aniusia206 Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 Śniło mi się, że mam między brodą a szyją brodę (zarost) tak jak u mężczyzny. Zarost ten był czarny. Patrzyłam na ten zarost w lusterku i gładziłam lewą ręką. Był przy mnie brat cioteczny ze str. mamy. Oglądałam swoje zęby w lusterku. Zwróciłam uwagę na 2 dolne zęby po prawej str. żuchwy. Jeden był jakiś większy od pozostałych. Zęby były powykrzywiane. Między tym zębem a sąsiednim była duża przerwa.
Gość winteer Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 anusia206 Przeglądać się w lustrze to jak poddawanie sie krytyce - swoją postawę i postępowanie... prawdopodobnie uwarzasz się za kogoś, kto ma wiele wiary we własne siły i odwagi albo takich cech potrzebujesz... a zęby mogą stanowić o stanie twojego posiadania
aniusia206 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Napisano 15 Lipca 2009 Raczej takich cech potrzebuję. A z tego snu wynika, że sama się krytykuję czy otoczenie mnie? A stan mojego posiadania to dokładnie co, bo tego do końca nie rozumiem?
Gość winteer Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 Skoro patrzyłaś w lusterko - to raczej Ty niż inni ludzie.... jesli poczytasz posty o zębach - sama zauwarzysz że mówią zykle o zyskach lub stratach.. a ponieważ we snie żaden Ci nie wypadł ani nowy nie urósł - to prawdopodobnie obserwujesz to to masz
Rekomendowane odpowiedzi