panna.marta Napisano 1 Maja 2024 Napisano 1 Maja 2024 (edytowane) Mam upatrzoną wycieczkę do Portugalii chciałabym ją kupić , ale to będzie polowanko. Pytania są dwa: czy będę zadowolona z wyboru? as kielichów, królowa Monet, as monet dołożony kapłan V zdecydowanie tak Jak zrealizuje się mój plan tęsknoty w sensie gdy uda mi się ją kupić zgodnie z planem? 10 kielichów, śmierć XIII, rycerz monet dołożone 3 kieliszki no i tą śmierć czyżby wpadło coś innego? Albo jakaś zmiana planów nawet na lepsze? Edytowane 1 Maja 2024 przez panna.marta . 1 Cytuj
nastek96 Napisano 8 Maja 2024 Napisano 8 Maja 2024 W dniu 1.05.2024 o 20:50, panna.marta napisał: as kielichów, królowa Monet, as monet dołożony kapłan V Tu nie trzeba nic dodawać. Duże szanse na pozytywne uczucia i zmaterializowanie marzeń. Królowa Monet to kobieta korzystająca z przyjemności życia. W dniu 1.05.2024 o 20:50, panna.marta napisał: Jak zrealizuje się mój plan tęsknoty w sensie gdy uda mi się ją kupić zgodnie z planem? Pytanie jest niezrozumiałe. Co znaczy plan tęsknoty? Pierwsze pytanie dość jasno pokazuje, że będziesz zadowolona i tylko od Cb zależy, czy pojedziesz, bo masz asy. Drugie pytanie jest już niepotrzebne. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 8 Maja 2024 Autor Napisano 8 Maja 2024 33 minuty temu, nastek96 napisał: Tu nie trzeba nic dodawać. Duże szanse na pozytywne uczucia i zmaterializowanie marzeń. Królowa Monet to kobieta korzystająca z przyjemności życia. Pytanie jest niezrozumiałe. Co znaczy plan tęsknoty? Pierwsze pytanie dość jasno pokazuje, że będziesz zadowolona i tylko od Cb zależy, czy pojedziesz, bo masz asy. Drugie pytanie jest już niepotrzebne. Wiesz co. Mój słownik robi mi na złość i przekręca słowa xd tam miało być jak zrealizuje się plan zakupu czy uda się kupić? 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 8 Maja 2024 Napisano 8 Maja 2024 W porządku, mój słownik też mnie robi w trąbe. Następnym razem spróbuj zadać pytanie odwrotnie. Najpierw zapytaj, czy masz szansę kupić, a potem czy by Ci się spodobała gdybyś pojechała. Pierwsze pytanie wskazało na dwa asy, więc wiele zależy od Cb. Drugie pytanie pokazało nam Śmierć, która wprowadza opóźnienia, utrudnienia lub nawet uniemożliwia nam nasze zamiary. Uważam, że Śmierć pokrzyżuje Ci plany, ale nie przekreśli urlopu. Ta karta pokazuje zmiany. Czy miałaś jechać z kimś? 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi