Skocz do zawartości

śniła mi się zmarła ciocia i woda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rozmawiałam z ciocią o szkole ,ciocia gdy żyła pracowała w kuratorium,pytałam ją o szkołę w miejscowości w której mieszka moja koleżanka z którą nie jestem w najlepszych stosunkach.Potem widziałam jakieś jezioro ,chciałam gdzies przejść ale przy brzegu była bardzo mętna woda ,czarny muł.Widziałam w póżniejszym śnie ,że zalane zostało moje mieszkanie ,podstawiałam miednice a do niej kapała z sufitu czyściutka woda.Proszę mi pomóc zinterpretować ten sen.

Gość winteer
Napisano

kulka1

Jeśli dobrze zrozumialam, to faktycznie chciałbyś wiedzieć więcej na temat Twojej koleżanki... szkoła to takze wyciaganie wniosków z doswiadczeń.. nie chciałbyś abycokolwiek wprowadziło Cię w błąd.. możliwe że o Wasz konflit chodzi... to samo się tyczy metnej wody i mułu co jest potwierdzeniem zamętu w Waszych stosunkach.

Woda w mieszkaniu moze oznaczać że zadręczasz się myślami na ten temat, jednak powolutku nabierzesz dystansu i polepszenia nastroju (czysta woda)

To co jeszcze mogę dopisać - metna woda ostrzega przed intrygami i nieszczerością innych ludzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...