wyciągłam - As kiel. - 5 kiel. - 8 mieczy odwr.  

Znalazłam w wąskiej szafce gdzie trzymam kram od śr. czystości po inne młotki itd. Ostatecznie były w tej szafe w wąskiej kosmetyczce. 

Edytowane przez adamandium
  • Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • Maestro
Napisano (edytowane)
18 godzin temu, panna.marta napisał:

gdzie są słuchawki?

Zablokowane gdzieś, zamknięte...

Szukałabym w kuchni, miejscu, w którym stoją kieliszki dosłownie, wazoniki, naczynia. W miejscu, które kojarzy się z rozrywką, wizytą gości, spotkaniem z koleżankami.... może zapraszałaś je ostatnio do domu i tego dnia sprzątając gdzieś je wyniosłaś, schowałaś. Gdzieś "utknęły", mogły się zsunąć i zablokować bądź dosłownie są zablokowane (np. zamknięte na kluczyk w jakiejś szkatułce, szafce, szufladzie). Paź mieczy kojarzy mi się z wąskimi miejscami, ale też z pokojem dziecięcym (lub blisko legowiska zwierzątka domowego). 

Edytowane przez Priestess
  • Dziękuję 1
Napisano

Dziękuję wam bardzo. Jutro jeszcze przekopie schowek na torebki. On jest w szafce kuchennej może tam.

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Dziewczyny. Wszystko przekopałam. Nie wiem gdzie je wcięło : ( wszystko blisko kuchni i barku…

Napisano
W dniu 5.03.2024 o 21:23, panna.marta napisał:

Dziewczyny. Wszystko przekopałam. Nie wiem gdzie je wcięło : ( wszystko blisko kuchni i barku…

A tam gdzie zwykle kładziesz okulary ...ewentualnie na balkonie, parapecie. Leżą tam, gdzie zaspakajasz swoją ciekawość, ale ostatnio unikasz tego miejsca.