Guest Dharma Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Hej, chciałabym spytać się Was co może oznaczać ten sen. W moim snie wzielam na rece dziecko trudno bylo okreslic ile ma lat mowilo płynnie chociaz wygladalo na niemowle. Była to dziewczynka blondynka z niebieskimi oczkami ( czułam że to moja malutka siostrzyczka - nie mam młodszej siostry w rzeczywistości ) No wiec wzięłam ja na ręce i nagle to dziecko jakby się powieliło, w ostateczności miałam na rekach kilka wersji tej dziewczynki w rożnym okresie życia zaczynając od płodu ok. kilkutygodniowego do ok. 9 miesięcznego niemowlęcia.. dziwne. Dziękuje z góry za interpretacje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Drahma2 Płynna mowa zykle odzwierciedla sposób wyrazania się lub komunikowania z innymi. Wydaje się że jedno pozytywne zdarzenie pociągało za sobą kolejne.. moze to mież związek z inwestycją i pomnażaniem tego co sie posiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts