Skocz do zawartości

Sen o deszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Mialam sen ,ktory zapamietalam i nie daje mi spokoju.Prosze o interpretacje.Jestem w swoim domu ,a za duzym oknem poda deszcz ulewny i bardzo mocny.A ja stoje w tym oknie i patrze i patrze jak mocny jest ten deszcz.Sen prosty a pozostawajacy w pamieci.Pozdrawiam i czekam na interpretacje.MARGO

Gość winteer
Napisano

mtppietras

A czy były jeszcze inne symbole?

Sam deszcz może uznaczać łzy, okres smutku i żalu.. i to własnie te emocje mogą obecnie dominować (duże okno)

Napisano

Witam!nie bylo innych symboli,jednak bylam w domu i czulam sie bezpiecznie.senniki interneto we opisuja deszcz ulewny jako zysk oraz zapowiedz nadchodzacego bogactwa. Co ty na to ?dzieki z ainterpretacje

Gość winteer
Napisano

A nie przyszło Ci na myśl że deszcz może być skojarzony ze łzami?

Napisano

to dobry sen ,jezeli poczulas na wlasnej "skorze"te krople to naprawde mozesz spac spokojnie ,deszcz spokojny obfity

Witam! Mialam sen ,ktory zapamietalam i nie daje mi spokoju.Prosze o interpretacje.Jestem w swoim domu ,a za duzym oknem poda deszcz ulewny i bardzo mocny.A ja stoje w tym oknie i patrze i patrze jak mocny jest ten deszcz.Sen prosty a pozostawajacy w pamieci.Pozdrawiam i czekam na interpretacje.MARGO

bezwietrzny,mily cieply ,pachnacy czy taki wlasnie byl w twoim snie???

Napisano

Dziekuje za odpowiedz! deszcz widzialam przez okno,wiec nie czulam go na skorze.Jednak ta ulewa nie niepokoila mnie.Wrecz dawala spokoj i radosc

Napisano
Dziekuje za odpowiedz! deszcz widzialam przez okno,wiec nie czulam go na skorze.Jednak ta ulewa nie niepokoila mnie.Wrecz dawala spokoj i radosc

--wiem,ale jednak ten deszcz czulas w inny sposob i to jest dobry znak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...