Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja sytuacja uczuciowa do czerwca włącznie.

rycerz kielichów, 9 buław, sprawka XI, słońce XIX

karty pokazują, że będę się broniła przed typowymi flirciarzami. Nie mniej jednak słońce pokazuje, aby się trochę otworzyć i wpuścić tego słońca w swoje życie.

Gość Anastazja979
Napisano

Ktoś będzie Cię podrywał, ale nie będziesz zainteresowana. Może to jednak podbić trochę Twoje ego - poczujesz się atrakcyjna.

Napisano
53 minuty temu, Anastazja979 napisał:

Ktoś będzie Cię podrywał, ale nie będziesz zainteresowana. Może to jednak podbić trochę Twoje ego - poczujesz się atrakcyjna.

Wspaniale dziękuję!

Napisano (edytowane)

Ja sądzę,że nie jesteś mentalnie gotowa na otworzenie się na druga osobę, gdyż będziesz za bardzo racjonalizowała, brała pod uwagę wszystkie za i przeciw. Jak pozwolisz dobie trochę ta szale przesunąć na Pozytywna stronę,to poczujesz powiew radości i świeżości. Nie każdy musi mieć zle intecje, a warto się nie spieszyć, aby zobaczyć,co druga osoba ma do zaoferowania.

Edytowane przez mezza
  • W punkt 1
Napisano (edytowane)

W ogóle dziewczyny ostatnio doszłam,że my bardzo negatywnie podchodzimy do wielu kart i widzimy zagrożenie. Ostatnio myślałam k Królach, jak zazwyczaj ich interpretujemy wyłącznie przez pryzmat negatywnych cech: Bulawowy Babiarz, Denarowy skąpiec i egoista, Kielichowy bierny i ciapa, a Mieczowy to tyran, niedostępny emocjonalnie. Przy rynkach nie lepiej, a najgorzej to Kielichowy i Bulawowy, bo zaraz widzimy lovelasow, bzykaczy itd.

Edytowane przez mezza
  • Lubię to! 1
Napisano
W dniu 24.03.2024 o 17:05, mezza napisał:

W ogóle dziewczyny ostatnio doszłam,że my bardzo negatywnie podchodzimy do wielu kart i widzimy zagrożenie. Ostatnio myślałam k Królach, jak zazwyczaj ich interpretujemy wyłącznie przez pryzmat negatywnych cech: Bulawowy Babiarz, Denarowy skąpiec i egoista, Kielichowy bierny i ciapa, a Mieczowy to tyran, niedostępny emocjonalnie. Przy rynkach nie lepiej, a najgorzej to Kielichowy i Bulawowy, bo zaraz widzimy lovelasow, bzykaczy itd.

Na spokojnie karty to karty. Dla mnie to one mega pozytywne są i chętnie poznam kogoś nawet do

poflirtowania, bo muszę odżyć po ciężkich przeżyciach w ostatnim czasie.

• Lubię to! 1
Napisano

Absolutnie daj sobie szanse,bo tam za rogiem widać szczęście i radość.

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 23.03.2024 o 11:22, panna.marta napisał:

Moja sytuacja uczuciowa do czerwca włącznie.

rycerz kielichów, 9 buław, sprawka XI, słońce XIX

Pojawi się facet w typie Rycka kielichów, który wpada, narobi zamieszania ale szybko znika. Jednak ty mu się nie dasz zbałamucić.

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Będziesz się broniła i podchodziła z dystansem do Pana. Może nie uwierzysz od razu w jego uczucia?

Słońce jest więc ogólnie przyjemnie :)

• Lubię to! 1