Skocz do zawartości

Może życie za 10 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie dość ogólne, ale zainspirował mnie czyjś post. Jak będzie wyglądać moje życie za 10 lat? I tu prośba pomoc, bo same karty bardzo dobre tylko jestem przerażona 10 mieczy.

8 buław, diabeł XVI, 10 mieczy, 2 kielichy dołożone królowa monet 

Nie wiem, ale skojarzyło mi się to z czyimś uzależnieniem lub swoim od czegoś 

• Super 1
Napisano
17 godzin temu, panna.marta napisał:

Pytanie dość ogólne, ale zainspirował mnie czyjś post. Jak będzie wyglądać moje życie za 10 lat? I tu prośba pomoc, bo same karty bardzo dobre tylko jestem przerażona 10 mieczy.

Myślę, że będzie dużo się działo trochę uzależnień. Po prostu uważaj na siebie i swoje zdrowie. Bo też diabeł może symbolizować toksyczny związek.

Oczywiście to jest moje zdanie dopiero się uczę. 

• Dziękuję 1
Gość Anastazja979
Napisano
43 minuty temu, Kasia1304 napisał:

Myślę, że będzie dużo się działo trochę uzależnień. Po prostu uważaj na siebie i swoje zdrowie. Bo też diabeł może symbolizować toksyczny związek.

Oczywiście to jest moje zdanie dopiero się uczę. 

Dużo się będzie działo na pewno. Jeśli masz jakieś plany na te 10 lat, to pewnie się spełnią. diabeł + 10 mieczy mi się kojarzy z depresją. Ale prawdopodobnie będziesz w związku z kimś, kto będzie Cię wspierał (2 kielichy). Widać też sukcesy zawodowe (królowa monet).

Ogólnie ciężko zinterpretować taki rozkład z 4 kart na 10 lat. Lepiej, gdybyś położyła po kilka kart na każdą strefę życia - miłość, kariera, zdrowie, itp. - taka sugestia.

Napisano
18 godzin temu, panna.marta napisał:

Będzie bardzo szybkie tempo życia, które może spowodować jakieś uzależnienia. Ta 10 mieczy nawet mi mówi o takim zejściu na przysłowiowe dno, aby później uzyskać wsparcie w odzyskaniu równowagi. Jakbym patrzyła pod kątem miłości, to uzależnienie od szybkich kontaktów seksualnych lub romansów, co może mieć opłakany skutek na twoje zdrowie psychiczne. Ostatnio przeczytałam dobra interpretację Diabła, to schemat wchodzenia i uzależniania się w relacje od osób niedostępnych. Widziałabym zmianę tego schematu,ale najpierw musiałabyś doświadczyć jakiegoś bólu, aby zmienić podejście do relacji

• Medal 1
  • Dziękuję 1
Napisano (edytowane)
4 godziny temu, Anastazja979 napisał:

Dużo się będzie działo na pewno. Jeśli masz jakieś plany na te 10 lat, to pewnie się spełnią. diabeł + 10 mieczy mi się kojarzy z depresją. Ale prawdopodobnie będziesz w związku z kimś, kto będzie Cię wspierał (2 kielichy). Widać też sukcesy zawodowe (królowa monet).

Ogólnie ciężko zinterpretować taki rozkład z 4 kart na 10 lat. Lepiej, gdybyś położyła po kilka kart na każdą strefę życia - miłość, kariera, zdrowie, itp. - taka sugestia.

Mogę tak zrobić, że jeszcze rozdzielę. Z depresji teraz wychodzę poprzez psychoterapię. Jeśli może być jeszcze gorzej to już w ogóle szok. Może depresja po utracie kogoś bliskiego?może matki a może jako żony ?

Edytowane przez panna.marta
..
Napisano

Ta energia jeszcze 10 razy może się zmienić. Skup się na tym, co jest tutaj i teraz, a przyszłość jeszcze tak odlegla to wielka niewiadoma.

• Dziękuję 1
Napisano

Rozdzieliłam jeszcze :

uczucia: as mieczy, eremita IX, Król mieczy dołożyłam Król pucharów 

tutaj jakichś dwóch panów już sama nie wiem ktoś się mną zaopiekuje 

praca:

8 bulaw, as buław, 4 mieczy dołożone rycerz mieczy 

tutaj wypoczynek, zwolnienie lekarskie 

finanse: 8 mieć, świat XX, śmierć XIII, koło fortuny X dołożone paz pucharów 

O i tu finanse jakby było najważniejsze 

jakiś etap syf zakończy i otworzy nowy tylko jaki? 

zdrowie: umiarkowanie XIV, 3 puchary, kochankowie VI

Myślę, że stabilnie lub sprawy kobiece

ważny przekaz od kart: 4 kielichy, 9 byłaś, moc VIII

nie stać w miejscu, nie zniechęcać się, iść do przodu, bo jestem twardą kobietą.

Gość Anastazja979
Napisano
13 minut temu, panna.marta napisał:

Rozdzieliłam jeszcze :

uczucia: as mieczy, eremita IX, Król mieczy dołożyłam Król pucharów 

Jakoś mało romantycznie. Ale po okresie samotności może związek z mężczyzną z trygonu powietrznego.

praca:

8 bulaw, as buław, 4 mieczy dołożone rycerz mieczy 

Raczej dobrze, może dzięki zaoszczędzonym pieniądzom i inwestycjom będziesz mogła więcej odpoczywać

finanse: 8 mieć, świat XX, śmierć XIII, koło fortuny X dołożone paz pucharów 

O i tu finanse jakby było najważniejsze 

jakiś etap syf zakończy i otworzy nowy tylko jaki? 

Może spadek?

zdrowie: umiarkowanie XIV, 3 puchary, kochankowie VI

Myślę, że stabilnie lub sprawy kobiece

Zgadzam się z Twoją interpretacją

ważny przekaz od kart: 4 kielichy, 9 byłaś, moc VIII

nie stać w miejscu, nie zniechęcać się, iść do przodu, bo jestem twardą kobietą.

Nie siłować się niepotrzebnie. Odpuścić to czego się nie da zmienić. 

Napisano
1 minutę temu, Anastazja979 napisał:

Jakoś mało romantycznie. Ale po okresie samotności może związek z mężczyzną z trygonu powietrznego.

Raczej dobrze, może dzięki zaoszczędzonym pieniądzom i inwestycjom będziesz mogła więcej odpoczywać

Może spadek?

Zgadzam się z Twoją interpretacją

Nie siłować się niepotrzebnie. Odpuścić to czego się nie da zmienić. 

A widzisz tam związek ? W tym 1 czy niekoniecznie?

Gość Anastazja979
Napisano
1 minutę temu, panna.marta napisał:

A widzisz tam związek ? W tym 1 czy niekoniecznie?

Jak już, to widziałabym w tym pierwszym (skoro wypadł też król kielichów), ale ogólnie brakuje tam kielichów czy np. 10 monet albo innych związkowych kart. Nie fiksuj się na tym. Mnie się karty czasem nie sprawdzają, jak sobie położę na rok, a co dopiero na 10 lat...

Jeśli zależy Ci na rozbudzeniu życia romantycznego, to pewnie skorzystałabym na Twoim miejscu z usług jakiegoś dobrego coacha od relacji (ale to już rada ode mnie, nie od kart)