panna.marta Napisano 15 Marca 2024 Napisano 15 Marca 2024 Czeka mnie zabieg operacyjny, ale też czekam na telefon ze szpitala i wyznaczenie terminu. kiedy przypadnie mi termin zabiegu? as monet albo za miesiąc albo wczesną zimą jak przebiegnie zabieg w sensie czy wszystko będzie ok? 5 monet, siła VIII, 4 buławy powinna być poprawa zdrowia. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Kwietnia 2024 Autor Napisano 26 Kwietnia 2024 zabieg wyznaczono za rok i ok 3 miesiace od położenia kart. Miesiąc początek lata. Zgodnie z moimi oczekiwaniami. W dniu 15.03.2024 o 15:50, panna.marta napisał: Czeka mnie zabieg operacyjny, ale też czekam na telefon ze szpitala i wyznaczenie terminu. kiedy przypadnie mi termin zabiegu? as monet albo za miesiąc albo wczesną zimą jak przebiegnie zabieg w sensie czy wszystko będzie ok? 5 monet, siła VIII, 4 buławy powinna być poprawa zdrowia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi