panna.marta Napisano 18 Maja 2024 Napisano 18 Maja 2024 Czy będę zadowolona z warunków umowy, która dziś zawarłam? 10 kielichów , as mieczy, słońce XIX tak, to była dobra decyzja i powinnam się cieszyć 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 18 Maja 2024 Ekspert Napisano 18 Maja 2024 43 minuty temu, panna.marta napisał: Czy będę zadowolona z warunków umowy, która dziś zawarłam? 10 kielichów , as mieczy, słońce XIX tak, to była dobra decyzja i powinnam się cieszyć Też bym tak zinterpretowała karty - As Mieczy to była szansa z której warto było skorzystać lub w niedługim czasie może pojawić się dodatkowy pomysł u Ciebie - ogólnie będziesz zadowolona. 1 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 20 Maja 2024 Napisano 20 Maja 2024 Zdecydowanie będziesz zadowolona, jest to bardzo korzystna oferta. Ta decyzja spowoduje inne pozytywne konsekwencje dla Ciebie. Powodzenia 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 22 Maja 2024 Napisano 22 Maja 2024 Ja to widzę trochę inaczej. Możliwe, że nie będzie to praca na stałe i pojawia się inne, korzystne szanse na horyzoncie z czego będziesz bardzo zadowolona o czym mówi Słońce. Cytuj
panna.marta Napisano 22 Maja 2024 Autor Napisano 22 Maja 2024 54 minuty temu, nastek96 napisał: Ja to widzę trochę inaczej. Możliwe, że nie będzie to praca na stałe i pojawia się inne, korzystne szanse na horyzoncie z czego będziesz bardzo zadowolona o czym mówi Słońce. To nie o pracę chodzi Cytuj
nastek96 Napisano 23 Maja 2024 Napisano 23 Maja 2024 Rozumiem. Nie musisz podawać o co chodzi, ale do prawidłowej interpretacji powinno się podać więcej konkretów. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 30 Czerwca 2024 Autor Napisano 30 Czerwca 2024 Weryfikuje. Trochę zostałam wprowadzona w błąd, bo rachunki będą wyższe niż zakładałam, ale to wynika z rabatów, które naliczył mi pracownik w rzekomo nie powinien. Będę składać reklamację.., Cytuj
mezza Napisano 30 Czerwca 2024 Napisano 30 Czerwca 2024 A więc ten Miecz może mówić o wyjaśnianiu sprawy, ale finalnie powinnaś być zadowolona. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi