Josei Napisano 14 Kwietnia 2024 Napisano 14 Kwietnia 2024 Ostatnio odezwał się do mnie Pan z którym spotykałam się w zeszłym roku . To nie jest pierwszy raz kiedy to robi . Często mu się zbiera na wspominki kiedy mu coś w życiu nie wychodzi . Ale teraz jest bardzo uparty. Zaproponował mi spotkanie ale odmówiłam . Nie odpowiada mi jego charakter .A on nie rozumie sytuacji . Na moje nie zawsze odpowiada że on wie że i tak go lubię . Ale teraz się zrobił problem bo nie odpuszcza pomysły spotkania . Martwię się że będzie się gdzieś czaił na mnie po pracy . Nawet to sugerował . On nie jest szkodliwy tylko strasznie meczacy . Nie chciała bym mu sprawić przykrości ale nie wiem co mam z nim począć . Zapytałam się czy w nadchodzącym tygodniu go spotkam 5 denarow 6 kielichów słońce Mam mieszane uczucia . Bo 6 kielchow i słońce może sugerować że niestety tak . Na początku jest 5 denarow co może dawać nadzieję że to nie dojdzie do skutku. Ale nie jestem tutaj tego pewna . Dopytalam się jeszcze o miejsce Dostałam się jeszcze gdzie go spotkam 5 mieczy 5 denarow 4 kielichów 5 mieczy są to miejsca publiczne 5 denarow to może być ulica a 4 kielchow miejsca w których się na coś czeka Więc sądząc po tym co karty pokazały jest możliwość że spotkam go w centrum miasta czekając na autobus lub coś w tym stylu . Będę wdzięczna za pomoc 1 Cytuj
Ceres Napisano 16 Kwietnia 2024 Napisano 16 Kwietnia 2024 W dniu 15.04.2024 o 01:03, Josei napisał: Zapytałam się czy w nadchodzącym tygodniu go spotkam 5 denarow 6 kielichów słońce Wg mnie nie spotkasz, w 5 denarów jest brak, niedostatek. 6 Kielichów to ktoś z przeszłości, Słońce wskazywałoby na spotkanie ale muszą zaistnieć ku temu sztucznie stworzone, zaplanowane i sprzyjające okoliczności, których przez 5 denarów na początku układu zabraknie. 1 Cytuj
Josei Napisano 1 Maja 2024 Autor Napisano 1 Maja 2024 W dniu 16.04.2024 o 10:41, Ceres napisał: Wg mnie nie spotkasz, w 5 denarów jest brak, niedostatek. 6 Kielichów to ktoś z przeszłości, Słońce wskazywałoby na spotkanie ale muszą zaistnieć ku temu sztucznie stworzone, zaplanowane i sprzyjające okoliczności, których przez 5 denarów na początku układu zabraknie. Spotkania nie było ale cały czas wypisywał do mnie więc musiałam go zablokować 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi