Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio odezwał się do mnie Pan z którym spotykałam się w zeszłym roku . To nie jest pierwszy raz kiedy to robi . Często mu się zbiera na wspominki kiedy mu coś w życiu nie wychodzi . Ale teraz jest bardzo uparty.  Zaproponował mi spotkanie ale odmówiłam . Nie odpowiada mi jego charakter .A on nie rozumie sytuacji . Na moje nie zawsze odpowiada że on wie że i tak go lubię . 

Ale teraz się zrobił problem bo nie odpuszcza pomysły spotkania . Martwię się że będzie się gdzieś czaił na mnie po pracy . Nawet to sugerował . On nie jest szkodliwy tylko strasznie meczacy . Nie chciała bym mu sprawić przykrości ale nie wiem co mam z nim począć .

Zapytałam się czy w nadchodzącym tygodniu go spotkam 

5 denarow 6  kielichów słońce 

Mam mieszane uczucia . Bo 6 kielchow i słońce może sugerować że niestety tak . Na początku jest 5 denarow co może dawać nadzieję że to nie dojdzie do skutku.

Ale nie jestem tutaj tego pewna . 

Dopytalam się jeszcze o miejsce 

Dostałam się jeszcze gdzie go spotkam 

5 mieczy 5 denarow 4 kielichów 

5 mieczy są to miejsca publiczne 5 denarow to może być ulica a 4 kielchow miejsca w których się na coś czeka 

Więc sądząc po tym co karty pokazały jest możliwość że spotkam go w centrum miasta czekając na autobus lub coś w tym stylu . 

Będę wdzięczna za pomoc 

• Super 1
Napisano
W dniu 15.04.2024 o 01:03, Josei napisał:

Zapytałam się czy w nadchodzącym tygodniu go spotkam 

5 denarow 6  kielichów słońce 

Wg mnie nie spotkasz, w 5 denarów jest brak, niedostatek. 6 Kielichów to ktoś z przeszłości, Słońce wskazywałoby na spotkanie ale muszą zaistnieć ku temu sztucznie stworzone, zaplanowane i sprzyjające okoliczności, których przez 5 denarów na początku układu zabraknie.

• Dziękuję 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano
W dniu 16.04.2024 o 10:41, Ceres napisał:

Wg mnie nie spotkasz, w 5 denarów jest brak, niedostatek. 6 Kielichów to ktoś z przeszłości, Słońce wskazywałoby na spotkanie ale muszą zaistnieć ku temu sztucznie stworzone, zaplanowane i sprzyjające okoliczności, których przez 5 denarów na początku układu zabraknie.

Spotkania nie było ale cały czas wypisywał do mnie więc musiałam go zablokować 

• Lubię to! 1