Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Z racji,że ostatnio poszerzyłam warsztat i chętnie ćwiczę wróżenie dla osób zainteresowanych, to chętnie sięgnę po spojrzenie innych Pań z tego forum.

Tlo: Pani podoba się bardzo nieśmiały Pan. On także dyskretnie zawiesza na niej wzrok, orbituje koło niej. Pani postanowiła zacząć go obserwować na instagramie, aby w duchu dzisiejszych czasów dać do zrozumienia,że jest jego ciekawa.

Co poczul Pan, gdy zobaczył,że go zaczęła obserwować?

9 mieczy+2 mieczy+Królowa Pucharow+Król Bulaw.

Chyba go to zaskoczyło i wywołało jakiś paraliż, kołowrotek myśli, stres na zasadzie "ona się mną zainteresowała,będzie patrzyła na mój content, co sobie o mnie pomysli"

Czy Pan podgląda ja w necie?

Królowa Mieczy+9 bulaw+9 mieczy

Myślę,że tak, bo miecze to jednak internet, wszelkie informacje wirtualne,ale znów nadmierme myślenie. On boi się zrobić ruch, a więc przyjmuje,że widzi tyle,ile ma udostępnione z jej kont. Chcialby może poprosić o dostęp, ale się stresuje i boi.

Czy poznają się w przeciągu 3 miesięcy?

Krol Kielichow+Cesarzowa+As Kielichow 

maja duże szanse na przełamanie impasu,ale raczej inicjatywa leży po jej stronie. Kielichowy to taki typ romantyka,ale mało działającego chociaż to Król,więc może się przełamie jeśli ona go zachęci.

Co myślicie?

Edytowane przez mezza
  • Ekspert
Napisano
3 godziny temu, mezza napisał:

Zaczął dzielić włos na czworo😅 Tysiąc scenariuszy w jego głowie się pojawiło, jakaś panika w nim się zasiała. Miecze to jednak stres i nerw. 
W 2 Mieczy na jakiś dylemat i nie wie co robić, nie jest pewny. W 2 Mieczy mamy mieszane odczucia, brak pewności jakie wyciągnąć wnioski, jak osadzić sytuację( jak odczytać to obserwowanie w social mediach). 
Facet w energii Królowej jest bierny - w Królowej Kielichów jest rozżalony. 
Nie wiem czy on dobrze odczytał sygn  Asc k i nie poszedł z analiza sytuacji w błędnym kierunku( może nie chce być znany od tej strony, co obserwuje czy wrzuca na Insta). 

Nie. Królowa Mieczy odcina się od wszystkiego. Nie jest zainteresowana w świetle informacji które posiada. 
9 Buław - boi się w ogóle, co może zobaczyć na stronie tej kobiety( i znów tysiąc scenariuszy i analizowanie sytuacji na 1000 sposobów). 

Pojawi się ktoś nowy w życiu tej pani - As Kielichów mówi o sytuacji której nie bierzemy na ten moment pod uwagę, coś nowego. 
Król Kielichów jest nieśmiały i lubi podziwiać kobiety z dystansu😜 

Cesarzowa jest sama i skupiona by jej było dobrze( on może mieć poczucie, że nawet jakby chciał to nie wie jak się zabrać za początek znajomości). 
Fibalnie jest As Kielichów - stawiam na kogoś nowego, inną sytuację emocjonalną. 

• Dziękuję 1
Gość Anastazja979
Napisano

On nie jest nią zainteresowany. Ona wywołuje w nim stres. Jeśli ta relacja jakoś się rozwinie, to dlatego, że ona będzie inicjowała.

Napisano (edytowane)

Tak, ja widzę,że on nie wierzy w siebie i najzwyczajniej się jej boi. Ona jest bardzo atrakcyjna i ma problem,że tacy spokojni, niesmiali mezczyzni uwazaja, ze nie maja u niej szans. Zobaczymy, bo za jakichś czas ma przyjść.

Edytowane przez mezza
  • Lubię to! 1
Napisano

Jeszcze dziewczyny na prośbę dziewczyny dołożyłam karty. Nie będę zakładała osobnego wątku

Czy myśli o niej?

Kaplan+10 kielichow+paź kielichow 

Tak, właśnie tak jak mówiłyśmy skrycie. Chciałby pójść z nią na randkę,a nawet gdzieś patrzy na nią jak na kobietę, z którą chciałby się związać.

Czy odpisze na jej wiadomość,jeśli zainicjuje kontakt?

8 monet+Smierc+Sad Bozy

Myślę,że tak. Dla niego chyba byłoby to zbawienne,że nie musi zachodzić w głowę jak to ugryźć. 

Czy zauważy ja na kolejnym spotkaniu zorganizowanym przez ich klub sportowy?

3 bulaw+4 bulaw+9 kielichow+Mag

Tak, zresztą on będzie bardzo podekscytowany i nie byłabym zdziwiona jakby alko trochę pozwoliło mu trochę dodać pewności i zadziałać.

Napisano

BTW,wyszło,że ona ms poblokowane profile,więc Królowa Mieczy+9 bulaw+9 Mieczy to brak dostępu do jej świata, co go budzi w nim gonitwe mysli. W sumie nie wiem po co takie pytanie,ale ok klient nasz Pan:)

Napisano
W dniu 19.03.2024 o 12:37, mezza napisał:

Z racji,że ostatnio poszerzyłam warsztat i chętnie ćwiczę wróżenie dla osób zainteresowanych, to chętnie sięgnę po spojrzenie innych Pań z tego forum.

Tlo: Pani podoba się bardzo nieśmiały Pan. On także dyskretnie zawiesza na niej wzrok, orbituje koło niej. Pani postanowiła zacząć go obserwować na instagramie, aby w duchu dzisiejszych czasów dać do zrozumienia,że jest jego ciekawa.

9 mieczy świadczy że zaczął intensywnie się zastanawiać o co tutaj chodzi . 2 mieczy to dokładnie takie rozkładanie na czynniki pierwsze . Jest królowa uczuć . Może pokazywać jego napływ emocji . Ale facet w królowej nigdy nie wychodzi to dobrze . No i krol Kijów . Wzrosło jego ego . Poczuł się doceniony . Natomiast nie wiem czy to dobrze dla niej bo jeżeli on widzi ją w tej królowej kielichów to on zdał sobie sprawę że on się jej podoba 

Nawet jeżeli ona ma zablokowane socjal media to tutajoze też chodzić oto że on nie da jej znaku . On może nie chcieć żeby ona zauważyła jego ruchy . 

Szanse są .Natomiast nie wiem czy on będzie chciał. Król kielichów to taki Pan który raczej jest bierny . Cesarzowa kobieta skupiona na sobie . Niby mamy tutaj też asa który zawsze jest szansa .Ale to też karta ochrony . 

I pytanie jest czy on jest wolny ? 

Co myślicie?

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

@Joseitak, on nie ma nikogo. Oni razem cwicza w tym samym klubie sportowym, wiec ma dobre info. A byłabyś tak dobra jeszcze zobaczyć ten drugi rozklad?

Napisano
21 godzin temu, mezza napisał:

Jeszcze dziewczyny na prośbę dziewczyny dołożyłam karty. Nie będę zakładała osobnego wątku

Czy myśli o niej?

Nie był bym tak entuzjastycznie nastawiona . Kapłan pokazuje podporządkowanie ogólnie przyjętym zasada . 10 kielichów niby spełnienie marzeń ale też trochę dopełnienie czegoś .A Paz jest zaproszeniem do randkowania ale niczym więcej . On tutaj mógł pomyśleć że po prostu on się jej podoba . 

8 monet+Smierc+Sad Bozy

Nie była bym do końca pewna czy jej odpisze . Jest karta śmierci . Może to uciąć .Ale szansa jest . 

Zauważy ja może nawet wypatrywać ale będę też inne osoby . 

• Dziękuję 1
Napisano
1 minutę temu, mezza napisał:

@Joseitak, on nie ma nikogo. Oni razem cwicza w tym samym klubie sportowym, wiec ma dobre info. A byłabyś tak dobra jeszcze zobaczyć ten drugi rozklad?

Nie musi mieć oficjalnie . Może być KS zainteresowany . 

Szczerze to bym zrobiła rozkald na jego myśli uczucia i zamiary wobec niej . Tam będzie widać jakie są tendencje na teraz . 

Jeśli zrobisz to ja chętnie spojrzę 

• Dziękuję 1
Napisano

Ogólnie ona nie ma problemu z tym,że on się domyśli,że jej się podoba,bo w końcu chyba o to w tym chodzi. Mądry facet weźmie to jako bodziec do działania,a narcyz jedynie do lechtania ego. Dziewczyna ma właśnie problem,że przyciąga samych pewnych siebie samców alfa, a ten chłopak jest nieśmiały i niezbyt pewny siebie.

• Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano
21 godzin temu, mezza napisał:

Czy myśli o niej?

Tak, właśnie tak jak mówiłyśmy skrycie. Chciałby pójść z nią na randkę,a nawet gdzieś patrzy na nią jak na kobietę, z którą chciałby się związać.

Myśli są sympatyczne :) W Kaplanie jest wspólny klimat, ludzie lubią( wyznają, wierzą) w te same lub podobne sprawy. Serca są spójne bo wartości te same wyznawane. To akurat bardzo fajna karta - bo żeby nie wiem jak każda z osób była pokręcona na swój sposób, to obie doskonale się zrozumieją.
Także on myśli, że mogą mieć wiele wspólnego. 
10 Kielichów to radość a Paź Kielichów emocjonalna  propozycja. 

22 godziny temu, mezza napisał:

8 monet+Smierc+Sad Bozy

Stawiam, że tak. 

22 godziny temu, mezza napisał:

Raczej tak - karty dość energiczne wyszły :) 

• Dziękuję 1
Gość Anastazja979
Napisano

Kapłan mi kiedyś pokazał mężczyznę zamkniętego w swoim świecie (w swojej świątyni, w celibacie). 10 kielichów, kiedy jeszcze nie ma relacji może mówić, że on już ma wszystko i nie potrzebuje więcej. Paź kielichów to niedojrzały mężczyzna.

Ale tak zapewne odpisze i ją zauważy na spotkaniu.

Napisano (edytowane)

Zgodzę się, ale przy pytaniu jaki on jest,a tutaj bardziej patrzymy na Kaplana i kielichy odnośnie myśli o dziewczynie, gdyz takie bylo pytamie.On może właśnie skrycie myśleć o relacji z nią.

Edytowane przez mezza
Gość Anastazja979
Napisano
1 minutę temu, mezza napisał:

Zgodzę się, ale przy pytaniu jaki on jest,a tutaj bardziej patrzymy na Kaplana i kielichy odnośnie myśli o dziewczynie, gdyz takie bylo pytamie.On może właśnie skrycie myśleć o relacji z nią.

Cóż, czekam na weryfikację w takim razie :)