Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy będę zadowolona z warunków umowy, która dziś zawarłam?

10 kielichów , as mieczy, słońce XIX

tak, to była dobra decyzja i powinnam się cieszyć 

• Lubię to! 2
  • Ekspert
Napisano
43 minuty temu, panna.marta napisał:

Czy będę zadowolona z warunków umowy, która dziś zawarłam?

10 kielichów , as mieczy, słońce XIX

tak, to była dobra decyzja i powinnam się cieszyć

Też bym tak zinterpretowała karty - As Mieczy to była szansa z której warto było skorzystać lub w niedługim czasie może pojawić się dodatkowy pomysł u Ciebie - ogólnie będziesz zadowolona. 

• W punkt 1
  • Super 1
Napisano

Zdecydowanie będziesz zadowolona, jest to bardzo korzystna oferta. Ta decyzja spowoduje inne pozytywne konsekwencje dla Ciebie. Powodzenia 

• W punkt 1
  • Super 1
Napisano

Ja to widzę trochę inaczej. 

Możliwe, że nie będzie to praca na stałe i pojawia się inne, korzystne szanse na horyzoncie z czego będziesz bardzo zadowolona o czym mówi Słońce. 

Napisano
54 minuty temu, nastek96 napisał:

Ja to widzę trochę inaczej. 

Możliwe, że nie będzie to praca na stałe i pojawia się inne, korzystne szanse na horyzoncie z czego będziesz bardzo zadowolona o czym mówi Słońce. 

To nie o pracę chodzi 

Napisano

Rozumiem. Nie musisz podawać o co chodzi, ale do prawidłowej interpretacji powinno się podać więcej konkretów. 

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikuje. Trochę zostałam wprowadzona w błąd, bo rachunki będą wyższe niż zakładałam, ale to wynika z rabatów, które naliczył mi pracownik w rzekomo nie powinien. Będę składać reklamację..,

Napisano

A więc ten Miecz może mówić o wyjaśnianiu sprawy, ale finalnie powinnaś być zadowolona.

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1