levek22 Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Witam,prosze o interpretacje snu, poniewaz to wazny okres w moim życiu, a bardzo rzadko pamiętam swoje sny. Obudziłam sie w srodku nocy bardzo niespokojna i z bijącym sercem, mimo, ze sen był łagodny. Sniło mi się, że sprzątam balkon odkurzaczem. Balkon jest on wypełniony wodą do połowy odkurzacza i boje sie, ze tam jest prąd, ale spokojnie kończe odkurzanie, nic mi nie jest. a potem tule do twarzy małego czarnego szczeniaka i mówie "jaki on jest słodki" -temu wszystkiemu przygląda sie mój obecny chłopak, z którym na jawie spotykam sie od kilku tygodni. Dodam, ze nie jestem miłośniczką zwierząt. koniec. wiem, że symbol wody we śnie ma wiele znaczeń, jak również przedmioty w niej odbijające, a także pies jest częstym symbolem w snach. Tylko pozornie jest to lekki sen. obudziłam sie przerażona i to nie daje mi spokoju... Bardzo prosze o interpretacje. Pozdrawiam, Magda
Gość winteer Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 levek22 Takie nastawienie do szczenieka może sie odnosić do nowego chłopaka - widocznie jest równie słodki i ujmujący.. a porządki oznaczają ostateczne rozprawienie sie z dotychcasowymi uczuciami - chcesz aby były czyste i nieskazitelne (jak woda)
levek22 Napisano 17 Lipca 2009 Autor Napisano 17 Lipca 2009 Dziekuje za odpowiedź. To ważny okres w moim życiu i rzeczywiście staram się o uporządkowanie go jak należy. Mam nadzieje, że ten sen przepowie coś pozytywnego. Pozdrawiam, Magda.
Rekomendowane odpowiedzi