Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mam upatrzoną wycieczkę do Portugalii chciałabym ją kupić , ale to będzie polowanko. Pytania są dwa:

czy będę zadowolona z wyboru?

as kielichów, królowa Monet, as monet dołożony kapłan V

zdecydowanie tak 

Jak zrealizuje się mój plan tęsknoty w sensie gdy uda mi się ją kupić zgodnie z planem?

10 kielichów, śmierć XIII, rycerz monet dołożone 3 kieliszki

no i tą śmierć czyżby wpadło coś innego? Albo jakaś zmiana planów nawet na lepsze?

Edytowane przez panna.marta
.
  • Lubię to! 1
Napisano
W dniu 1.05.2024 o 20:50, panna.marta napisał:

as kielichów, królowa Monet, as monet dołożony kapłan V

Tu nie trzeba nic dodawać. Duże szanse na pozytywne uczucia i zmaterializowanie marzeń. Królowa Monet to kobieta korzystająca z przyjemności życia. 

W dniu 1.05.2024 o 20:50, panna.marta napisał:

Jak zrealizuje się mój plan tęsknoty w sensie gdy uda mi się ją kupić zgodnie z planem?

Pytanie jest niezrozumiałe. Co znaczy plan tęsknoty?

Pierwsze pytanie dość jasno pokazuje, że będziesz zadowolona i tylko od Cb zależy, czy pojedziesz, bo masz asy. 

Drugie pytanie jest już niepotrzebne. 

• Lubię to! 1
Napisano
33 minuty temu, nastek96 napisał:

Tu nie trzeba nic dodawać. Duże szanse na pozytywne uczucia i zmaterializowanie marzeń. Królowa Monet to kobieta korzystająca z przyjemności życia. 

Pytanie jest niezrozumiałe. Co znaczy plan tęsknoty?

Pierwsze pytanie dość jasno pokazuje, że będziesz zadowolona i tylko od Cb zależy, czy pojedziesz, bo masz asy. 

Drugie pytanie jest już niepotrzebne. 

Wiesz co. Mój słownik robi mi na złość i przekręca słowa xd tam miało być jak zrealizuje się plan zakupu czy uda się kupić?

• Lubię to! 1
  • Dobre! 1
Napisano

W porządku, mój słownik też mnie robi w trąbe. 

Następnym razem spróbuj zadać pytanie odwrotnie. Najpierw zapytaj, czy masz szansę kupić, a potem czy by Ci się spodobała gdybyś pojechała. 

Pierwsze pytanie wskazało na dwa asy, więc wiele zależy od Cb.

Drugie pytanie pokazało nam Śmierć, która wprowadza opóźnienia, utrudnienia lub nawet uniemożliwia nam nasze zamiary. Uważam, że Śmierć pokrzyżuje Ci plany, ale nie przekreśli urlopu. Ta karta pokazuje zmiany. Czy miałaś jechać z kimś?

• Lubię to! 2
  • Dziękuję 1