Kasia1304 Napisano 21 Kwietnia 2024 Napisano 21 Kwietnia 2024 Jest to facet który ma duża wiedzę i bardzo chciałabym takie sytuacje Czy będzie chciał mnie uczyć? 7 kielichów 6 kielichów sąd królowa denarów i 4 bulaw.. Myślę że tak ponieważ są karty bramy.. Sąd że to przesadzone więc odrazu by powiedział mi ale się boję porażki i i osmieszenia.. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 21 Kwietnia 2024 Ekspert Napisano 21 Kwietnia 2024 2 godziny temu, Kasia1304 napisał: Jest to facet który ma duża wiedzę i bardzo chciałabym takie sytuacje Czy będzie chciał mnie uczyć? Możesz wyjaśnić? Nie bardzo rozumiem sytuację i pytanie. 1 Cytuj
Kasia1304 Napisano 21 Kwietnia 2024 Autor Napisano 21 Kwietnia 2024 49 minut temu, Gringe napisał: Możesz wyjaśnić? Nie bardzo rozumiem sytuację i pytanie. Czy zostanie pan x moim instruktorem? Chciałabym pobierać nauki u niego . 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 21 Kwietnia 2024 Ekspert Napisano 21 Kwietnia 2024 3 minuty temu, Kasia1304 napisał: Czy zostanie pan x moim instruktorem? Chciałabym pobierać nauki u niego . Okay. A jakie pytania są przyporządkowane do poszczególnych kart? 1 Cytuj
Kasia1304 Napisano 22 Kwietnia 2024 Autor Napisano 22 Kwietnia 2024 10 godzin temu, Gringe napisał: Okay. A jakie pytania są przyporządkowane do poszczególnych kart? Jedno pytanie na tyle kart żeby zobaczyć więcej. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 22 Kwietnia 2024 Ekspert Napisano 22 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Kasia1304 napisał: Jedno pytanie na tyle kart żeby zobaczyć więcej. Rozumiem, że chodzi Ci o rozwój sytuacji? 19 godzin temu, Kasia1304 napisał: Czy będzie chciał mnie uczyć? 7 kielichów 6 kielichów sąd królowa denarów i 4 bulaw.. Nie lubię i nie stawiam kart na pytania zamknięte „tak”/„nie” a już zwłaszcza cztery karty. W Tarocie bardzo ważne jest dokładne sformułowanie pytania bo inaczej odpowiedź będzie trudna do odczytania. Ja nie wiem zupełnie jak podejść do interpretacji tego pytania i w tym przypadku nie pomogę. 1 Cytuj
Kasia1304 Napisano 22 Kwietnia 2024 Autor Napisano 22 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, Gringe napisał: Rozumiem, że chodzi Ci o rozwój sytuacji? Nie lubię i nie stawiam kart na pytania zamknięte „tak”/„nie” a już zwłaszcza cztery karty. W Tarocie bardzo ważne jest dokładne sformułowanie pytania bo inaczej odpowiedź będzie trudna do odczytania. Ja nie wiem zupełnie jak podejść do interpretacji tego pytania i w tym przypadku nie pomogę. Dobrze dziękuję ponownie poprawie się i podszkolę się w kładzeniu kart . Dziękuję uprzejmie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi