Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Osoba pytająca to ja. Facet który mnie pociąga w inny sposób i nie wiem dlaczego i to chce zrozumieć ponowny raz.

Czy będzie chciał zainicjować coś więcej niż rozmowę?

2 mieczy 5 bulaw 2 denarów paz bulaw moim zdaniem będzie 1 blokada będzie mieć obawy dużo myśli i będzie chciał po namyśle rozmowę nawiązać.

Smierc 8 mieczy as bulaw 

Czy za tydzień lub dwa wyniknie to o co zabiegam. Bo mam dość sceptyczne myślenie o śmierci ale jest ogień czyli buławy dla mnie to transformacja.

Moje podsumowanie że będzie mieć obawy ale ... czekam na świeże postronne oko. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże.

Z góry dziękuję. 

• Ekspert
Napisano
4 godziny temu, Kasia1304 napisał:

@Gringe Proszę o chwilę uwagi :)

Mam małą kolejkę postów które już wcześniej poprosiły o moją uwagę, także proszę cię o cierpliwość. 

• W punkt 1
  • Super 1
Napisano
7 godzin temu, Kasia1304 napisał:

Osoba pytająca to ja. Facet który mnie pociąga w inny sposób i nie wiem dlaczego i to chce zrozumieć ponowny raz.

2 mieczy 5 bulaw 2 denarów paz bulaw moim zdaniem będzie 1 blokada będzie mieć obawy dużo myśli i będzie chciał po namyśle rozmowę nawiązać.

Smierc 8 mieczy as bulaw 

Czy za tydzień lub dwa wyniknie to o co zabiegam. Bo mam dość sceptyczne myślenie o śmierci ale jest ogień czyli buławy dla mnie to transformacja.

Moje podsumowanie że będzie mieć obawy ale ... czekam na świeże postronne oko. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże.

Z góry dziękuję. 

Nie wiem co masz na mysli mowiac cos wiecej niz rozmowe, ale karty pokazuja wahanie. Smierc, 8 mieczy i as bulaw z kolei potrzebe pokonania blokad, co troche sugeruje ze to na czym ci zalezy sie jeszcze nie wydarzy, a sprawy moga przyjac inny obrot niz oczekujesz ze wzgledu na 8 mieczy. Tak jak bym to bardzo ogolnie interpretowala bo nie wiem o co dokladnie pytalas:(

• Lubię to! 1
  • W punkt 1
  • Ekspert
Napisano
12 godzin temu, Kasia1304 napisał:

2 mieczy 5 bulaw 2 denarów paz bulaw

Nie. Waha się i nie czuję się pewnie, może nawet czuć, że odbiera od Ciebie mylne sygnały stąd będzie starał się zachować koleżeński balans. 

12 godzin temu, Kasia1304 napisał:

Smierc 8 mieczy as bulaw 

Czy za tydzień lub dwa wyniknie to o co zabiegam

Nie. Śmierć wraz z 8 Mieczy nie wróży spełnienia planów a wręcz frustrację. 
Będziesz miała nowy pomysł i coś zainicjujesz/ wyślesz wiadomość, zapiszesz się gdzieś. Coś związanego z kontaktowaniem się i ochotą na coś. 

• Cool 1
Napisano
17 godzin temu, Lilliana napisał:

Nie wiem co masz na mysli mowiac cos wiecej niz rozmowe, ale karty pokazuja wahanie. Smierc, 8 mieczy i as bulaw z kolei potrzebe pokonania blokad, co troche sugeruje ze to na czym ci zalezy sie jeszcze nie wydarzy, a sprawy moga przyjac inny obrot niz oczekujesz ze wzgledu na 8 mieczy. Tak jak bym to bardzo ogolnie interpretowala bo nie wiem o co dokladnie pytalas:(

Czyli jaki obrót wydarzeń? Chodzi o rozmowę na "dany temat" .. 

Napisano
11 godzin temu, Gringe napisał:

Nie. Waha się i nie czuję się pewnie, może nawet czuć, że odbiera od Ciebie mylne sygnały stąd będzie starał się zachować koleżeński balans. 

Nie. Śmierć wraz z 8 Mieczy nie wróży spełnienia planów a wręcz frustrację. 
Będziesz miała nowy pomysł i coś zainicjujesz/ wyślesz wiadomość, zapiszesz się gdzieś. Coś związanego z kontaktowaniem się i ochotą na coś. 

Czyli to ja wyjdę z rozmową tak to mam ująć? "Będziesz miała nowy pomysł i coś zainicjujesz/ wyślesz wiadomość, zapiszesz się gdzieś. Coś związanego z kontaktowaniem się i ochotą na coś. "

• Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano
16 minut temu, Kasia1304 napisał:

Czyli to ja wyjdę z rozmową tak to mam ująć? "Będziesz miała nowy pomysł i coś zainicjujesz/ wyślesz wiadomość, zapiszesz się gdzieś. Coś związanego z kontaktowaniem się i ochotą na coś. "

Tak, jeśli już to Ty podejmiesz próby kontaktu. As To potencjał który jest w nas, kwestia czy go użyjemy, skorzystamy z niego. 

• Medal 1
Napisano
16 minut temu, Gringe napisał:

Tak, jeśli już to Ty podejmiesz próby kontaktu. As To potencjał który jest w nas, kwestia czy go użyjemy, skorzystamy z niego. 

A to nie wyjdzie że mnie uśmierci w karcie smierc ??

Napisano
W dniu 15.05.2024 o 11:22, Kasia1304 napisał:

Czyli jaki obrót wydarzeń? Chodzi o rozmowę na "dany temat" .. 

Niekorzystny, po prostu sprzeczny z Twoimi oczekiwaniami

Smierc pokazuje transformacje, przemiany (ktore moze niesc rozmowa bo zakladam ze jest dla Ciebie wazna)ale 8 mieczy blokuje te karte. 8 mieczy moze oznaczac wewnetrzne problemy tej osoby zwiazane z jej emocjami, myslami, przekonaniami, tym co sie dzieje wewnatrz niej, tym wahaniem ktore pokazaly ci karty w poprzednim pytaniu, dlatego rozmowa moze przyniesc efekty odwrotne do twoich oczekiwan

Ponadto jak pisze Gringe,to raczej Ty musialabys skontaktowac sie z nim pierwsza bo poza asem bulaw (no i faktem, ze przede wszystkim Ty zabiegasz o ta sprawe,) On jest w niepewnej i ciezkiej energii ktora nie sprzyja inicjatywie z jego strony

• Dziękuję 1