mezza Napisano 19 Maja 2024 Napisano 19 Maja 2024 Aura: Gwiazda+5 denarow+5 mieczy Mam wrażenie,że będziesz w energii, w której możesz czuć się pozostawiona sama sobie, bez wsparcia, z myślami, że ciągle odczuwasz jakieś życiowe porażki. Widać tutaj mocno zaznaczony brak wiary w siebie. Jednak rozkład zaczyna Gwiazda, która jest karta ochronna, a więc nawet jak będziesz czuła się gorzej, to masz wsparcie i wyjdziesz z tego niedługo. Praca: As kielichów+Pustelnik+7 kielichów Możliwość skorzystania z jakiejś nowej okazji do pogłębienia wiedzy lub rozmyślanie nad wieloma propozycjami, jeśli szukasz pracy. Finanse: królowa Kiel+3 bulaw+9 pentakli Nie powinnaś narzekać, a wręcz przeciwnie może planujesz urlop, na którym poszalejesz z wydatkami. Milosc: Król Kiel+Diabel+Koło Fortuny+paź bulaw Możesz intensywnie o kimś myśleć, kto nie jest dla Ciebie dostępny. Jeśli relacja to mocno chwiejna, wymagająca komunikacji. Może także zwiastować jakiś kontakt, no ktoś jest uzależniony od kogoś. Pozytywna niespodzianka: Slonce+6.mieczy+ Paź pentaki Jakaś propozycja wyjazdu, która może być powiązana z nauka lub dziećmi Rada: 8 bulaw+8 koelichow+2 denarow Działaj, idz nową droga, pozostawiając stare, nawet jeśli będzie to budziło w robię wątpliwości, czy to się opłaca. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 19 Maja 2024 Napisano 19 Maja 2024 Dzięki @mezza Zweryfikuję pod koniec czerwca Cytuj
mezza Napisano 19 Maja 2024 Autor Napisano 19 Maja 2024 A coś już tego, co napisałam ma pokrycie? Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 19 Maja 2024 Napisano 19 Maja 2024 2 minuty temu, mezza napisał: A coś już tego, co napisałam ma pokrycie? Pracę niedawno znalazłam, mam teraz szkolenia i wdrażają mnie powoli. Mam nadzieję, że będzie dobrze... (chociaż as kielichów często pokazuje mi dużo emocji, niekoniecznie dobrych) Jeśli chodzi o miłość i relacje, to na razie ta sfera życia jest u mnie totalnie uśpiona i póki co nie planowałam jej rozbudzać. Niby ex mógłby się odezwać, ale odzywał się już w lutym i wtedy go zignorowałam, więc wątpię, że próbowałby kolejny raz (to nie jest typ nieustraszonego zdobywcy ). Możliwe, że karty pokazały jakieś moje wewnętrzne rozterki i bolączki. Z kasą, to byłabym miło zaskoczona, gdyby było aż tak dobrze. No i sprawdziłam co wychodzi z podsumowania - z kart na aurę, pracę i miłość wychodzi Diabeł z podsumowania :( No nic mam nadzieję, że jakoś przeżyję. Chociaż truskawki będą w czerwcu Cytuj
panna.marta Napisano 20 Maja 2024 Napisano 20 Maja 2024 W dniu 19.05.2024 o 19:23, mezza napisał: Aura: Gwiazda+5 denarow+5 mieczy Jakiś smutek mi się tu skojarzył i uczucie pustki. Praca: As kielichów+Pustelnik+7 kielichów Rozmyślanie, marzenie oczym może trochę rozjadą się oczekiwania vs rzeczywistość? Finanse: królowa Kiel+3 bulaw+9 pentakli powinna wpaść jakaś kasa Milosc: Król Kiel+Diabel+Koło Fortuny+paź bulaw Jakieś porządane , myśli lub kimś lub wymiana informacji między sobą , ale ta osoba jakby była niedostępna Pozytywna niespodzianka: Slonce+6.mieczy+ Paź pentaki urlop, odpoczynek Rada: 8 bulaw+8 koelichow+2 denarow Skorzystać z okazji jak wys trafia bez głębszej analizy po prostu iść na spontan 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 1 Lipca 2024 Napisano 1 Lipca 2024 W dniu 19.05.2024 o 19:23, mezza napisał: Aura: Gwiazda+5 denarow+5 mieczy Mam wrażenie,że będziesz w energii, w której możesz czuć się pozostawiona sama sobie, bez wsparcia, z myślami, że ciągle odczuwasz jakieś życiowe porażki. Widać tutaj mocno zaznaczony brak wiary w siebie. Jednak rozkład zaczyna Gwiazda, która jest karta ochronna, a więc nawet jak będziesz czuła się gorzej, to masz wsparcie i wyjdziesz z tego niedługo. Dużo stresu związanego z pracą i rozterki, co zrobić z życiem zawodowym. W dniu 19.05.2024 o 19:23, mezza napisał: Praca: As kielichów+Pustelnik+7 kielichów Możliwość skorzystania z jakiejś nowej okazji do pogłębienia wiedzy lub rozmyślanie nad wieloma propozycjami, jeśli szukasz pracy. Przez połowę miesiąca duży stres, potem nieco się uspokoiło W dniu 19.05.2024 o 19:23, mezza napisał: Finanse: królowa Kiel+3 bulaw+9 pentakli Nie powinnaś narzekać, a wręcz przeciwnie może planujesz urlop, na którym poszalejesz z wydatkami. Było ciężko. Pod sam koniec miesiąca wpłynęła wypłata i moja sytuacja się poprawiła. W dniu 19.05.2024 o 19:23, mezza napisał: Milosc: Król Kiel+Diabel+Koło Fortuny+paź bulaw Możesz intensywnie o kimś myśleć, kto nie jest dla Ciebie dostępny. Jeśli relacja to mocno chwiejna, wymagająca komunikacji. Może także zwiastować jakiś kontakt, no ktoś jest uzależniony od kogoś. Zupełnie nic się nie działo na tym polu. W dniu 19.05.2024 o 19:23, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: Slonce+6.mieczy+ Paź pentaki Jakaś propozycja wyjazdu, która może być powiązana z nauka lub dziećmi Uczestniczyłam w kilku kursach i warsztatach W dniu 19.05.2024 o 19:23, mezza napisał: Rada: 8 bulaw+8 koelichow+2 denarow Działaj, idz nową droga, pozostawiając stare, nawet jeśli będzie to budziło w robię wątpliwości, czy to się opłaca. Dzięki @mezza Cytuj
mezza Napisano 1 Lipca 2024 Autor Napisano 1 Lipca 2024 A więc ta 3 bulaw w finansach to czekanie na kaskę, która pojawiła się w 9 Monet. Cytuj
mezza Napisano 1 Lipca 2024 Autor Napisano 1 Lipca 2024 A tak z ciekawości jeszcze o aurę zapytam. Czy czułaś, że ten stres wynikal takze z braku pomocy, wsparcia? Czy miałaś momenty, że czułaś, że wszystko jest przeciwko tobie? Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 1 Lipca 2024 Napisano 1 Lipca 2024 1 godzinę temu, mezza napisał: A tak z ciekawości jeszcze o aurę zapytam. Czy czułaś, że ten stres wynikal takze z braku pomocy, wsparcia? Czy miałaś momenty, że czułaś, że wszystko jest przeciwko tobie? Nie czułam, że to wynika z braku wsparcia. Szukałam braków i winy w sobie. I trochę biadoliłam na swój los, że tak mi się układa Cytuj
mezza Napisano 1 Lipca 2024 Autor Napisano 1 Lipca 2024 Dziękuję, a więc poniekąd dobrze oodczytalam aurę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi