Stella111 Napisano 6 Kwietnia 2024 Napisano 6 Kwietnia 2024 Zadałam pytanie o swoje samopoczucie w nadchodzącym tygodniu, które jest ostatnio złe ( zaostrzenie nerwicy) i bardzo utrudnia mi pracę, której przez następne parę miesięcy nie mogę rzucić. Karty, które wyciągnęłam to : 10 buław, król monet, głupiec. Jestem bardzo ,bardzo przytłoczona obecna, bardzo wymagająca praca , odnoszę wrażenie,,że więcej nie udźwignę ( 10 kijów ) i też tak jest. Król monet kojarzy mi się tutaj z zachowaniem zimnej głowy i takim trochę zdroworozsądkowym podejściem do swoich rozchwianych emocji. No i głupiec , tutaj ( mam nadzieję) ta karta może zwiastować doznanie ulgi, zmianę myślenia i odejście objawów ( oby nie odejście z pracy :D). Co o tym sądzicie kochani ? Cytuj
Ceres Napisano 6 Kwietnia 2024 Napisano 6 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Stella111 napisał: Zadałam pytanie o swoje samopoczucie w nadchodzącym tygodniu, które jest ostatnio złe ( zaostrzenie nerwicy) i bardzo utrudnia mi pracę, której przez następne parę miesięcy nie mogę rzucić. Karty, które wyciągnęłam to : 10 buław, król monet, głupiec. Za dużo na siebie bierzesz, powinnaś cos odpuścić. Mozliwe że ktoś ci pomoże odciązy cię i samopoczucie sie poprawi,. 2 1 1 Cytuj
Kasia1304 Napisano 7 Kwietnia 2024 Napisano 7 Kwietnia 2024 15 godzin temu, Ceres napisał: Za dużo na siebie bierzesz, powinnaś cos odpuścić. Mozliwe że ktoś ci pomoże odciązy cię i samopoczucie sie poprawi,. Ja tak samo myślę że ktoś Ci pomoże i będziesz mieć łatwiej. Król to może jakiś mężczyzna. Może ktoś Ci przychodzi do głowy? 1 Cytuj
Stella111 Napisano 7 Kwietnia 2024 Autor Napisano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Nie mam nikogo w otoczeniu, kogo mógł by symbolizować król monet. Nie mam możliwości redukcji ilości pracy niestety :( Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez Stella111 Cytuj
Stella111 Napisano 6 Czerwca 2024 Autor Napisano 6 Czerwca 2024 Wracam z weryfikacja. Faktycznie , jeden mężczyzna z kadry zarządzającej spojrzał przychylnym okiem na mój problem i dostałam trochę wolnego, co poprawiło moje samopoczucie. Nigdy bym się nie spodziewała, że ta konkretna osoba okaże się być tak życzliwa. Dzięki za pomoc raz jeszcze Cytuj
panna.marta Napisano 23 Czerwca 2024 Napisano 23 Czerwca 2024 Za dużo obowiązków może za dużo przytłaczających myśli. Myślę , że s tym głupcu to się zmieni wejdzie trochę luzu i spontaniczności. 1 Cytuj
Stella111 Napisano 23 Czerwca 2024 Autor Napisano 23 Czerwca 2024 16 minut temu, panna.marta napisał: Za dużo obowiązków może za dużo przytłaczających myśli. Myślę , że s tym głupcu to się zmieni wejdzie trochę luzu i spontaniczności. Tak, to prawda. Byłam przeładowana pracą i różnego rodzaju problemami, teraz mam chwilę oddechu Cytuj
Charlotte_charlotte Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 Ja mam wrażenie że karty wskazują na spore przemęczenie ale mówią że gdzieś tam cenisz sobie tą stabilizację. Możesz sporo myśleć o nowej drodze lub pojawi się jakaś nowa opcja 1 Cytuj
Stella111 Napisano 2 Lipca 2024 Autor Napisano 2 Lipca 2024 46 minut temu, Charlotte_charlotte napisał: Ja mam wrażenie że karty wskazują na spore przemęczenie ale mówią że gdzieś tam cenisz sobie tą stabilizację. Możesz sporo myśleć o nowej drodze lub pojawi się jakaś nowa opcja To prawda, jest tak, jak mówisz. Kończę kontrakt w tym miejscu, pomimo ,że obiektywnie rzecz ujmując to nieźle miejsce pracy, to myślę o nowej drodze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi