Joasia060606 Napisano 20 Maja 2024 Napisano 20 Maja 2024 Witam Od 2 lat staramy się z mężem o dziecko..wyniki u męża są słabe..Jaki skrypt mógłby wspomóc nas w zajściu w ciąże? Z góry bardzo dziękuje za pomoc Joanna Cytuj
nastek96 Napisano 22 Maja 2024 Napisano 22 Maja 2024 Może nie pomogę w rybach, ale polecam manifestacje. Próbuj sobie wyobrażać, że już w tej ciąży jesteś. Oczywiście warto zrobić badania, bo może wystarczy zmienić dietę. Z tego co wiem to cuda w płodności działa MACA. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Psotnik Napisano 30 Września 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 30 Września 2024 W dniu 20.05.2024 o 18:37, Joasia060606 napisał: Od 2 lat staramy się z mężem o dziecko..wyniki u męża są słabe..Jaki skrypt mógłby wspomóc nas w zajściu w ciąże? Najpierw trzeba wzmocnić stronę słabą (tu mężczyznę) i to nie runami, tylko wg. zaleceń lekarza oraz odpowiednim trybem życia. A runy, jeśli już to wg. mnie Wunjo - Ingwaz - Jera - Wunjo. 5 1 1 Cytuj
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ismer Napisano 1 Października 2024 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 1 Października 2024 Ja bym dodała - o ile jest powód - Gebo, w sekwencji Gebo - Wunjo - Ingwaz - Jera - Wunjo. Czasami bywa tak, że starania o dziecko tak przysłaniają radość i satysfakcję z wzajemnej relacji, że stają się czynnością "mechaniczną", nastawioną tylko na jeden cel - zapłodnienie, a to nie sprzyja poczęciu. A sam seks jest (powinien być) wzajemnym darem / wymianą składanym sobie przez parę. Dlatego przy kłopotach w tym obszarze ta runa jest bardzo pomocna. Jeśli w tej sferze jest wszystko okej to Gebo nie jest potrzebne, lecz mimo wszystko przy staraniach o dziecko, ona, zaczynając sekwencję dokładnie już ukierunkowuje na cel, bo jakby nie patrzeć zapłodnienie jest wynikiem seksu. 1 1 2 1 2 Cytuj
runoutofbreath Napisano 4 Marca 2025 Napisano 4 Marca 2025 W dniu 22.05.2024 o 22:11, nastek96 napisał: Może nie pomogę w rybach, ale polecam manifestacje. Próbuj sobie wyobrażać, że już w tej ciąży jesteś. Oczywiście warto zrobić badania, bo może wystarczy zmienić dietę. Z tego co wiem to cuda w płodności działa MACA. Tak, ja też o tym słyszałam. Sproszkowany korzeń Maca podobno świetnie działa na płodność. Ja sama czasem dodaje sobie do koktajli, jogurtu, czy owsianki, bo jest również wskazany przy chorobach autoimmunologicznych. Jak robię detoks od kawy to piję zieloną herbatę plus przemycam korzeń maca podczas posiłków. Dodaje kopa. Z takich spoko supli to chyba jeszcze dzięgiel chiński jest bardzo polecany. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi