Ceres Napisano 4 Kwietnia 2024 Napisano 4 Kwietnia 2024 Jako iż przyszła wiosna i dojrzałam znowu do stanu iż chciałabym się zakochać to rozkład na ten rok. Singielka, 45 lat, 6 letnie dziecko więc mam pewne wymagania i ograniczenia. Był pewien rokujący pan ale się pożarliśmy i cisza nastała. 1. Czy w okresie do końca 2024 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Buław, 0 GŁUPIEC, 3 Buław Tak pojawi się ktoś nowy, kogo jeszcze nie znam. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVI WIEŻA, Paź Buław Nie potoczy się, cos sie wydarzy co zburzy moje wyobrażenie o nim, zniechęci mnie do niego, prawdopodobnie dowiem sie czegoś co mnie do niego zniechęci. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? 2 Buław, Królowa Kielichów Tak, jest ktoś taki kto mnie obserwuje, podobam mu sie ale nic nie robi tylko podgląda z ukrycia. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? 7 Mieczy, As Mieczy A nijak, nieszczerość w naszych kontaktach będzie. Facet jedno będzie mówił a inne myślał, karta sugeruje bym nie wierzyła we wszystko co mówi, nabrała dystansu w asie mieczy i najlepiej odcieła się. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? Paź Monet, 3 Kielichów, 6 Kielichów A zapędzę się w romans jakiś, na zakochanie to za mało ale powinnam sie dobrze bawić. Karty mi sie od razu skojarzyły z pewnym wydarzeniem, mam spotkanie klasowe w tym roku i moja miłość ze szkolnych lat będzie, bo juz mi pisał, że sie zobaczymy. 6. Czy w tym okresie stworzę związek? XVIII KSIĘŻYC, XIII ŚMIERĆ, 2 Monet Nie stworze, coś tam sie wykluje ale nic trwałego. Bardziej w mojej głowie niz w rzeczywistości. Będę musiała dokonać wyboru pojśc dalej czy trzymać sie iluzji. 7. Z kim stworzę ten związek? I MAG Z narcyzem. 8. Kim będzie ten mężczyzna ? 2 Mieczy, As Buław To będzie ten osobnik z przeszłości, niezdecydowany, podpatrujący z ukrycia. 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? 4 Buław, 2 Kielichów, X KOŁO, 9 Buław A najpierw wszystko fajnie, ładnie a potem coś sie wydarzy, że odseparuję sie od tej osoby. 1 Cytuj
mezza Napisano 4 Kwietnia 2024 Napisano 4 Kwietnia 2024 30 minut temu, Ceres napisał: Jako iż przyszła wiosna i dojrzałam znowu do stanu iż chciałabym się zakochać to rozkład na ten rok. Singielka, 45 lat, 6 letnie dziecko więc mam pewne wymagania i ograniczenia. Był pewien rokujący pan ale się pożarliśmy i cisza nastała. 1. Czy w okresie do końca 2024 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Buław, 0 GŁUPIEC, 3 Buław Tak, będzie to raczej przelotna znajomość i bardzo mizluwe,że z kimś dojeżdżającym z innego miasta lub kraju. Jednak nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, gdyż ta znajomosc doda Ci nowej energii, chęci ruszenia do przodu I działania. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVI WIEŻA, Paź Buław Nagle się zakonczy z powodu jakiejś wiadomości lub dziecka. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? 2 Buław, Królowa Kielichów Możliwe, ale raczej widziałabym, że Ty chciałabyś powrotu tej osoby. Raczej będziesz wyczekiwać. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? 7 Mieczy, As Mieczy Nie widzę, aby ta znajomosc wróciła, gdyż ktoś będzie się ukrywał,wycofywać,aby uniknąć konfrontacji, szczerej rozmowy. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? Paź Monet, 3 Kielichów, 6 Kielichów Tak, dobra zabawa i luz. Takie małe kroczki w randkowaniu i odświeżaniu dawnych relacji. 6. Czy w tym okresie stworzę związek? XVIII KSIĘŻYC, XIII ŚMIERĆ, 2 Monet Raczej będzie bardzo duża tęsknota, fantazja, a także potrzeba potrzeba uporządkowania emocjonalnego. Z czasem wejdziesz w energię,że raz będzie się coś posuwało do przodu,aby zachwile zwatpic. 7. Z kim stworzę ten związek? I MAG Powiedziałabym,że z osobą dzualajaca, posiadająca różne pasję, zainteresowania. Z negatywów może być to trochę taki czaruś. 8. Kim będzie ten mężczyzna ? 2 Mieczy, As Buław Nie widzę przeszłości,ale na pewno osoba,która nie dopuszcza emocji I boi się otworzyć serce,ale pożądanie i energia na 100% 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? 4 Buław, 2 Kielichów, X KOŁO, 9 Buław Przyjemnie,romantycznie i zabawowo,ale jakieś sytuację losowe sprawia,że ktoś was nie będzie chciał wejść w to dalej, będzie chronił swoją przestrzeń i pojawi się nieufność. 2 1 Cytuj
Kasia1304 Napisano 4 Kwietnia 2024 Napisano 4 Kwietnia 2024 2 godziny temu, Ceres napisał: Jako iż przyszła wiosna i dojrzałam znowu do stanu iż chciałabym się zakochać to rozkład na ten rok. Singielka, 45 lat, 6 letnie dziecko więc mam pewne wymagania i ograniczenia. Był pewien rokujący pan ale się pożarliśmy i cisza nastała. 1. Czy w okresie do końca 2024 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Buław, 0 GŁUPIEC, 3 Buław Tak pojawi się ktoś nowy, kogo jeszcze nie znam. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVI WIEŻA, Paź Buław Nie potoczy się, cos sie wydarzy co zburzy moje wyobrażenie o nim, zniechęci mnie do niego, prawdopodobnie dowiem sie czegoś co mnie do niego zniechęci. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? 2 Buław, Królowa Kielichów Tak, jest ktoś taki kto mnie obserwuje, podobam mu sie ale nic nie robi tylko podgląda z ukrycia. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? 7 Mieczy, As Mieczy A nijak, nieszczerość w naszych kontaktach będzie. Facet jedno będzie mówił a inne myślał, karta sugeruje bym nie wierzyła we wszystko co mówi, nabrała dystansu w asie mieczy i najlepiej odcieła się. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? Paź Monet, 3 Kielichów, 6 Kielichów A zapędzę się w romans jakiś, na zakochanie to za mało ale powinnam sie dobrze bawić. Karty mi sie od razu skojarzyły z pewnym wydarzeniem, mam spotkanie klasowe w tym roku i moja miłość ze szkolnych lat będzie, bo juz mi pisał, że sie zobaczymy. 6. Czy w tym okresie stworzę związek? XVIII KSIĘŻYC, XIII ŚMIERĆ, 2 Monet Nie stworze, coś tam sie wykluje ale nic trwałego. Bardziej w mojej głowie niz w rzeczywistości. Będę musiała dokonać wyboru pojśc dalej czy trzymać sie iluzji. 7. Z kim stworzę ten związek? I MAG Z narcyzem. 8. Kim będzie ten mężczyzna ? 2 Mieczy, As Buław To będzie ten osobnik z przeszłości, niezdecydowany, podpatrujący z ukrycia. 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? 4 Buław, 2 Kielichów, X KOŁO, 9 Buław A najpierw wszystko fajnie, ładnie a potem coś sie wydarzy, że odseparuję sie od tej osoby. Okaże się gburem.. Jak dla mnie nie warty zachodu. 1 Cytuj
Ceres Napisano 4 Kwietnia 2024 Autor Napisano 4 Kwietnia 2024 50 minut temu, Kasia1304 napisał: Okaże się gburem.. Jak dla mnie nie warty zachodu. Jak chodzi o tego z przeszłości, o którym myślę, że to on to faktycznie ludzie widza go jako gbura, bo ma paskudny zwyczaj mówienia tego co myśli w taki złośliwy sposób czyli typowy skorpion a że ja typowa ryba uparta jak dziki osioł i zawsze muszę się odgryźć i postawić na swoim, bo bym chora była to on się obrażał i tyle było po relacjach. D Cytuj
mezza Napisano 4 Kwietnia 2024 Napisano 4 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, Kasia1304 napisał: Okaże się gburem.. Jak dla mnie nie warty zachodu. @Kasia1304dodalas zaledwie jedno zdanie na kilka rozkladow,ktore rozlozyla Ceres. Poswiecamy sporo czasu,aby Ci pomoc w interpretacjach,ale w ogole nic nie dajesz od siebie. Potraktuj posaznie wczesniejsze komdntarze,bo za chwile nikt nie bedzie chcial Ci pomagac. 1 3 Cytuj
Kasia1304 Napisano 4 Kwietnia 2024 Napisano 4 Kwietnia 2024 3 godziny temu, mezza napisał: @Kasia1304dodalas zaledwie jedno zdanie na kilka rozkladow,ktore rozlozyla Ceres. Poswiecamy sporo czasu,aby Ci pomoc w interpretacjach,ale w ogole nic nie dajesz od siebie. Potraktuj posaznie wczesniejsze komdntarze,bo za chwile nikt nie bedzie chcial Ci pomagac. Dobrze przyłoży się do tego. Przepraszam.. Cytuj
Elżbieta. Napisano 5 Kwietnia 2024 Napisano 5 Kwietnia 2024 21 godzin temu, Ceres napisał: 1. Czy w okresie do końca 2024 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Buław, 0 GŁUPIEC, 3 Buław Tak pojawi się ktoś nowy, kogo jeszcze nie znam. W 3 Buławach, to juź go znasz, względnie będzie to ktoś, kogo obserwujesz, zwróciłaś uwagę na niego wcześniej.. To może być inna nacja. Na następne pytania odpiszę później jak już się wtrąciłam.:) 1 1 Cytuj
Minerve Napisano 11 Listopada 2024 Napisano 11 Listopada 2024 moim zdaniem prędzej pojawi się ktoś nowy mężczyzna (Rycerz buław + 0 Głupiec + 3 buław + XVI Wieża + Paź buław) niż jakiś kolega z przeszłości (2 buław + Królowa kielichów + 7 miecz + As mieczy) relacja z tym nowym może układać się dobrze, może nawet wydawać się to zbyt piękne, aby było prawdziwe czy będzie z tego związek? raczej jest potencjał na związek i przejście z niepewności do układu, na który piszą się obie strony I Mag to nie koniecznie narcyz to głównie mężczyzna, który czaruje, jest atrakcyjny, potrafi wyczarować coś z niczego, nie jest z nim nudno i bardzo dobrze się przy nim czujemy; to początki relacji, a więc - jak u większości z nas - będzie chciał się zaprezentować z tej najlepszej strony kim będzie? może będzie nosić okulary może to być: - introwertyk z bogatym życiem wewnętrznym - ktoś, kogo nie bierzemy w tym czasie pod uwagę - ktoś opanowany z wewnętrznym ogniem - ktoś, z kim jesteś w kontakcie - ktoś, kto dużo analizuje, rozmyśla, utrzymuje formalne stosunki przyszłość? na początku nic dodać i nic ująć, a póżniej za sprawą losu różowe okulary mogą opaść i nastąpi spojrzenie na sprawę z dystansu 1 Cytuj
Ceres Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Napisano 26 Grudnia 2024 W dniu 4.04.2024 o 14:05, Ceres napisał: 1. Czy w okresie do końca 2024 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Buław, 0 GŁUPIEC, 3 Buław Tak pojawi się ktoś nowy, kogo jeszcze nie znam. Nikt się nie pojawił, wszystko kręciło się wokół mojego syna, zarabianiu pieniędzy i chodzenia po lekarzach, na szukanie znajomości brakło czasu a od losu nikt sie nie pojawił. W dniu 4.04.2024 o 14:05, Ceres napisał: 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? 2 Buław, Królowa Kielichów Tak, jest ktoś taki kto mnie obserwuje, podobam mu sie ale nic nie robi tylko podgląda z ukrycia. A pisał taki jeden ale nie byłam nim wsześniej zainteresowana i nadal nie jestem W dniu 4.04.2024 o 14:05, Ceres napisał: 7. Z kim stworzę ten związek? I MAG Nie Weryfikacja 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi